Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Monteverte @ 2014 02 16, 19:34)
Prisidėsiu, patarėjo patarėjos nereik?

Tai žinoma jungiamės user posted image
group.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 16, 20:23)
Toks įspūdis, kad galbūt ir neleis  unsure.gif Gal sustabdė balsavimus ir ruošia naują lentelę  g.gif
Nes kai įdedi nuorodą, kurioje jau balsuota, pastebėjau, kad ir kitiems nebeleidžia balsuoti. O dabar suradau tą,  kurioje neturėjo būti balsuota. Vistiek tą patį rodo.

Aš pabalsavau be problemų.

Jei laimės "Attention", tai meldžiu, kad ne Mia ją atliktų. Nes jos variantas iš dainos su žinute virto atlaparūrių baro čyrvų pasirodymu.
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2014 02 16, 20:50)

Jei laimės "Attention", tai meldžiu, kad ne Mia ją atliktų. Nes jos variantas iš dainos su žinute virto atlaparūrių baro čyrvų pasirodymu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2014 02 16, 19:50)

-------

Aš nuorodos niekaip negaliu įkelti unsure.gif Man vis rodo, kad prabalsuota (pati jau seniausiai prabalsavau).

------

tongue.gif lotuliukas.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti

aš irgi.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 16, 19:32)
Malta buvo (bet jau ir nepamenu, apie ką  blush2.gif ). Islandija berods su treningais  biggrin.gif  ( nu juokdariai, tam kartui gal ir sueitų  biggrin.gif ).
Suomija berods, atseit rokelis... nu bet nekažkoks visgi.
Gruzijos tai tik patį grupsą paklausiau (džiazo grupė). Toje nuorodoje, kurią užsižymėjus paklausymui buvau, konkrečios dainos dar nebuvo.

man Malta visai patiko, o kitos čia išvardintos irgi ne... bet tų šalių man dažniausiai nepatinka, kiek pamenu, tai.. smile.gif
Papildyta:

nu šakės, panašu, kad diskriminuoja mane! biggrin.gif va taip ir laimi po to visokie cow webs'ai biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 16 vasario 2014 - 21:04
Žodžiu, visiems pasisakius ir apibendrinus, patarėjo patarėja pataria - organizatoriai, būkit jūs žmonės, skaitykite Supermamą ir mokykitės, žiopleliai. Mes jau išrinkome ir žinome ką siųsti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 02 16, 21:39)
Žodžiu, visiems pasisakius ir apibendrinus, patarėjo patarėja pataria - organizatoriai, būkit jūs žmonės, skaitykite Supermamą ir mokykitės, žiopleliai. Mes jau išrinkome ir žinome ką siųsti tongue.gif

reik jiem SM peticiją siųst, nes kitaip, matau, tvarkos nebus biggrin.gif
Atsakyti
Paaiškėjo trys dainos :

http://www.lrt.lt/na...atrankos_dainos

Attention
Take A Look At Me Now
It's All About A Boy

Vilijai ir Mijai po dainą jau yra smile.gif thumbup.gif
Vaidui, sakyčiau, nei viena netinka g.gif Kaip Kavaliauskas dainavo Take A Look At Me Now pamenu (jam tiko), o va kaip Vaidas - ne (gal net nedainavo g.gif ).

Ir nepamenu, kaip Mia dainavo It's All About A Boy g.gif

Išeina, kad važiuos kažkuri mergička-motera smile.gif

Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2014 02 16, 17:36)
Rašo, kad 18.41 val

O šiandien kelintą I.Tobias ir D.Stagniūnas čiuožia, žinau tik kad treti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2014 02 17, 16:56)
O šiandien kelintą I.Tobias ir D.Stagniūnas čiuožia, žinau tik kad treti  4u.gif
čiuožimo pradžia 17:00 ... greit tos poros prašoks ...
Laikom kumščius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 17, 16:55)
Paaiškėjo trys dainos :

http://www.lrt.lt/na...atrankos_dainos

Attention 
Take A Look At Me Now
It's All About A Boy

Vilijai ir Mijai po dainą jau yra  smile.gif  thumbup.gif
Vaidui,  sakyčiau, nei viena netinka  g.gif Kaip Kavaliauskas dainavo Take A Look At Me Now pamenu (jam tiko), o va kaip Vaidas - ne (gal net nedainavo  g.gif ).

Ir nepamenu, kaip Mia dainavo It's All About A Boy  g.gif

Išeina, kad važiuos kažkuri mergička-motera  smile.gif

Fiuuuuuuuuuuuu, tai jau karvių nebus thumbup.gif dar tos nuobodybės boy next door tikrai neimkime ir aišku, kaip toliau, siekime vien tik dėmesio biggrin.gif ir neprašausime tongue.gif
Atsakyti