Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 10

QUOTE(lietinga @ 2014 02 11, 10:23)
blink.gif ,kas čia per cūdai,nesu dar girdėjus apie dažomas plyteles g.gif

Nu yra dazai plytelems dazyti. Pirmiausia jas reikia gerai nuplauti, nuriebalinti, tuomet tapamas sluoksnis sutvirtintojo - surisejo ir tuomet dazoma. As gyvenu Prancuzijoje, tai cia nemazai zmoniu taip daro, kai nenori keisti plyteliu, tiek grindu, tiek sienu. Manau ir Lietuvoj turetu buti tokiu dazu.
Atsakyti
QUOTE(justyte @ 2014 02 11, 12:34)
Nu yra dazai plytelems dazyti. Pirmiausia jas reikia gerai nuplauti, nuriebalinti, tuomet  tapamas sluoksnis sutvirtintojo - surisejo ir tuomet dazoma. As gyvenu Prancuzijoje, tai cia nemazai zmoniu taip daro, kai nenori keisti plyteliu, tiek grindu, tiek sienu. Manau ir Lietuvoj turetu buti tokiu dazu.

Bet plytelės turi būti neglazūruotos tikriausiai? Šiaip,tai man patinka baltai dažytos plytinės sienos skandinaviškuose interjeruose,gal ir čia kažkas panašaus būtų g.gif . Tik,man atrodo,tai geriau daryti su sieninėmis,bet ne grindinėmis plytelėmis.
Atsakyti
Hm.Neteko matyti ir girdeti LT dazytu plyteliu..
O kaip su nudazytu plyteliu tarpais,kurie buna cementiniu pagrindu?

Tai tada geriau nutepti senas grindu plyteles betono kontaktu ir klijuoti ant virsaus naujas.Kai kurie taip ir daro.Jei su masinom nevazinesit,o tik vaiksciosit-laikys.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 02 11, 10:29)

o kokia firma darė ir kiek kainavo jei nepaslaptis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Almonta @ 2014 02 11, 10:49)
Hm.Neteko matyti ir girdeti LT dazytu plyteliu..
O kaip su nudazytu plyteliu tarpais,kurie buna cementiniu pagrindu?

Tai tada geriau nutepti senas grindu plyteles betono kontaktu ir klijuoti ant virsaus naujas.Kai kurie taip ir daro.Jei su masinom nevazinesit,o tik vaiksciosit-laikys.

Tai jau viskas nusidazo ir tarpai.

Greit kraustysimes i nauja buta, tai ten vonios grindu plyteles man nepatinka, tai ir pati galvoju apie dazyma. Bet sita paliksiu velesniam laikui. Siaip tai siuo metu nuolat seku sia tema, nes ir paciai nusimato virtuves irengimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 02 11, 11:29)
Nuotraukos nekokios bet esme matosi smile.gif Tik jau sirdagrauzi dabar turiu baisini - negalejom grindu keisti kai sildymo sezonas dar kaikas  doh.gif  pasake isnesim baldus ir pavasari pakeisim. O dabar baldai prisukti prie grindu, silikonu uzleistas virsus, kaip juos isnest nesugadinus.... verysad.gif negaliu ziuret net i tas plyteles kaip pikta dabar  doh.gif

Trukumas dar vienas yra, bet cia jau patys taip issirinkom - stalvirsis su plyteliu spalva nelabai sutampa, nors kai rinkomes atrode idealiai. Siaip baldais esu super patenkinta. Ir firma sia kviesiuos jei dar reikes kazko. Labai tvarkingai ir kokybiskai dirba.

Sveikinu su nauja virtuve 4u.gif . O aš kaip tik jau norėjau girti, kaip šauniai suderinot stalviršį ir plyteles tiek spalva, tiek raštu unsure.gif - nu bent nuotraukose nesimato skirtumo, arba mano kompas taip teisingai rodo bigsmile.gif .
Kaip suprast, baldai prisukti prie grindų? g.gif Kokiu tikslu? Pas mane, jei gerai prisimenu, nieks neprisukta schmoll.gif ... net sala ir ta prie grindų nepritvirtinta - o kam? Tik akmenoriai, kai norėjo stalviršį ištiesint sukiojo spinteles prie jo visaip kaip doh.gif doh.gif doh.gif - baldininkas paskui buvo nepatenkintas, sakė negalima jiems leist prie baldų kišt nagų... ale iš kur man žinot tada blush2.gif ...

