Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynių ženklo merginos

skaniai papietavau,tai pavaisinsiu ir jus mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Linut ikeliau smile.gif ir net nebandyk tik po viena zinute rasyt smile.gif

Odetuk aciu,noreciau nors pietus ir valgiau smile.gif ir tikriausiai jau juos suvirskinau biggrin.gif

Alina supratau,sakau ne gi taip laikas greit bega,kad jau koses kerta biggrin.gif
Atsakyti
sdeziu ir vel geriu arbata su aviziniais sausainiais lotuliukas.gif
Atsakyti
PERLITA skanu ir sveikas maistas thumbup.gif

ANILA o ko nepatiko vaikui cepai.... rolleyes.gif

mes siandien sedim namuose,nes biski oras ne koks tai lyja tai ne.mama kojines mezga as tipo zurnala skaitau ax.gif
as ir kazkaip neturiu nauju foto,tai neturiu ka kelt.o net nezinau ar gautusi ikelt nes pamirsau kaip tai daroma doh.gif
Atsakyti
alinaz kiek maikei mokejai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(editada @ 2014 01 29, 21:11)
alinaz kiek maikei mokejai? blush2.gif

editada inete ji 34.99 o pardeje 30 4u.gif
Atsakyti
EDITUKUI aktualiausias šinde klausimas,kiek ALINAZ už maikoną mokėjo biggrin.gif teip juokinga biggrin.gif du kartus taip griežtai užklausė biggrin.gif

Spėkit ką veikiau?
O gi į LEDIMĘ ir Augustėlį žiūrėjau wub.gif visų pirmą,tai stebiuos,koks jis jau didelis,visų antrą pačios foto labai gražios rolleyes.gif o trečią,tai noriu tų Kalėdinių sausainių,kur Augustėlis išsižiojas,su seilę nutysusią kepė wub.gif gražios labai nuotraukos.Komplimentai ne tik jums su A,bet ir tb už gražų vaizdą. wub.gif

Dar meet'o foto peržiūrėjau.PUGIUKS nesikeičia vapšie biggrin.gif kokia buvo,tokia ir yra.Juk nesenai mačiau realiai bigsmile.gif net pavydu! biggrin.gif moteriškas pavydas nail.gif

ŠEME,dydžiaakė mergina wub.gif graži labai rolleyes.gif

ESPOSA,nžn kodėl Simukui cepekai nepOtiko smile.gif kugelį mėgsta,o cepekų nelabai valgė.O Kevinui išvis nepatinka cepelinai biggrin.gif jam geriau tada avižinė košė biggrin.gif
Papildyta:
Ai,dar biški norėjau klaust.Bet tiek tos hihihi.gif

Labanaktis gladijolės heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 29 sausio 2014 - 23:19

meetas buvo superinis, prikelet prisiminimus wub.gif saslykai, ezeriuks, pirtele, gamta, gera kompanija wub.gif i moletus berods vaziavom, atminties nulis like biggrin.gif

reiks man lyst laiva diena i albuma, nepamenu kada buvus blush2.gif
Atsakyti
Aš vasarai tokio meet'uko norėčiau smile.gif liepos gale/rugpjūti,tikrai susukčiau lastus į moletus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 29 sausio 2014 - 23:27
as liepos gale busiu lt smile.gif

gal ziuri 24h in A&E lietuvaite rodo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūga_: 29 sausio 2014 - 23:46
Liepos gale K atostogos.Kiek būsit lt?
Nežiūriu tv dabar,bo vaikai miega,mėgaujuosi tyla biggrin.gif ką ten rodo?

Aš dabar noriu tos,ODETUKO lėkštės essen.gif taaaip skaniai atrodo,kad dzin kiek valandų,bo jiesčiau apsiputojus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2014 01 30, 02:10)

Aš dabar noriu tos,ODETUKO lėkštės essen.gif taaaip skaniai atrodo,kad dzin kiek valandų,bo jiesčiau apsiputojus biggrin.gif

abzora tau tik iest ir iest,kur ta maista kisi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti