Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynių ženklo merginos

QUOTE(*Anila* @ 2014 01 31, 22:05)
ODETUK,o tu man blyną palikai?

O L gal drąsiai į marsą paleisti. hihihi.gif kartais jie to verti.Šikniai! Eikš

Nu palikau pora blush-anim-cl.gif

drinks_cheers.gif

As su nagais irgi vargstu, nu baisiai jie plonyciai doh.gif ,bet ragu neauginsiu, geriau padarysiu taip, kad pas vyra jie geriau augtu biggrin.gif

Ka tavo vyrija, jau miega? mirksiukas.gif

Ledime siandien nepasirode ir Selme zadejo ax.gif
Atsakyti
Selmiuks tikriausiai nakty pasirodys,kai jau mes liulio darysim smile.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif

Dieter kad kelelis nedulketu mirksiukas.gif gero isikurimo jums ir viskas kad kaip is pypkes butu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Esposa vajej kaip skaniai atrodo wub.gif wub.gif su panom kitoj temoj kalbejom kaip tik vakar apie cirvines keptuves, jauciu leksiu ryt pirkt ir kept bigsmile.gif

Alinaz kokie grazus nagai bigsmile.gif

Linut jo galeciau turet grazius nagus ale darbas neleidzia, kerpu vos ne kas savaite, auga kaip pasiute, plius balti galai is toli sviecia, greit visi atkreipia demesi biggrin.gif

odetuk 4u.gif 4u.gif

baigiu arbata siurbciot ir eisiu i lova, negaliu patiket kad visas savaitgalis laisvas wub.gif wub.gif wub.gif

ryt lysiu i albuma pastudijuot ir ikelsiu uosvio paveiksla, berods nieko daugiau nesu pazadejus pioneer.gif
Atsakyti
Kaip bateliai?Ir kaina labai gera thumbup.gif nuo 100 su viršum iki 25 nukainuota thumbup.gif

user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Papildyta:
ODETUK,vyrija nemiega.Tik Simukas.Turim dar svečių.B draugą.
ESPOSA,aš irgi paprastai juos kepu.Galvojau,kad mandriau tu biggrin.gif nes taviškiai tokie stori atrodo bigsmile.gif
Atsakyti

Linut spalva nepraktiska, grazus modeliukas mirksiukas.gif
Atsakyti
PUGIUK ka savaitgaliui numacius bigsmile.gif

ANILA nu gal neblogi,tik jo spalva jau turi derint su kazkuom,tai nusipirkai jau ar dar galvoji g.gif
tai baliuks vykst pas jumi drinks_cheers.gif

man nagai ir nestiprus ,uzauga bet kur paukst ir nago neber arba iplysta i naga ir jau reik lupt doh.gif
Atsakyti
Biškį prisibakardinau, tai ryt/poryt mano monologas doh.gif

Anila, man gražūs, tik va smailų priekį mąstyk kur pritaikysi..., bet jei šiaip, jamčiau blush2.gif

Dieter, visokeriopos judviem sėkmės 4u.gif

Perliuk, į Marsą sakai? lotuliukas.gif , na žiūrėk, kad vėliau eitų susišnekėt su marsiečiu;)

esposa, 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas,

user posted image
Atsakyti
sveikos braskes.
kas pirma tas ir kose valgo lotuliukas.gif vadinas ji mano.aciu ANILA biggrin.gif

SELMIUK lauksim lauksim taves mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos

apzora Esposa tongue.gif bet nepavydziu nes savaja anksciau suvalgiau biggrin.gif

islindau is po duso, issitepiau kuna migdolu kuno sviestu, dabar misija issidziovint ir issitiesint plaukus doh.gif ir leksiu pas uosvius, bo nemacius nuo kaledu blush2.gif
Atsakyti
sveikos..

QUOTE(Pūga_ @ 2014 01 31, 22:24)
ryt lysiu i albuma pastudijuot ir ikelsiu uosvio paveiksla, berods nieko daugiau nesu pazadejus 

ikelei? rolleyes.gif

QUOTE(*Anila* @ 2014 01 31, 22:35)
Kaip bateliai?Ir kaina labai gera  nuo 100 su viršum iki 25 nukainuota

.Turim dar svečių.B draugą.

nu pugeles jazz bus tikrai patenkinta tokiais bateliais ir ten jau tikrai nenusals su tokiais vaiskciodama bigsmile.gif

dar svecia turit? mirksiukas.gif

QUOTE(Šelmė @ 2014 02 01, 00:20)
Biškį prisibakardinau, tai ryt/poryt mano monologas

Perliuk, į Marsą sakai?  , na žiūrėk, kad vėliau eitų susišnekėt su marsiečiu;

lauksim mirksiukas.gif

ai,kad jis jau dabar nieko nuo marsiecio nesiskiria doh.gif

QUOTE(*Anila* @ 2014 02 01, 10:51)
Labas rytas,

Linut,pusryciu skanums,bet kai visad as ju nesulaukius isvarau dirbti verysad.gif

QUOTE(Pūga_ @ 2014 02 01, 11:43)
ir leksiu pas uosvius, bo nemacius nuo kaledu 

pasiilgai? blush2.gif o kaip su anyta sutari? rolleyes.gif

mano vyresnelis vel serga,gryzau temperatura 38,5,kazkoks nusilpes jis pas mane paskutiniu metu ir galvos skausmu labai daznai skustis pradejo,jauciu reiks vaziuot su juo pas daktarus ir bandyt issiaiskint nuo ko jam tie skausmai dazni uzeina ir stiprus sake...tikiuosi,nieko rimto nerasim unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif

Pirmiausia Dieter sekmes pasiekiant savo tiksla,labai lauksim ziniu 4u.gif

Perlita suneliui 4u.gif Tikiuosi nieko jam rimto g.gif Ir jums su marsieciu,kad pavyktu susikalbeti 4u.gif

Linute cirvinius blynus as kepu taip,labai skanus gaunasi bigsmile.gif vafliai

Kevinukas saunuolis pirmunas thumbup.gif O Simukas mieliausias isdykelis wub.gif

As tai savo nagu nebezinau,kazkaip man dabar jie visai nerupi,pasitvarkau,kad tvarkingi butu ir tiek g.gif
Siandien plaukus pasikirpau (na pas kirpeja buvau,kad nepamanytumet,kad pati biggrin.gif ),dar i biblioteka uzsukau keletos knygu,nors namie 3 neperskaitytas turiu doh.gif Nu gi reiks skaityt biggrin.gif B pietus padare tai tikra svente namie cool.gif Cia musu 4,5 m proga wub.gif
Na ka lekiu linksminti A biggrin.gif

Buckiai druckiai visoms biggrin.gif

Atsakyti