Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus***

QUOTE(arkava @ 2014 03 15, 18:21)

bigsmile.gif geras, aciu labai , kaip idomu, jau pazaidziau, reikia rimtai pastudijuot thumbup.gif
Atsakyti
Kaip orelis siandien?va tau irbpavasaris bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2014 03 15, 22:41)

Vakar tai vakar,o va-šiandien..... blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana79 @ 2014 03 16, 13:43)
Vakar tai vakar,o va-šiandien..... blink.gif    doh.gif

Tai jau tikrai, kad... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2014 03 15, 23:41)

QUOTE(Oksana79 @ 2014 03 16, 15:43)
Vakar tai vakar,o va-šiandien..... blink.gif    doh.gif

QUOTE(JEma @ 2014 03 16, 17:08)
Tai jau tikrai, kad...  blink.gif

penktadieni pirma eile susidejom ir prasidejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 03 16, 18:23)
penktadieni pirma eile susidejom ir prasidejo  doh.gif

Gera pradzia - tai puse darbo tongue.gif gal ilgai neuzsibus ta ziemuze smile.gif
Atsakyti
GV, o kam tie pietus-jums ar darbininkams? Musu meistrai visada patys savo turedavo, dar kiti mikrobangine atsivezdavo, o sau tai arba irgi is vakaro pasiruosiat, arba skambinat Gedimino Pica smile.gif dar zinau Broneles valgykla su taksi atsiuncia dezutes su pietais. mokat ir uz taksi. mes tai pastoviai nepavalge budavom ,nes nera laiko pasidaryt, leki leki , perkandi koki sumustini ir gerai. nekreipdavom demesio i tai . O kaip pavalgai triju daliu pietus tai miegas suima.
Atsakyti
Isnuomojame statybini nameli mirksiukas.gif Visa info i az.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2014 03 17, 13:34)
GV, o kam tie pietus-jums ar darbininkams? Musu meistrai visada patys savo turedavo, dar kiti mikrobangine atsivezdavo, o sau tai arba irgi is vakaro pasiruosiat, arba skambinat Gedimino Pica smile.gif dar zinau Broneles valgykla su taksi atsiuncia dezutes su pietais. mokat ir uz taksi. mes tai pastoviai nepavalge budavom ,nes nera laiko pasidaryt, leki leki , perkandi koki sumustini ir gerai. nekreipdavom demesio i tai . O kaip pavalgai triju daliu pietus tai miegas suima.

Musu darbininkai nors man ir "ne gimine", bet vistik savi- vyras, uosvis ir vyro pusbrolis biggrin.gif Tai per iseigines as nuo puodu iki statybu laksciau , o mano darbo dienom jie lieka ant sauso davinio. Zodziu, supratau Bronele , Gediminas ir pan.
Atsakyti
Sveiki
Sakykit kaip su saulyte reikalai? Manau daug kas projektavot svetaine i pietus, ar nevargina saule visa diena? Ar neblizgina jei norit ziuret tv? Kaip manot svetaine geriau rytai pietai ar pietai vakarai?
Dekavoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliaa: 17 kovo 2014 - 20:19
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 03 17, 20:14)
Musu darbininkai nors man ir "ne gimine", bet vistik savi- vyras, uosvis ir vyro pusbrolis biggrin.gif  Tai per iseigines as nuo puodu iki statybu  laksciau , o mano darbo dienom jie lieka ant sauso davinio. Zodziu, supratau  Bronele , Gediminas ir pan.

kadangi pas mane darbinykai irgi pagrinde savi,tai as nulekiu kebabu paimu,arba is maksimos konors karsto:) Kiti darbininkai patys atsiveza.. Aisku as kaip pats darbininkas kartais jauciuosi pamalonintas kai pavaisina seimininkai pietumis marba kapeika,kita daugiau sumoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliaa @ 2014 03 17, 21:19)
Sveiki
Sakykit kaip su saulyte reikalai? Manau daug kas projektavot svetaine i pietus, ar nevargina saule visa diena? Ar neblizgina jei norit ziuret tv? Kaip manot svetaine geriau rytai pietai ar pietai vakarai?
Dekavoju  drinks_cheers.gif

Pas mane namas (svetaine (pirmas aukstas)) Visa diena gauna saules. pradedant ryta pro virtuves langa ir vakare per terasine vitrina. I pietu puse taippat yura langas ir vitrina. O Tv ziuri i siaurine siena kuri visiskai aklina. tam kad sukontroliuoti saule,mastau detis isorines zaliuzes. mano nuomone saules niekada nebus perdaug (ypatingai ziema),bet reikia ir tramtikru saules kontroles priemoniu,kad neperkaitinti namo.
Atsakyti