Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 10

QUOTE(Mindija @ 2014 02 07, 11:46)
Dar pastumdžiau lotuliukas.gif
Ateis šeimininkė, tai gausiu pizdaku lotuliukas.gif Gal dar baldininkus jai surandam normalius, išsiunčiam brėžinį ir užsakom? biggrin.gif Jai tik pinigai beliks sumokėt thumbup.gif  lotuliukas.gif
O man visai nieko dabar blush2.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

man ir visai nieko
Atsakyti
Nu Mindija - thumbup.gif . Man irgi paskutinis variantas patinka smile.gif. Čia netgi plautuvę su indaplove galima visai neskausmingai (darbastalio atžvilgiu) sukeisti vietomis ir nereiks galvoti apie šaldytuvo įrėminimą mirksiukas.gif .
Tai kam gaminti siūlom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 07, 12:45)
Nu Mindijathumbup.gif . Man irgi paskutinis variantas patinka smile.gif. Čia netgi plautuvę su indaplove galima visai neskausmingai (darbastalio atžvilgiu) sukeisti vietomis ir nereiks galvoti apie šaldytuvo įrėminimą  mirksiukas.gif .
Tai kam gaminti siūlom? g.gif

drinks_cheers.gif Tikrai galima sukeist plautuvę su indaplove. Net pažiūrėjau, tai tada darbastalio grynai kaip pas mane gaunasi bigsmile.gif Tikrai pakankamai ax.gif O ir prie šaldytuvo bus kažkiek vietos produktam padėt.

Nežinau... g.gif Turim temoj tris meistrus, tai gal kuris apsiims bigsmile.gif
Reikia greičiau iki vakaro derint, kol šeimininkė neužmatė biggrin.gif O paskui ką? Pozna batia, rūpės čia kam, tinka-netinka, pigu-brangu? Bele baldai užsakyti ir galvos skausmas praėjęs thumbup.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 02 07, 14:11)
Nežinau... g.gif Turim temoj tris meistrus, tai gal kuris apsiims bigsmile.gif

Ok, tada. Skelbiam konkursą!!! Na, trys meistrai, siūlykit kainą dirol.gif ... rinksimės smoke.gif
Atsakyti
Galutinis varijantas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Dalyvius prašom registruotis smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 02 07, 09:19)
O virsutines spinteles kampe dvi atsidarys kartu?

atsidarys jos atskirai, taip patare, nes atseit jei abi atsidaro tai greiciau suluzta tas lankstas biggrin.gif

QUOTE(Mindija @ 2014 02 07, 09:23)
Jei jau atsidarinės viršutinės atskirai, tai gal darykit jas platesnes?
O gartraukį jau turit? Teleskopinį planuojat? Koks dabar atstumas nuo stalviršio iki gartraukio? Aij, o pas jus dujos bus ar elektra?

Puiki mintis dureles platesnes daryti bigsmile.gif
Gartrauki turim, imontuojama, tik nezinau ar jis teleskopinis blush2.gif Pas mus yra dujos dabar, bet darysim viska elektra.

QUOTE(Flirt @ 2014 02 07, 10:07)
Mano taip pat iki lubu, bet ne atskirai atsidarines. Cia jum taip patare g.gif

Aha patare,kad sake nebus vietos jom pasikelti, jei abi bendrai atsidarys g.gif

QUOTE(Mindija @ 2014 02 07, 11:14)
Viskas gerai su tais dvigubais pakėlėjais. Svarbu lubų nedaužytų biggrin.gif O atmetikliai tai keliolika litų kainuoja. Brangiausias gal sakyčiau, bent pas mane, tai šiukšlių stlačius gavosi, nes ten atmetiklis pačiuose bėgeliuose integruotas. Kaip tyčia nerandu kainos doh.gif

Suskaičiavau centimetrus, tai kur viryklė, viršutinės po 80cm gaunasi. Tada logiška ir pačią viryklę traukt dešinėn. Gartraukis gautūsi po pirma/pirmoje spintelėje g.gif Praplatėtų stalčiai iki maždaug 80cm. Tik juos tada gal tris užtektų daryt. Kam tų plačių žemų stalčių tiek? g.gif
Kita siena. Viršutinės po maždaug 74cm. Nieks ir nepastebės tų kelių cm. Atrodys visos vienodai.
Apačioj tada galima indaplovę keist vietom su plautuve, jei jau baisu, kad ji prie pat šaldytuvo ax.gif

