Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(jottauute @ 2014 02 02, 15:28)
Būsite pataikius,jei nepatiks,man sakykit drinks_cheers.gif
Jie ilgi ,man to labai reikia,uzsisakius fainus batukus žemu auliuku,aukstakulnius,kaip tik tokio tipo dzinsai idealiai tiktuuu  wub.gif

drinks_cheers.gif sutarta
man irgi jie labai wub.gif wub.gif bet mano ugis tik 166 cm, tai kaip tik del ilgio ir pergyvenu, nes ten sudetinga juos patrumpinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 02 02, 14:31)
drinks_cheers.gif sutarta
man irgi jie labai wub.gif  wub.gif bet mano ugis tik 166 cm, tai kaip tik del ilgio ir pergyvenu, nes ten sudetinga juos patrumpinti unsure.gif

Aga ten suvarstoma apačia ,gailoka jei reiks nukirpt g.gif .As kaip tik amžinai ilgu dzinsu nepagaunu ,dar laukiu barchatiniu raudonu ir vaskuotu juodu gražuolių irgi abeji is Blue label ,bet ilgis 27.. Man kauliuku nedengs pilnai ,pristaikysiu prie ko nesiot.O man ant kablu reikia dar ,tai kokio 33 ilgio reik ,as 173 ūgio .neatsimenu tiksliai ,koks tas ilgis jų buvo g.gif Tikiuosi,jums tiks wub.gif
Na,jei kas,rašykite drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 02 vasario 2014 - 13:41
QUOTE(jottauute @ 2014 02 02, 15:37)
Aga ten suvarstoma apačia ,gaila jei reiks nukirpt g.gif  .As kaip tik amžinai ilgu dzinsu nepagaunu ,dar laukiu barchatiniu raudonu ir vaskuotu juodu gražuolių irgi abeji is Blue label ,bet ilgis 27.. Man kauliuku nedengs pilnai ,pristaikysiu prie ko nesiot.O man ant kablu reikia dar ,tai kokio 33 ilgio reik ,as 173 ūgio .
Na,jei kas,rašykite  drinks_cheers.gif

as irgi laukiu labai daug prekiu is black ir blue label, bet per kitur uzsakinejau
o per cia tuos juodus suvarstomus ir dar tokius dzinsus vasarai uzsakiau
http://www.ralphlaur...rentPage=family
tokia lengva lengva panika man , nes neturiu ne vieno rubo is RL, o ateis labai daug ir jei busiu su dydziais nepataikius nezinau ka reiks daryti doh.gif
golfus, megztukus su 88 cm krutine ir 64 cm liemeniu S emiau, sijona, kelnes 4 dydzio, ziuresiu kaip cia bus...
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 02 02, 13:05)
merginos, pagelbekite man smile.gif
as parduodu 2 VIX maudomukus ir manes daug kas klausia, kokiai krutinei tinkami. bet man sudetinga atsakyti, nes tik savo krutines dydi zinau.

taigi klausimukas butu, su kokio dydzio krutine (pvz 34B ar 36B ir t.t.) devite VIX S ir M bandeau tipo virsutine maudymuko dali? 4u.gif

Siaip cia ne mano dydis, bet manau su 36B M arba net L reiktu..... As VIX BIA (berods taip vadinasi) su 36D imu XL
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ,JustArm aū..ū biggrin.gif (kažko tylu ,norisi tų dėžučių tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 02 02, 14:46)
as irgi laukiu labai daug prekiu is black ir blue label, bet per kitur uzsakinejau
o per cia tuos juodus suvarstomus ir dar tokius dzinsus vasarai uzsakiau
http://www.ralphlaur...rentPage=family
tokia lengva lengva panika man , nes neturiu ne vieno rubo is RL, o ateis labai daug ir jei busiu su dydziais nepataikius nezinau ka reiks daryti doh.gif
golfus, megztukus su 88 cm krutine ir 64 cm liemeniu S emiau, sijona, kelnes 4 dydzio, ziuresiu kaip cia bus...

