Sveiki, pati esu baigusi Kauno jėzuitų gimnaziją, tačiau noriu paklausti apie Vilniaus jėzuitų gimnaziją. Kaip skelbiama, metinis mokestis už mokslą tikrai nėra mažas, tačiau visgi noriu paklausti. Aišku, tai pakankamai individualu, tačiau ar mokiniai besimokydami šioje gimnazijoje dar ruošiasi valstybinims egzaminams pas korepetitorius (vyresnėse ir baigiamosiose klasėse).
Sutinku, pinigų suma tikrai nemaža, nes juos reikia sunkiai uždirbti, tačiau, jei dar reikia ruoštis papildomai pas korepetitorius, tuomet jau atleiskite.
Labai laukiu atsakymų.
Laba diena,
nežinau ir negaliu sakyti už visus, tačiau dirbu aukštojoje mokykloje, ir jei stojantis vaikas yra iš Jėzuitų - visada susiduriu su labai stipria ir visapusiškai išsilavinusia asmenybe
nežinau ir negaliu sakyti už visus, tačiau dirbu aukštojoje mokykloje, ir jei stojantis vaikas yra iš Jėzuitų - visada susiduriu su labai stipria ir visapusiškai išsilavinusia asmenybe

QUOTE(Mazule @ 2014 07 22, 13:46)
Laba diena,

Ačiū už komentarą. Visuomet sutinku su tų nuomone, kuriems investuoti į mokslus, studijas visuomet apsimoka ir nereikia gailėti: galima atsisakyti kitų dalykų, bet tik ne mokslų, tačiau pinigai mėgsta būti skaičiuojami, nes kitaip neįsivaizduoju.
Sutinku, kad jėzuitų gimnazijose pedagogika skiriasi vertinant su kitomis gimnazijomis: pastarieji turi "savo cinkelį", tačiau taip pat svarbus ir bendrųjų gebėjimų paruošimo lygis ir turbūt labai svarbu pažymėti, kad m-klų reitingai populiariuosiuose žurnaluose ne visuomet adekvačiai atspindi tikrąją situaciją, t.y. jei moksleiviui iškyla poreikis ir būtinybė ruoštis pas korepetitorius 2-3 dalykus ir tai yra daroma, o "laurai" už paruošimą tenka vien tik mokyklai.Suprantu ir tai, kad internete tikėtis teisingo,t .y. realaus atsakymo pakankamai sudėtinga, bet.. Aišku, kiekviena laida individuali, tačiau esminės tendencijos išlieka panašios.
Na mūsų reali patirtis prasidės tik nuo rugsėjo mėn. ir būsim dar mažiukės - penktokės. Bet turėsiu pirmakursę iš Jėzuitų - tikiuosi prisijaukinsiu ir daug sužinosiu

QUOTE(jurgia @ 2014 07 22, 15:51)
Aišku, jėzuitai - geras pasirinkimas ir ypatingai nuo 5 klasės, tačiau ne mažiau svarbu, kiek yra komercijos.
O kur ir ką dėstote universitete?
O kur ir ką dėstote universitete?
Atisiprašau, jei mano klausimas sukėlė nepatogumų. Kadangi Jūs pasisakėte, natūraliai klausimas ir iškilo, taip kad - klausimas kaip klausimas: neverta knaisiotis po kažkokias prasmes. Internetas tam ir yra, kad žmonės bendrautų ir nieko daugiau.
QUOTE(Mazule @ 2014 07 22, 13:46)
ir jei stojantis vaikas yra iš Jėzuitų - visada susiduriu su labai stipria ir visapusiškai išsilavinusia asmenybe 

Tikiu, bet reikia pripažinti ir tai, kad mokykla atsirenka geriausius Vilniaus mokinius ir sudaro konkurencinę aplinką (t.y. klasėj jau nebe vienas, o visi gerai besimokantys). Vien tai daug lemia.
Kad mokymo kokybė VJG būtų kažkuo ypatinga, kol kas nepastebėjau, pasigendu analitiškumo, kūrybiškumo ir kritinio mąstymo ugdymo. Na, matyt išimtis būtų E. Juška, nors jo pamokos neformaliam ugdymui kaip ir priklauso. Didžiausia pagarba šiam mokytojui.
Laba diena
aš noriu pasiteirauti dėl uniformų. Šiandien buvom parduotuvėje, nusipirkome švarką ir marškinius (sijonus sakė atveš tik kitą savaitę), bet kelnių nepavyko nusipirkt - na plačios nerealiai - mano dvi merginos tilpų - neperdedu
Pardavėjos nieko patarti ir padėti negalėjo - tik tokios - madingo modelio iki kauliuko
ir tokio beprotiško platumo
Gal galit patarti, kur nusipirkti klasikines mokyklines kelnes?
Ačiū

aš noriu pasiteirauti dėl uniformų. Šiandien buvom parduotuvėje, nusipirkome švarką ir marškinius (sijonus sakė atveš tik kitą savaitę), bet kelnių nepavyko nusipirkt - na plačios nerealiai - mano dvi merginos tilpų - neperdedu

Ačiū
QUOTE(Mazule @ 2014 08 13, 15:26)
Laba diena
Pardavėjos nieko patarti ir padėti negalėjo - tik tokios - madingo modelio iki kauliuko
ir tokio beprotiško platumo
Ačiū

Ačiū
Laba diena,
Mano dukra taip pat paskendo tose kelnese. Pirkau pas juos kelniu medziaga, kai aprims vajus kokioj nors siuvykloj pasiusim. Maziausias languotas sijonas irgi buvo per didelis. Nuvaziavau i senaja jezuitu uniformu siuvykla priesais iejima i kalvariju turgu (prie audiniu parduotuviu) ir nupirkau seno modelio, bet kai languota medziaga, tai nesimato skirtumo per daug. Greiciausiai kad ju jau ir nebeturi... Taip pat ten buvo tamsiai melynu kelniu, bet melynumas siek tiek kito atspalvio, nei jezuitu naujosios uniformos. Dar universalinej tokie buvo tiesus, neklostuoti sijonai, tai jie siek tiek siauresni.
Va kiek vargo
Aciu - teks ieskoti

Aciu - teks ieskoti

Aciu dar karta - uzsukom siandien i ta parduotuve prie Kalvariju turgaus ir nusipirkom kelnes
tiesa, jos sintetines, plonokos, bet su reguliuojamu juosmeniu ir mano panelytei puikios - 34 dydzio
Atspalvis kitoks bus, nei svarko, na bet kapadarysi, kad gimnazijos prirodyta parduotuve siuna tik nerealioms druckems
p.s. dar toje parduotuveje yra kelios melynos kelnes - jei kam reikia plonoms aukstoms mergaitems - skubekite

Atspalvis kitoks bus, nei svarko, na bet kapadarysi, kad gimnazijos prirodyta parduotuve siuna tik nerealioms druckems

p.s. dar toje parduotuveje yra kelios melynos kelnes - jei kam reikia plonoms aukstoms mergaitems - skubekite

QUOTE(Mazule @ 2014 08 14, 18:15)
Aciu dar karta - uzsukom siandien i ta parduotuve prie Kalvariju turgaus ir nusipirkom kelnes
tiesa, jos sintetines, plonokos, bet su reguliuojamu juosmeniu ir mano panelytei puikios - 34 dydzio

Na va, kaip gerai. Tos kelnes ir su megztiniu gerai bus.