O buna kartu integruoti atmetikliai stalciuose? Nes as irgi uzsiminiau apie toki dalyka, tai jei jau ji apie siuksliu stalciu nustebo,tai apie atmetikli panasu kad net nezinojo. Tai ikea nusiziurejau elektrini uz apie 300lt, kur koja paspaudi ir atsidaro. Gal as cia ne apie tokius galvoju?
Matot kaitlente gal ir galima butu traukti, bet orkaites nelabai, nes ta spintele desineje slepia duju skaitliuka. Jau ir taip darem kiek imanoma siauresne ta spintele. Sone ta juosta, kad dureles butu siauresnes ir radiatorius netrukdytu atsidaryti. Viduj erdve pilna.
Man del kriaukles lyg ir viskas gerai, didziausia veja sitoj virtuvej keliau del to,kad man darbastalio mazai, noriu jo kuo daugiau bendro,kad dirbti butu patogiau. Tai ir kriaukle su kaitlente norisi i sonus isstumdyti.

Ne nu jus tai bairiuojat doh.gif lotuliukas.gif atsikeliau,tai visai kita nuotaika, kai darbai vyksta, nereikia net man isikisti lotuliukas.gif saunuoliai,aciu labai uz mintis ir idejas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 02 07, 14:49)
O buna kartu integruoti atmetikliai stalciuose? Nes as irgi uzsiminiau apie toki dalyka, tai jei jau ji apie siuksliu stalciu nustebo,tai apie atmetikli panasu kad net nezinojo. Tai ikea nusiziurejau elektrini uz apie 300lt, kur koja paspaudi ir atsidaro.

Kaip tai nežinojo? Nu šakės, kas per baldininkai blink.gif. Bėkit nuo jų kuo toliau doh.gif doh.gif doh.gif.
Pažiūrėkit Blum Servo Drive Uno, kaina kiek didesnė, bet juk čia BLUM bigsmile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 07 vasario 2014 - 14:31
Juokas per asaras,nebegaliu lotuliukas.gif thumbup.gif

O dar kas del stalciu, man pirminiam variante irgi buvo trys, bet kazkaip uzsinorejau daugiau, ir galvoju ka as desiu i ta didiji? puodu tai tikrai ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 02 07, 11:41)
ei ei, pas mane irgi kriauklė šalia šaldytuvo, tai jau ką, vsio? ar jei integruotas šaldytuvas, tada ne toks blogis?

Tada nieko baisaus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 02 07, 12:49)
atsidarys jos atskirai, taip patare, nes atseit jei abi atsidaro tai greiciau suluzta tas lankstas biggrin.gif

tai kieno dabar baldininkai nusisneka doh.gif lotuliukas.gif nes as buvau iskelus ta klausima, man patikino, kad tikrai atsidarys, nes juos gali sureguliuot kaip nori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 02 07, 13:49)

Matot kaitlente gal ir galima butu traukti, bet orkaites nelabai, nes ta spintele desineje slepia duju skaitliuka. Jau ir taip darem kiek imanoma siauresne ta spintele. Sone ta juosta, kad dureles butu siauresnes ir radiatorius netrukdytu atsidaryti. Viduj erdve pilna.
Man del kriaukles lyg ir viskas gerai, didziausia veja sitoj virtuvej keliau del to,kad man darbastalio mazai, noriu jo kuo daugiau bendro,kad dirbti butu patogiau. Tai ir kriaukle su kaitlente norisi i sonus isstumdyti.

Ne nu jus tai bairiuojat doh.gif  lotuliukas.gif atsikeliau,tai visai kita nuotaika, kai darbai vyksta, nereikia net man isikisti lotuliukas.gif saunuoliai,aciu labai uz mintis ir idejas thumbup.gif

Tai jei dujom nesinaudosit, tai gal galima išvis tą skaitliuką atjungt? Ar negalima? g.gif Arba jį iškelt į viršutinę spintelę šalia gartraukio bigsmile.gif Aišku atsieis papildomi keli šimtai litų, bet bent jau patogumą turėsit visam likusiam gyvenimui tam bute ax.gif

O jei kaitlentę planuojat elektrinę, tai tarpas gali būt ir 60 nuo stalviršio iki virš.spintelių 4u.gif
Atsakyti