Viskas bus ok,jei Blue ,Black label S sau irgi imu drinks_cheers.gif Klubai mano irgi 90 ,26 dzinsiuku liuks buna.Neaptempti baisiai ,bet geri,25 jau kaip reikiant apimti.Bliuskytes ,maikutes S liuks ,XS jau toookios apimtos . Per krūtinę pas mane apie 89 . Tik liemuo platus mano biggrin.gif
Turesit gražiu ir kokybiškų rubeliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2014 02 02, 14:11)
Siaip cia ne mano dydis, bet manau su 36B M arba net L reiktu..... As VIX BIA (berods taip vadinasi) su 36D imu XL

aciu uz nuomone 4u.gif .
as manau M su 36B tiks, bet del didesnes neaisku.
nes mano tai tik 36A, tai man tas M tinka, bet pabandymui ir S paemiau - ziuresiu ar ir to neteks pardavnet unsure.gif ypac, kai niekas nieko neperka doh.gif gerai, kad ebay'us uk yra - vixus ten uz tokia juokinga kaina tai nuperka, nes uk kainos ziaurokos ju doh.gif
tiesa, cia kalbu apie bandeau ir paprastus triangle tipo maudomukus. o ripple tai i mazesne puse sakyciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 02 vasario 2014 - 14:31
Siulau per mergaites pirkta 100% linine bliuskyte,
Dydis -xs, bet kadangi modeliukas bliuskytes laisvas, tai tiks net iki M.
65 lt.

user posted image

http://www.ideeli.co...olor_id=2993446
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 02 02, 13:41)
Turiu Frye ,ėmiau visus savo dydzio,bet vieni i laisvesne puse ,kiti kaip ,vos ne pirštas remiasi .

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 02 01, 15:49)
SOLLO as arba tikiuosi po  nestuke.gif sudziut labai arba jei liksiu savo formoj esamoj tai ir mazas bus tas M. O gal nepaskesiu, toks modelis, kad kuo didesnis tuo geriau..o gal kas nores keistis, arba ziurek pasiseks ir bus mazintas tongue.gif o tavo kamufliazinis unreal ...

prajuokinai lotuliukas.gif esamoj formoj ji liks lotuliukas.gif
QUOTE(spygliz @ 2014 02 01, 20:59)
Annesears neklausk  doh.gif balandzio 24,
p.s. Pagaliau ramybe atejo i mano namus, nusipirkom vezimeli biggrin.gif

na sveikinu Spygliau cool.gif pasidžiauk dar paskutinem laisves minutėm ,nes nuoširdi užuojauta tamstai bigsmile.gif lotuliukas.gif turesi tikrą princesę su ragiukais (jautuką) thumbup.gif lotuliukas.gif manoji 26 d. gimus , asmenybė ojojoj doh.gif tik gražiuoju ir gudrumu gali susikalbėt, gali "kuolu tašyt" ji : ne ir viskas lotuliukas.gif bus 10 m. jau truputį aplamdžiau ragus rolleyes.gif oi, kokios kantrybės reikės lotuliukas.gif
turbūt Bugaboo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2014 02 02, 14:45)
prajuokinai  lotuliukas.gif  esamoj formoj ji liks  lotuliukas.gif

na sveikinu Spygliau cool.gif  pasidžiauk dar paskutinem laisves minutėm ,nes nuoširdi užuojauta tamstai  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  turesi tikrą princesę su ragiukais (jautuką)  thumbup.gif  lotuliukas.gif  manoji 26 d. gimus , asmenybė ojojoj  doh.gif  tik gražiuoju ir gudrumu gali susikalbėt, gali "kuolu tašyt" ji : ne ir viskas  lotuliukas.gif bus 10 m. jau truputį aplamdžiau ragus  rolleyes.gif  oi, kokios kantrybės reikės  lotuliukas.gif
turbūt Bugaboo  rolleyes.gif

kantrybes tikrai reikes smile.gif as jautukas, tik kad jau zenklo pabaigoje gimusi ax.gif

beje, Spygliau, junkis prie 6pm - yra tu ugg keduku po 52 dolcus bigsmile.gif
as jau nusiunciau - gal dar ir spesiu gauti, kai busiu LT smile.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kuri man pagelbetumet ax.gif noriu dukrai batu,bet nesuprantu koki cia dydi reiktu imti g.gif reiktu 30 dydzio europietisko g.gif
http://www.columbia....default,pd.html
Atsakyti