oi kaip tas pinigų stygius per smegenis kerta... Bendradarbis kvietė kartu pietų pavalgyti tai vos save sulaikiau neatsakius, kad niekur nebesilankau, yra tik statybos... Čia jau per smegenis važtai pervažiavo
Būtina kaip tai nuo to atsijungti... Juk gyvenimas nesibaigia su statybom, o kaip tik tai svajonė, kad buitis turi pagerėti...
Kaip ten bebūtų ir aš apėjau bankus paskolai, kitaip iki žiemos įsikelti nėra šansų... Labiausiai nervina imant paskola man nereikalingi mokėjimai... Gal kas turite patirties su turto vertinimu? Dabar pradėjau ieškoti kas pigiau: Oberhause kaina nuo 400 (jei toks vertinimas tinka tik keliems bankams) iki 600 (jei toks vertinimas tinka visiems bankams).
Ech man tas oras tai norisi tik prie namo būti, kad tik darbai greičiau judėtų...
QUOTE(JEma @ 2014 03 10, 15:12)
Nepuolem nepuolem... Labas dienas visiems

Kai tokia saulute atostogu norisi, o ne i darbus
Jooo pinigai lygu darbu greiciui... Pas mus irgi ramybe. Nors mes ir su paskola, bet kadangi tik su daline tai seniai ji isnaudota, o dabar tu pinigu reikia daugiau nei anksciau
Kadangi nuo 2 mazameciu vaiku jau stogas vaziuoja tai atostogu uzsimanem. Planuojam kur islekti artimiausiais menesiais. Tai vel kruva pinigu ne i nama nuplauks. Bet sakem ta atostogu suma namo neisgelbes, o va musu smegenis tikriausiai taip