QUOTE(bavarija @ 2013 05 12, 10:54)
Pasidalinkit mamytės kaip šiemet sekėsi stojamieji į 5 klasę. Ar sunku buvo, ar viską spėjo padaryti?
Reik rezultatų sulaukt

Labai individualūs tie vaikiukų vertinimai...kas labiau jaudinasi, gal kažkas kažkur mažiau pasitiki savimi ir pan., o dar ir baimės akys didelės

Klausiau nuomonės apie testą, tai sakė testas nebuvo visai lengvas, bet ir nebuvo labai sunkus - "per viduriuką", normalus. Laiko užteko pilnai. Nusistebėjo, kad buvo daug matematikos, bet kažkaip kaip sunkesnes užduotis įvardino - lietuvių kalbos

Maniškė sakė, kad sunkus testas. Laukiam rezultatų.
Yra rezultatai! Maniškis 22 tarp berniukų. Visko nespėjo, sakė, kad gale buvo tikyba ir anglų, pasirinko viską atlikti tikybos ir palikti anglų, tai atitinkamai ir gavo...
QUOTE(mjk @ 2008 05 28, 13:35)
viskas ok, as niekam konkreciai netaikiau, juolab tavo seimai
Tik, pasitaiko zmoniu, kurie del prestizo ir garbes viska padarytu

Tik, pasitaiko zmoniu, kurie del prestizo ir garbes viska padarytu
Na, nebūtinai prestižas. Man patinka labai daug kas, apie ką pasakoja buvę mokiniai. Norėčiau tokios aplinkos savo vaikui. Plius idealu senamiestis.
Žinai, kad mano vaikas augtų tarp normalesnių žmonių aš pasiryžus bet kam, kad ir apsimest tikinčia

Plius jezuitai visada pasižymėjo išsilavinimu, apskritai jie samprotauja ir neatrodo kaip besmegeniai, kaip ne kurie kiti (turiu tam tikrų darbinių santykiu su Bažnyčios tarnais...)
Tačiau mano dukra net nekrikštyta...
Papildyta:
QUOTE(alfa159 @ 2009 03 21, 15:38)
Neprivaloma. Mano mergaites klaseje tikrai yra viena mergaite nekrikstyta ir be komunijos. Tik tikejimo dalykus reiketu zinoti, nes tai daugeliui vaiku sunkaiusia testo dalis.

QUOTE(Miklė @ 2013 05 13, 18:15)
Yra rezultatai! Maniškis 22 tarp berniukų. Visko nespėjo, sakė, kad gale buvo tikyba ir anglų, pasirinko viską atlikti tikybos ir palikti anglų, tai atitinkamai ir gavo...
Yra

O mes i pokalbį kitą pirmadienį

QUOTE(Miklė @ 2013 05 13, 19:15)
Sveiki, sakykite, o su kokiu balu praėjo?
QUOTE(DianaDiana @ 2013 05 14, 10:38)
Sveiki, sakykite, o su kokiu balu praėjo?
Pasidalinkite su kokiais balais praejo?
O VJG.lt yra sąrašai ?
Laba diena,
pasidairiau šios mokyklos temoje - pasidarė smalsu. Keli klausimukai:
1. ar turi įtaką stojant vaiko pasiekimai olimpiadose?
2. ar galim bandyti stoti,jei mergaitė net nekrikštyta, o mokykloje lankė etiką? ar galima tad pasiruošti tikybą savarankiškai?
Ačiū
pasidairiau šios mokyklos temoje - pasidarė smalsu. Keli klausimukai:
1. ar turi įtaką stojant vaiko pasiekimai olimpiadose?
2. ar galim bandyti stoti,jei mergaitė net nekrikštyta, o mokykloje lankė etiką? ar galima tad pasiruošti tikybą savarankiškai?
Ačiū