Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Kadija @ 2014 01 28, 19:51)

Maciau, kad labai populiaru pirmaja plytele nuo grindu pjauti, o ne deti ciela, net jei visa siena plyteliu.. Bet gal del to, kad virsuje baigtusi ties vis aplytele ir nereiketu pjauti?

Dauguma atveju apatine sienu plytele pjaunama,kad virsuje butu sveika plytele.
Kiti atvejai:yra tam tikras duotas aukstis,kaip pvz.sveika plytele virs vonios arba pastatomo tualeto,tada labai retai pilna plytele baigiasi apacioje.
Buna nelygios grindys arba grindys su nuolydziu,tada kiekviena apatine plytele reikia nupjauti "pagal fakta".
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2014 01 28, 21:34)
tai čia ir problema, jog neesu tikras, jog noriu vonioj nors vienos plytelės  doh.gif

Cia jau idomiau.. unsure.gif Vien dazyti norit?

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 28, 21:50)
Cia jau idomiau.. unsure.gif Vien dazyti norit?

nežinau ..... kažkokia mišrainė turėtų būti, bet va kokia - neįsivaizduoju. medis/tinkas/dažyta/stiklas/akmuo/tapetas/piešinys ..... nušaukit mane kas nors gun_rifle.gif
arba vėl viską išsiklijuosiu baltom plytelėm bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2014 01 28, 22:01)
nežinau .....

I maza patalpa tapeto nekisciau, jiems reikia erdves, kad atsiskleistu grozis. Ir siaip vonioj tapetas? Toks atsparus dregmei? g.gif
Medis.. irgi reikia jam erdves. Pleskit erdve sviesiu pavirsiu, veidrodziu pagalba. O neuzgozkite ivairiomis fakturomis.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 28, 22:09)
I maza patalpa tapeto nekisciau, jiems reikia erdves, kad atsiskleistu grozis. Ir siaip vonioj tapetas? Toks atsparus dregmei? g.gif
Medis.. irgi reikia jam erdves. Pleskit erdve sviesiu pavirsiu, veidrodziu pagalba. O neuzgozkite ivairiomis fakturomis.

gal Jūs ir teisi ... panorėsiu ir praeis lotuliukas.gif
bet taaaaaaip norisi kažkokio cinkelio ............
dar nežinau koks tapetas, nu bet koks nors labai gražus lotuliukas.gif praktiškumas manęs negąsdina, atsilups - priklijuosiu vėl lotuliukas.gif ir aplamai, aš gal ten pasistatyti foteliuką kokį norėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2014 01 28, 22:18)
ir aplamai, aš gal ten pasistatyti foteliuką kokį norėsiu lotuliukas.gif

foteliukus palikit miegamajui cool.gif
o jei rimtai, tai cinkelis gali buti grazi praustuve, idomus apsvietimas, dekoro grazios plyteles, idomus grindu sprendimas..

Lauksim rezultato thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 28, 22:34)
foteliukus palikit miegamajui cool.gif
o jei rimtai, tai cinkelis gali buti grazi praustuve, idomus apsvietimas, dekoro grazios plyteles, idomus grindu sprendimas..

Lauksim rezultato thumbup.gif

praustuvai, unitazai, bidė, dušo kabina, maišytuvai - viskas jau nupirkta lotuliukas.gif trūksta tik vonios lotuliukas.gif voniai maišytuvas nupirktas taip pat lotuliukas.gif

nežinau ar noriu plytelių ... o va su apšvietimu/dekorais/formom reikia pagalbos .. nu jeigu čia niekas neatsilieps, teks pačiam kurti

su "dizainieriais" jau nebenoriu prasidėt, gal patirtis nekokia, bet arba dingsta su avansu arba žada daug, bet nieko nedaro ... gal reikės atsiprašyti vėl tos minties g.gif

dėl grindų: gal kas esate susidurę su grindim iš akmenukų? ar labai nepraktiška?
nu va kažkas tokio:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2014 01 28, 23:01)
dėl grindų: gal kas esate susidurę su grindim iš akmenukų? ar labai nepraktiška?
nu va kažkas tokio:

buvom ir mes issirinke tokius akmenukus, man labai grazu wub.gif bet apsigalvojom, nes labai nepraktiska ax.gif neisivaizduoju kaip reiketu isvalyti nesvarumus tarp akmenuku g.gif nusprendem deti mozaika ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linute:): 28 sausio 2014 - 22:23
QUOTE(Linute:) @ 2014 01 28, 23:22)
buvom ir mes issirinke tokius akmenukus, man labai grazu  wub.gif  bet apsigalvojom, nes labai nepraktiska ax.gif  neisivaizduoju kaip reiketu isvalyti nesvarumus tarp akmenuku  g.gif  nusprendem deti mozaika  ax.gif

nu va aš taip pat galvoju ar nebus paskui vergavimo tokiom grindim g.gif
o gal kas iš čia besilankančių esate surizikavę?
Atsakyti
Labas, o kokia kriaukle patogiau, praktiskiau, kai ji ileista i spintele ar kai tas dubuo yra ant spinteles? Ar labai prisitasko ant tos medines plokstes?
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2014 01 28, 20:34)
tai čia ir problema, jog neesu tikras, jog noriu vonioj nors vienos plytelės  doh.gif

kai Jusu toks neapsiprendimo lygis (kaip mano kazkada) vartykite ivairius zurnalus, google nuotraukas ir ziurekite kas jums grazu, ilgai ir nuobodziai.. po kiek laiko, kai kurie dalykai atsibos, o kai kurie vis labiau patiks. Jei norite cinkelio- pasikabinkite ryskias duso uzuolaidas, rysku kilimeli, ranksluosius, paveiklsla ar koki veidrodi su galingu remu (tokiu akcentu pigesnis pakeitimas, pasikeitus menulio fazei).
Jei nenorite plyteliu- dazykite 4u.gif

Del akmenuku, tai jie buna siek tiek iskile ir nuolat masazuoja kojas, pagalvokit ar visad noresit masazuotis mirksiukas.gif

QUOTE(Almonta @ 2014 01 28, 20:43)
Dauguma atveju apatine sienu plytele pjaunama,kad virsuje butu sveika plytele.
Kiti atvejai:yra tam tikras duotas aukstis,kaip pvz.sveika plytele virs vonios arba pastatomo tualeto,tada labai retai pilna plytele baigiasi apacioje.
Buna nelygios grindys arba grindys su nuolydziu,tada kiekviena apatine plytele reikia nupjauti "pagal fakta".

Va, apie plyteli derinima prie santecnkos nepamasciau thumbup.gif
Atsakyti
Ar grazu? Ar ne? Kodel? ax.gif

plyteles vonioje

cia plyteles is arciau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 28 sausio 2014 - 23:44