QUOTE(flight @ 2014 02 14, 14:57)
Klausimai buvusioms prie
Gardos ežero:
- ar vanduo jame tinkamas (t.y.ne per šaltas) maudynėms birželio gale/liepos pradžioje?
- ar tinkama vieta ne kaip pravažiuojamoji, o kaip galutinis kelionės tikslas, norint pailsėti su vaikais, o tuo pačiu - ir kažką gražaus pamatyti?
- kaip orai, ar nėra toje vietoje kokio neprognozuojamo "kalninio" klimato, ar negresia lietūs?
-
Aruna minėjo, kad prisibijo variantų, kuriuose prašo užstato (paprastai - 100 Eur) - kodėl?

Būna, kad be pagrindo negrąžina?
Dar domina mašinos parkavimo niuansai, kainos - ar visur įmanoma rast vietą, ar brangu.
Ežere nesimaudžiau, tai dėl vandens nieko negaliu pasakyt.
Aš asmeniškai labai norėčiau būtent paatostogaut prie Gardos. Apsistot kokiam mažam miestelyje, ne Sirmione (nes ten žmonių ...) ir tiesiog visą ežerą apvažiuot. Jo šiaurinė ir pietinės dalys labai skirtingos.
Orai geri. Patys visai netoli atostogavom, tai tik vieną pusdienį tokio krapnojančio lietučio gavom. Bet ir per jį vaikščiojom, buvo visai smagu
Užstato ne todėl nenoriu mokėt, kad negrąžina. O kam mokėt, jei gali rast kur nemokėt.

Kam man reikia, kad užšaldytų mano dalį pinigų. Kai kuriose vietose radau užstatą 300-500 eu. Tai sakyčiau net visai nemaži pinigai.
Papildyta:
QUOTE(rasa32 @ 2014 02 14, 15:01)
O jei į temą,tai noriu paklausti.Vasarą vaikams pažadėta kelionė prie jūros,''kur šilta''

Tai sugalvojau,ka gal reiktų palėkti iki Italijos pajūrio,kad dar ir ką nors įdomaus pamatyti.Kol kas galvoju apie kempingą prie Ravenos.Klausimas:ar iki tos vietos realu normaliai nuvažiuot nemokamais keliais?ar neverta gaišti?Ir kas tas ''brangu'',kalbant apie Italijos kelius?
Bent jau ta gabala iki Gardos esam važiavę ir būtent nemokamais. Keliai geri, ir neapkrauti kaip mokami, tarp kitko. Visiškai realu ir bent jau šitam gabale ir laiko nesugaišit ypatingai daugiau

Ten važiuoji ir matai kaip šalia mokamų varo ištisinis auto srautas. O čia sau važiuoji laisvai
Pro Venostą būtinai pasukit, prie Resio ežero - patiks ir vaikams