Tai ir sakau nuo zmogaus priklauso. Pas mane tokio vaizdelio niekada nebuna. Net kai suslepiu viska vistiek lieka geliu vazonelis ant stalo, samciai kabantys, receptu knygos sudetos matomoj vietoj ir pan.

QUOTE(Vaida* @ 2014 02 01, 20:18)
Na o kokias detales pasiūlytumėt? Tarp spintelių juk paveikslo nepakabinsiu..

Paveikslo ne, bet spalviškai pažaist galėtumėt

Dar Jūsų vietoje kitokį stalą su kėdėm statyčiau - dabar jie tokie laibi, "permatomi", ir šviestuvas menkutis - aišku, pagal stalą derintas, tačiau tas komplektas man nelabai kaip atrodo... Kodėl jis taip orientuotas? Kas ten stalo dešinėje? Kai nematau patalpos plano, tai nelabai ką ir partarti galiu... Tačiau dabar jis atrodo nustumtas kažkur prie sienos, lyg trukdytų kažkam...

[/quote]
Dėkui
O kur užsakinėjot/pirkot?
[/quote]
Mindija As uzsakinejau stikline mozaika is 1000plyteliu Vilniuje. Ten yra ir gyvai paziureti, bet cia buvo pries pusantru metu
bet manau kad turetu buti ir dabar
Dėkui

[/quote]
Mindija As uzsakinejau stikline mozaika is 1000plyteliu Vilniuje. Ten yra ir gyvai paziureti, bet cia buvo pries pusantru metu

QUOTE(Mindija @ 2014 02 01, 17:18)
Dėkui
O kur užsakinėjot/pirkot?

O mes Vainetoj. Rinkausi i-neto svetainėj, toj, kurios nuorodą įkeliau, vienos mozaikos gabaliuką gyvai mačiau, o kitos nea. Patenkinta abiem esu

QUOTE(Mindija @ 2014 02 01, 11:11)
O kam jums tie kostuvai reikalingi?
Kaip jie naudojami?

QUOTE(Juodai @ 2014 02 01, 19:26)
Paveikslo ne, bet spalviškai pažaist galėtumėt 
Dar Jūsų vietoje kitokį stalą su kėdėm statyčiau - dabar jie tokie laibi, "permatomi", ir šviestuvas menkutis - aišku, pagal stalą derintas, tačiau tas komplektas man nelabai kaip atrodo... Kodėl jis taip orientuotas? Kas ten stalo dešinėje? Kai nematau patalpos plano, tai nelabai ką ir partarti galiu... Tačiau dabar jis atrodo nustumtas kažkur prie sienos, lyg trukdytų kažkam...

Buto išplanavimas štai toks:

Čia parodytas variantas mums visiškai netiko, nes tokiu atveju virtuvė visiškai maža būtų. Todėl mes ją gaminome per visą sieną ir stalui daugiau niekur vietos nebeliko. Bandžiau statyti prie vonios sienos - nepatogu. Šaldytuvas lieka už nugaros, o jį vis prireikia atidaryti, reikia stumdyti kėdes ar net patį stalą. O į ūkinę spintą taip dažnai tikrai nelandžiojam. Be to, stalas stovi prie lango, faina geriant kavą pasižvalgyti, o ir rytinė saulutė gerai nuteikia

Padaryti stalo zoną nekrentančią į akis, "permatomą", realiai ir buvo mano tikslas, nes vietos ir taip nėra daug, nesinorėjo, kad atrodytų, jog kambarys perkrautas. Būtent dėl to ieškojau tik stiklinio stalo ir plonų kėdžių. Dėl švietuvo pilnai jums pritariu, per mažas jis, kažkodėl perkant atrodė, kad užteks, o dabar tai toks juokingas

Smagu išgirsti kitų nuomonę, ačiū labai

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 02 02, 01:29)
Ką nors nukošti, turbūt

QUOTE(Vaida* @ 2014 02 02, 10:46)
Nėr už ką

QUOTE(Andze1a @ 2014 02 02, 15:09)
Bendras virtuves vaizdas man grazesnis, kai buna imontuojamas;
bet ar tikrai gerai imontuojamas saldytuvas?
bet ar tikrai gerai imontuojamas saldytuvas?

Pirmiausiai, tai imontuojamas saldytuvas yra mazesnes talpos.
Dar lb svarbu, ar jusu virtuve bendra su svetaine. I bendra as labiau linkusi deti imontuojama del estetinio vaizdo.
QUOTE(Andze1a @ 2014 02 02, 15:09)
O ko jis turėtų būti blogai?

Teisingai Žalia Rūta rašė, kad įmontuojamas yra mažesnės talpos, nei tokio pat aukščio laisvai pastatomas. Be to, jis yra brangesnis, lyginant tokio pat išpildymo su neįmontuojamu. Estetinis vaizdas...

musu virtuve kartu su svetaine; tai noretusi grazaus vaizdo
bet kiek ziurejau imontuojamus saldytuvus, tai man jie
; visi su mechaniniu valdymu; man norisi kad bent jau temperature butu galima uzstatyti elektroniniu butu.
ir dar kilo klausimas, ar nebuna, kad baldininkai kazkaip blogai prie dureliu pritvirtina plokste; maciau ne viena virtuves pvz., tai tarp saldytuvo ir saldiklio dureliu nelygus tarpelis; kodel?
atrodo kaip isluzusios saldiklio dureles.

bet kiek ziurejau imontuojamus saldytuvus, tai man jie

ir dar kilo klausimas, ar nebuna, kad baldininkai kazkaip blogai prie dureliu pritvirtina plokste; maciau ne viena virtuves pvz., tai tarp saldytuvo ir saldiklio dureliu nelygus tarpelis; kodel?