QUOTE(murmur @ 2014 02 07, 09:19)
O virsutines spinteles kampe dvi atsidarys kartu?
atsidarys jos atskirai, taip patare, nes atseit jei abi atsidaro tai greiciau suluzta tas lankstas
QUOTE(Mindija @ 2014 02 07, 09:23)
Jei jau atsidarinės viršutinės atskirai, tai gal darykit jas platesnes?
O gartraukį jau turit? Teleskopinį planuojat? Koks dabar atstumas nuo stalviršio iki gartraukio? Aij, o pas jus dujos bus ar elektra?
Puiki mintis dureles platesnes daryti
Gartrauki turim, imontuojama, tik nezinau ar jis teleskopinis

Pas mus yra dujos dabar, bet darysim viska elektra.
QUOTE(Flirt @ 2014 02 07, 10:07)
Mano taip pat iki lubu, bet ne atskirai atsidarines. Cia jum taip patare
Aha patare,kad sake nebus vietos jom pasikelti, jei abi bendrai atsidarys
QUOTE(Mindija @ 2014 02 07, 11:14)
Viskas gerai su tais dvigubais pakėlėjais. Svarbu lubų nedaužytų

O atmetikliai tai keliolika litų kainuoja. Brangiausias gal sakyčiau, bent pas mane, tai šiukšlių stlačius gavosi, nes ten atmetiklis pačiuose bėgeliuose integruotas. Kaip tyčia nerandu kainos
Suskaičiavau centimetrus, tai kur viryklė, viršutinės po 80cm gaunasi. Tada logiška ir pačią viryklę traukt dešinėn. Gartraukis gautūsi po pirma/pirmoje spintelėje

Praplatėtų stalčiai iki maždaug 80cm. Tik juos tada gal tris užtektų daryt. Kam tų plačių žemų stalčių tiek?
Kita siena. Viršutinės po maždaug 74cm. Nieks ir nepastebės tų kelių cm. Atrodys visos vienodai.
Apačioj tada galima indaplovę keist vietom su plautuve, jei jau baisu, kad ji prie pat šaldytuvo
O buna kartu integruoti atmetikliai stalciuose? Nes as irgi uzsiminiau apie toki dalyka, tai jei jau ji apie siuksliu stalciu nustebo,tai apie atmetikli panasu kad net nezinojo. Tai ikea nusiziurejau elektrini uz apie 300lt, kur koja paspaudi ir atsidaro. Gal as cia ne apie tokius galvoju?
Matot kaitlente gal ir galima butu traukti, bet orkaites nelabai, nes ta spintele desineje slepia duju skaitliuka. Jau ir taip darem kiek imanoma siauresne ta spintele. Sone ta juosta, kad dureles butu siauresnes ir radiatorius netrukdytu atsidaryti. Viduj erdve pilna.
Man del kriaukles lyg ir viskas gerai, didziausia veja sitoj virtuvej keliau del to,kad man darbastalio mazai, noriu jo kuo daugiau bendro,kad dirbti butu patogiau. Tai ir kriaukle su kaitlente norisi i sonus isstumdyti.
Ne nu jus tai bairiuojat

atsikeliau,tai visai kita nuotaika, kai darbai vyksta, nereikia net man isikisti

saunuoliai,aciu labai uz mintis ir idejas