Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (228 tema)!

QUOTE(Dormedon @ 2014 01 29, 20:47)
Kate25 o koks kodas Polo yra ?
O mano  Polo 18 d. neatejo ?  verysad.gif

yra kodukas, jo
atejo, manau.

QUOTE(Jolantukas Z @ 2014 01 29, 21:26)
o aš gavau skaičius 31d  blink.gif
Aš kažko nesupratau?  4u.gif

kam atejo skaiciukai trec ar kuria ten diena pirmuosius siunciau tai biski grybuka supjoviau su issiuntimo data...paskubejau gyvent optimiste, tikedama, kad kazkas kitas uz mane darba nudirbo ir 24d siuntos skaicius issiunte lotuliukas.gif lotuliukas.gif visis sia sav nuo trec gauti skaiciasai uz nauja, t.y. 24d siunta
Atsakyti
QUOTE(citrinukas_zx @ 2014 01 29, 21:23)
o kur RUUM rubeliu sudeti rasti???  g.gif

Galiu pakomentuoti del RUUM rubeliu: sudeties jie neraso, bet ka uzsisakiau viskas 100 proc. coton ir jis toks svelnus svelnus smile.gif.
Atsakyti
Man irgi patiko kokybe rubeliu, tik megztuko nesitikejau tokios ryskios spalvos smile.gif
Aciu Gretutekai,kad uzrode tada sia parduotuve 4u.gif

Ir noriu padekoti uz gauta siuntinuka ir ne viena 4u.gif aciu labai 4u.gif
Atsakyti
manęs palaukit, tuoj Ruum atsiųsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2014 01 29, 23:30)
yra kodukas, jo
atejo, manau.
kam atejo skaiciukai trec ar kuria ten diena pirmuosius siunciau tai biski grybuka supjoviau su issiuntimo data...paskubejau gyvent optimiste, tikedama, kad kazkas kitas uz mane darba nudirbo ir 24d siuntos skaicius issiunte lotuliukas.gif  lotuliukas.gif visis sia sav nuo trec gauti skaiciasai uz nauja, t.y. 24d siunta

Bet su 24d. siunta nebus, teisingai supratau, nes skaiciu negavau
Atsakyti
Sveiki,

CP gal perkat ? nuo kainu dar 40 proc yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormedon @ 2014 01 29, 22:03)
Bet su 24d. siunta nebus, teisingai supratau, nes skaiciu negavau

ne, nebus, nes tik sia savaite gavau prekes
Papildyta:
QUOTE(Kate25 @ 2014 01 29, 22:27)
ne, nebus, nes tik sia savaite gavau prekes

Paruodame turta 4u.gif

Jcrew Petite cafe capri, spalvyte fresh kiwi, maziname kainyte - butu 60 Lt, dydis Petite 2:
user posted image
Nuorodele puslapyje: Cafe capri

Guess suknyte, dydis S (atitinka), maziname kaina, butu 60 Lt:
user posted image

Grazuole AX tasyte, tasyte neodine, bet labai talpi, grazi ir kokybiska. Mazinam kaina - 150 Lt
user posted image

AE vyr. kelnes, dydis 32 (liemuo) *34 (ilgis), kaina 70 Lt:
user posted image

Aeropostale salikas, spalvyte juoda, kaina 25 Lt:
user posted image
user posted image
Atsakyti
RUUM daugiau nesiuskit tikrai nepriimsiu ir taip jau dydziulis kalnas doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, o mes jau turime kas ima Šiaulius šios siuntos? Gal vėl varlyte3 ?

Šįkart norėtųsi, kad greitai siunta būtų persiųsta, nes išvažiuoju į kelionę ir reikia ten esančių prekių doh.gif

Mergaitės norinčios paimti Šiaulius, gal informuokite tą, kuri persiunčia, kad viskas operatyviai įvyktų 4u.gif Nes labai labai reikia batukų, neturėsiu tikrai daugiau kuo apsiauti lotuliukas.gif doh.gif

O persiunčiama iš kurio miesto? Dažnai pasivažinėju po didmiesčius, gal net kartais galėčiau parvežti siuntas...
Atsakyti
QUOTE(Arettele @ 2014 01 29, 19:56)
Mergaitės, o mes jau turime kas ima Šiaulius šios siuntos? Gal vėl varlyte3 ?

Šįkart norėtųsi, kad greitai siunta būtų persiųsta, nes išvažiuoju į kelionę ir reikia ten esančių prekių  doh.gif

Mergaitės norinčios paimti Šiaulius, gal informuokite tą, kuri persiunčia, kad viskas operatyviai įvyktų  4u.gif  Nes labai labai reikia batukų, neturėsiu tikrai daugiau kuo apsiauti  lotuliukas.gif  doh.gif 

O persiunčiama iš kurio miesto? Dažnai pasivažinėju po didmiesčius, gal net kartais galėčiau parvežti siuntas...

Pas mane šį syk bus 4u.gif rėkit garsiai kas ims, kad būtų greičiau. Tik nepamirškite kad dar gaut turiu ir sutvarkyt persiuntimus 4u.gif Todėl negaliu garantuot kad 100 proc spėsiu iki išvažiavimo jūsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 01 29, 17:29)

gal dar dėl šių galit patarti? ar irgi netiks auštai kelčiai?  unsure.gif

http://www.6pm.com/u...n-grizzly-suede

Šių laukiame, tikiuosi dydis tiks. Dėl kelties nepatarsiu, bet is rewiew supratau, kad reikia imti įprastą dydį arba norint, kad kiek laisvos vietos būtų (storesnei kojinei) reikia imt didesnius.
Beja, labai reikia juos stebėt, dažnai pildo dydžius. Kaina dabar labai gera, prieš gerą savaitę ar kiek daugiau, jie kainavo 159,.. USD
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2014 01 29, 23:55)
RUUM daugiau nesiuskit tikrai nepriimsiu ir taip jau dydziulis kalnas  doh.gif

o aš dar papildyt norėjau biggrin.gif

o pirmo laiško negavot?
patvirtinimą dė antro gavau, o dėl pirmo ne verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolantukas Z: 29 sausio 2014 - 23:59