Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(tyli upė @ 2014 01 27, 13:48)
bigsmile.gif  lotuliukas.gif
O tas pamperso srityje kas? Nekaltybės diržo funkcija? biggrin.gif

čia suprantu "alia basonas", kad į tualetą nereiktų vaikščiot, praktiški žmonės renkasi.. bigsmile.gif.
Atsakyti
Gal kas galit vėl pasidalinti, kaip ten padaryti, kad įleistų į CK ir kitus puslapius... Kažkada rašėt, bet aš neatkreipiau tada dėmesio blush2.gif o dabar meška tunelyje streikuoja...
Atsakyti
Pirkau per šitą masinį apsipirkimą iš Crazy8. Jūs mane apšvieskite, ten visi drabužiai tiek didinti ar man pasisekė doh.gif Ėmiau sūnui M palaidinukę ilgom rankovėm, rašo 7-8 metai. Beveik esu įsitikinusi, kad po nestuke.gif galėsiu pati nešioti doh.gif
XS dydžio palaidinukė (rašo 4 m.) dukrai tiks po kokių 3 metų gal g.gif biggrin.gif O plotis rūbų blink.gif dar labai daug kartų mums į McDonald'ą reiks nueiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 01 27, 14:43)
Pirkau per šitą masinį apsipirkimą iš Crazy8. Jūs mane apšvieskite, ten visi drabužiai tiek didinti ar man pasisekė  doh.gif Ėmiau sūnui M palaidinukę ilgom rankovėm, rašo 7-8 metai. Beveik esu įsitikinusi, kad po  nestuke.gif galėsiu pati nešioti  doh.gif
XS dydžio palaidinukė (rašo 4 m.) dukrai tiks po kokių 3 metų gal  g.gif  biggrin.gif O plotis rūbų  blink.gif dar labai daug kartų mums į McDonald'ą reiks nueiti  biggrin.gif

Taip, ten dideli ir platus. As 1,35 m sunui pirkau M tai ryskiai per dideli, o S jau mazi
Atsakyti
QUOTE(GudLaima @ 2014 01 27, 14:32)
Gal kas galit vėl pasidalinti, kaip ten padaryti, kad įleistų į CK ir kitus puslapius... Kažkada rašėt, bet aš neatkreipiau tada dėmesio  blush2.gif  o dabar meška tunelyje streikuoja...

http://www.zendproxy.com/ vesk cia adresa su www ir ziurek kas gausis ;-)

QUOTE(linxmute @ 2014 01 27, 14:43)
Pirkau per šitą masinį apsipirkimą iš Crazy8. Jūs mane apšvieskite, ten visi drabužiai tiek didinti ar man pasisekė  doh.gif Ėmiau sūnui M palaidinukę ilgom rankovėm, rašo 7-8 metai. Beveik esu įsitikinusi, kad po  nestuke.gif galėsiu pati nešioti  doh.gif
XS dydžio palaidinukė (rašo 4 m.) dukrai tiks po kokių 3 metų gal  g.gif  biggrin.gif O plotis rūbų  blink.gif dar labai daug kartų mums į McDonald'ą reiks nueiti  biggrin.gif

kazka jus ne ta gal susipirkot unsure.gif. As norejau skustis, kad vos ne pamazinti Crazy8 rubeliai. Mano labai vidutinei beveik 4-metei XS(4) taip jau dabar gerai, bet ar vasarai bus gerai, dar ziuresim g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2014 01 27, 14:49)
Taip, ten dideli ir platus. As 1,35 m sunui pirkau M tai ryskiai per dideli, o S jau mazi

del plocio maikyciu mergaitems, nuo modelio priklauso, o berniuku gal platesni, o siaip as ir tuomet rasiau kad didinti, dukra 4,5 m dar nesioja 4 metu maikeles arba XS, na dabar jau pradedam 5 T dydi nesioti.
Mano mergina liekna, tik pakankamai auksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 01 27, 13:43)

kažkaip skaitau ir nesitiki, kad apie crazy8 rašot... būtų gymbo, tai dar įtikinama būtų biggrin.gif

