Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 10

QUOTE(Teka @ 2014 01 30, 09:46)
Nus smile.gif Kaip?

Pirmas thumbup.gif , bet seip visi neblogi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 30, 09:58)
murmur, tai čia viskas, kas programoj, gyvai dar neprisiruošiau nuvažiuot smile.gif
o paskutinė irgi šalta atrodo? ir pirma? man kažkaip ne g.gif

Paskutinis dar dar toks. Bet zinok gyvai visai kitaip atrodo tos spalvos. Per kompa vistiek atspalvi duoda kiekvienas ekranas kitoki. O ir paciupinejus vienas gal patiks kitas ne. Issirink kelis favoritus o paskui vietoj is ju jau issirinksi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 30, 10:56)
Teka man tai saltos labai spalvos. Nei vieno nesirinkciau  blush2.gif

Šaltos spalvos ? blink.gif ... Gal tik 4 variante, o kiti tai točnai šilti unsure.gif
Atsakyti
Mano gal kompas kitaip rodo unsure.gif matau visur pilka plokste su metalo spalvos stalvirsiais g.gif pirmas lyg akmuo bet pilkas irgi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 30, 09:55)
man asmeniškai pirmas ir paskutinis smile.gif

Man gal visgi paskutinis labiausiai tinka. Prie vienspalvių fasadų man tie stambūs raštai kažkodėl nelimpa.
Atsakyti
Teka,

paskutinis! wub.gif
Atsakyti
Pirmas (kairėje) ir penktas (dešinėj) variantai:

user posted image user posted image

user posted image

O kaip Tau pirmojo stalviršis o paslutinio fasadas (spintutė dešinėj)?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 29, 21:40)
Bambyze pas mane tokie pat fasadai, stalvirsis bus juostuotas rudas medis :
http://www.diara.lt/...tas-rudas-medis

Dar man patiko azuolas cinamono spalvos:
http://www.diara.lt/...inamono-spalvos

murmur, man tas juostuotas rudas medis visai neblogai ziurisi zalia mano plyteliu ir azuoliniu parketlenciu g.gif aciu!
Cinamo spalvos azuolas grazu paziureti, bet man kazkaip pjaunasi su mano issirinktais deriniais. unsure.gif

Juodai bigsmile.gif stulbinat vizualizuojant bigsmile.gif Iskart aiskiau.
Pagal Juodai vizualizavima pirmame pav. man norisi stalvirsius sukeisti vietomis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 30 sausio 2014 - 10:45
Man pirmojo varianto fasadas ir stalviršis gražūs bet atskirai... Tokiam fasadui reikėtų šviesesnio stalviršio mano nuomone. Paskutinis variantas man nelabai dabar žiūris... Gal paskutinio fasadas su pirmu stalviršiu kiek geriau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 30, 11:45)
Gal paskutinio fasadas su pirmu stalviršiu kiek geriau  unsure.gif

tikrai geriau
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 30, 10:05)
Paskutinis dar dar toks. Bet zinok gyvai visai kitaip atrodo tos spalvos. Per kompa vistiek atspalvi duoda kiekvienas ekranas kitoki. O ir paciupinejus vienas gal patiks kitas ne. Issirink kelis favoritus o paskui vietoj is ju jau issirinksi  4u.gif

jo jo, reiks gyvai, būtinai

juodai, ale bet tai kaip visai kitas vaizdas tavo vizualizacijoj bigsmile.gif kapec. ir tas pirmo stalvirsis su paskutinio fasadu thumbup.gif atrodo
Atsakyti
Na va buvo išsimatuoti jau manosios virtuvės. Aš noriu jos baltos baltos, tai mane visaip nuo jos atkalbinėjo, bando kokį pilkesnį stalviršį, ar spinteles, nu man ne ir viskas blush2.gif kažkaip būtent taip noriu ir viskas, bet bijau nusivilti,kad padarius nepatiks, ar nepraktiška bus g.gif
Dabar dar dėl šiukšlių stalčiaus, sako atsidarys per visą aukštį toks doh.gif nu ne,aš noriu kad lygiai su šiukšliadėžėm būtų, o viršuj laisvoj vietoj dar kas nors daroma? Jei kriauklė ant staviršio? Ar lieka kažkoks alia stalčius? Ar ten galima panaudoti tą vietą kam nors?
Atsakyti