Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 10

QUOTE(murmur @ 2014 02 10, 13:54)
Kolkas geri, graziai tvarkingai pagaminta, ziuresiu kaip atrodys kai sustatys sureguliuos viska.

Dar ant smugio sugalvojau kad reik muilo dozatoriu isidet i kriaukle, ar turit kasnors?  g.gif

Imontuojama?
Atsakyti
Taip, toki kur galiukas islindes tik smile.gif
Atsakyti
as ir mastau apie dozatoriu. neturejus tai net nzn ar jis pasiteisina
Atsakyti
Mano atveju toks dozatorius neįmanomas, nes jo paprasčiausia nepasiekčiau pakeisti smile.gif .
Atsakyti
Tiksliai, pas mane gi irgi toks bliudas unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 02 10, 12:40)
Taip, toki kur galiukas islindes tik  smile.gif

Atrodo jie tai daug geriau, nei muilu buteliuku pristatyta, bet man, tinginei, nepatiko. Nuomuojamam bute buvo vonioj i praustuva imontuotas. Tai tiesiog tingedavau as ji papildyt ir nesinaudojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 02 10, 15:27)
Tiksliai, pas mane gi irgi toks bliudas  unsure.gif

Bliūdas kaip bliūdas, bet pas mane jin pastatoma ant spintutės, po stalviršiu pakišta... Tai grynai dėl tos spintelės aš nepasiekiu tos vietos, kur maišytuvas yra. Reikėtų spintelės nugarėlę naikint, bet turbūt vistiek nepasiekčiau, plautuvės gylis 250mm ax.gif
Atsakyti
Nu bandysiu paziuret uzlindus kai uzdes plautuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 10, 13:31)
Bliūdas kaip bliūdas, bet pas mane jin pastatoma ant spintutės, po stalviršiu pakišta... Tai grynai dėl tos spintelės aš nepasiekiu tos vietos, kur maišytuvas yra. Reikėtų spintelės nugarėlę naikint, bet turbūt vistiek nepasiekčiau, plautuvės gylis 250mm ax.gif

Jau prie tokios plautuves man nieko nereiketu ir vandens su kibiru is sulinio atsinesciau wub.gif
Atsakyti
gal kas nuotrauka turit tokio dozatoriaus?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 02 10, 16:24)
gal kas nuotrauka turit tokio dozatoriaus?

Kiek suprantu tokie - va ką duoda google:

user posted image

user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti
Pasirodo jie papildomi nelendant i spintele biggrin.gif
http://www.acs-homed...able-c2x9392845
Atsakyti