O jeigu keist plyteles, tai ar negalima po baldais palikt senas, išdaužyti tik kiek už cokolio ir kloti naujas tokio pat storio g.gif ?

Kištukinių lizdų ne per mažai? ax.gif
Įdomiai sugalvojot tokį didelį plotą plytelėmis kloti bigsmile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 11 vasario 2014 - 12:01
Tai gaunasi,kad plyteles ir ju tarpus dazote viena spalva?Nes kitaip neiseina.Tada neturite spalvu pasirinkimo del tarpu,o viska nudazote spalva nauja..
Idomu butu "gyvai" pamatyti,nes per foto nepamatysi visu niuansu..

Atsakyti
murmur,iki pavasario gal praeis noras plyteles keisti,nes mano kompe jos irgi visai nesipjauna mirksiukas.gif . Na,šviesesnės keliais tonais,bet spalviniai tinka smile.gif .
Patinka,kad plautuvės spalvos nederinot prie stalviršio,todėl labai logiškai išsidėsto visi trys tamsesni plėmai(orkaite,kaitlentė ir plautuvė) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almonta @ 2014 02 11, 11:08)
Tai gaunasi,kad plyteles ir ju tarpus dazote viena spalva?Nes kitaip neiseina.Tada neturite spalvu pasirinkimo del tarpu,o viska nudazote spalva nauja..
Idomu butu "gyvai" pamatyti,nes per foto nepamatysi visu niuansu..

Na as pati gyvai nemacius, dar nezinau kaip darysiu, bet tikrai as tu senu plyteliu nelupsiu, per daug vargo.

user posted image O cia pavyzdys
Atsakyti
[quote=murmur,2014 02 11, 12:29]
Zodziu laukiau laukiau dienos sviesos ir vistiek teko ijungus sviesa fotkint. Nuotraukos nekokios, bet privargau kol susikeliau tai nepykit, kompas akmens amziaus isnaujo nebandysiu blush2.gif biggrin.gif

Sveikinimai su nauja viruve thumbup.gif labai grazi tvarkinga virtuvyte smile.gif koks stalvirsis ? labai neblogai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte @ 2014 02 11, 12:17)
Na as pati gyvai nemacius, dar nezinau kaip darysiu, bet tikrai as tu senu plyteliu nelupsiu, per daug vargo.

user posted image O cia pavyzdys

Na pagal nuotrauka del plyteliu tarkim ,galima gincytis(dar neaisku kaip dazytas pavirsius braizosi),bet tarpai tai tragiskai atrodo nudazyti..
cia tas pats ka neslifuota betona dazyti,vistiek matysis nelygus dazu pasiskirstymas,vietom bus dazu "poru",nes pavirsius grubletas..
Mano nuomone-dazymas negrazu(lengvai tariant).
Atsakyti
Aciu uz gerus zodzius 4u.gif

Plyteles grindu noriu keist, ne sienu biggrin.gif kazka sugalvosim gal smile.gif

Juodai - sienu plyteles ir skirias labai nezymiai tik. Stalvirsis kiek pilkesnis. Ir as turbut ieskau slieku biggrin.gif Sienu plyteles suklijuotos pries du metus kai atsikraustem, tai prie ju derinau viska - stalvirsi prie plyteles, fasadus prie tarpeliu.

Prisuko sona prie grindu nes ten indaplove ir salia saldytuvas, sake taip darosi, pastorintas tas sonas ir prisuktas.

Kistukiniu lizdu uztenka, elektrinio virdulio nenaudoju, o visa kita panaudojus paslepiu tai nieko pastoviai ijungto neturiu. Kolkas biggrin.gif

Daug kas klausia - gamino algirdobaldai.lt is Kazlu rudos. Priekaistu neturiu, ka norejau viska padare, furnitura tik blum ir hettich naudoja. Kainavo baldai 4500lt. Plokstes ir stalvirsi rinkausi termopale, nors turi pavyzdziu ir kitokiu gamintoju.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murmur: 11 vasario 2014 - 13:30