QUOTE(manouche @ 2014 01 27, 13:52)
kazka jus ne ta gal susipirkot unsure.gif. As norejau skustis, kad vos ne pamazinti Crazy8 rubeliai. Mano labai vidutinei beveik 4-metei XS(4) taip jau dabar gerai, bet ar vasarai bus gerai, dar ziuresim g.gif.

mano keturmetė jau S dydžio bliuskių dėtis nebenori, nes galva sunkiai pralenda biggrin.gif tai tenka išsipardavinėt jau... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 01 27, 15:43)

Tikrai maišaite, jie berniukam būtenet net ne platūs, kad man patiko, mano berniukui Crazy8 5T 114cm geri, o is didciu S i didesne pusę, o kelnes ir ne placios labai patiko.

Mergyte 102 tai 4T puikiausiai eina ir ne platu, o is dickiu skyriaus XS ir tinka su rezerviuku truputukąsmile.gif

Gal Jūsų vaikiukas nestandartinis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 27 sausio 2014 - 15:04
QUOTE(kriisti @ 2014 01 27, 12:52)
A jus pameginkite  4u.gif  Mano vaiku tiek mergaites tiek berniuko megsamiausios, o imu visada vientisas su koju galiukais tai breidis su ragais, tai peledziuke su ausimis ir jie 3d na iskile, tai dedasi apsipaenkine ir varineja savaitgaliais dar puse dienos su tokiom thumbup.gif

O mums šios pižamos buvo super kol vaikai buvo pampersiniai, tačiau dabar,kai paryčiais eina i tulika-visiškai nesąmonė. Prasideda nusirenginejimas vos ne nuogai, paskui vėl kol užsisegama, sukeliama visa šeima doh.gif O sūnus išvis i tualetą bėga tik tada, kai jau striksi nuo kojos ant kojos, tai tada streso visiems: spės-nespės lotuliukas.gif
Tad didesniems vaikams mes ištisinių pižamų atsisakėm, nors labai šiltučių, minkštučių ir nepamainomų leliukams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2014 01 27, 15:11)
Prasideda nusirenginejimas vos ne nuogai,
Tad didesniems vaikams mes  ištisinių pižamų atsisakėm, nors labai šiltučių, minkštučių ir nepamainomų leliukams wub.gif

drinks_cheers.gif būtent dėl to manau, maniške kratosi jų, nenori pusnuogė ant puodo tupėt. Mieliau renkasi irgi fleesine to paties Carters, bet atskirą, dabar jos "favoritine" biggrin.gif.
Atsakyti
Ann Taylor nerenkat?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2014 01 27, 16:11)
O mums šios pižamos buvo super kol vaikai buvo pampersiniai, tačiau dabar,kai paryčiais eina i tulika-visiškai nesąmonė. Prasideda nusirenginejimas vos ne nuogai, paskui vėl kol užsisegama, sukeliama visa šeima doh.gif  O sūnus išvis i tualetą bėga tik tada, kai jau striksi nuo kojos ant kojos, tai tada streso visiems: spės-nespės lotuliukas.gif
Tad didesniems vaikams mes  ištisinių pižamų atsisakėm, nors labai šiltučių, minkštučių ir nepamainomų leliukams wub.gif

Ui leliukam tokiu nedeciau, nes erzintu nurengimas iki nuogumo, mum berniukui bedos nesudaro jis pats prasisega smurkst padare ir uzsisega ner bedos, net nenusirengia, nes daro vyriskai, mergaitei maziau praktiskumo, bet mes pries ejima gult siusiuko padarom ir tada rengiames ir ir nesukeliai bedos 4u.gif

jei sukelia problemu tai asku nepraktiska, bet jei ne tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 27 sausio 2014 - 15:22