Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus***

QUOTE(jova @ 2014 02 04, 11:24)
Įdėjau mūsų laminato foto, šiek tiek matosi ta faktūra - tik va spalva visai netokia gaunasi (realybėj nėra to geltonumo). Dauguma mano kad tai natūralus medis...
Papildyta:
Iris taip pat prekiauja, bet kainą tokią pat galima tiek pas tuos tiek pas anuos gauti mirksiukas.gif Mes antram aukštui pirkom Iris, pirmam NIC - tą patį sutariau...

Lendu i albuma pasmalsauti biggrin.gif Kazko sunkiai siandien fotki draugauja sad.gif Valanda laiko krauna...
O jei nepaslaptis kiek proc. mazdaug nusiderejot? Nes Nic tipo jei gerai pamenu tai apie 10proc maximum kalbejo... Jei tik nieko nemaisau...
Papildyta:
Jova, cia kur su vaiku laminatas ane? O kur koridoriukas salia plytines sienos? Laminatas ar medis?
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 02 04, 11:56)
Lendu i albuma pasmalsauti biggrin.gif Kazko sunkiai siandien fotki draugauja sad.gif Valanda laiko krauna...
O jei nepaslaptis kiek proc. mazdaug nusiderejot? Nes Nic tipo jei gerai pamenu tai apie 10proc maximum kalbejo... Jei tik nieko nemaisau...

Panasiai mirksiukas.gif tas pats ir Irise bus, nlb duoda jie Quickstep... Irise daugiau derėjaus, nes mes beveik viską ten perkam. Labai daug plintusai ir tas spec profilis Incizo ( o mum jo daug reikėjo palei langus, balkonas ir t.t.) išaugina kainą - bet tikrai labai patenkinti kokybe ir estetiniu vaizdu. Tai NIC pamenu kai pirkau kažkaip ar tiem Incizo nenorėjo duot, ar plintusam nuolaidos didesnės... - nebepamenu kaip ten buvo...
Atsakyti
Gavau pasiulyma vidaus medzio masyvo duru... apie 1500Lt vnt (be rankenu, daugiau viskas ieina). Cia be derybu, tiesiog uzklausiau kiek mazdaug kainuoja... Grazu ir... brungu... Kiek reikia tureti pinigu, norint tikrai graziai ir kokybiskai isirengti namucius? Jei tik kas graziau ir kokybiskiau iskart avineli pasipurtyk prasideda sad.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 02 04, 12:06)
Gavau pasiulyma vidaus medzio masyvo duru... apie 1500Lt vnt (be rankenu, daugiau viskas ieina). Cia be derybu, tiesiog uzklausiau kiek mazdaug kainuoja... Grazu ir... brungu... Kiek reikia tureti pinigu, norint tikrai graziai ir kokybiskai isirengti namucius? Jei tik kas graziau ir kokybiskiau iskart avineli pasipurtyk prasideda sad.gif

Čia turbūt šviesaus ąžuolo skaičiavo? Nes pas juos jei ne tos dvi standartinės spalvos tai gerokai kaina didesnė... Bet tikrai verta 4u.gif Aišku ir nuo modelio priklauso, man visai gražios ir tos kur po 990 pas juos yra (+spyna ir montavimas). Mes dar tik vienas duris turim pasigaminę, kolkas laabai labai patenkinti ir užsakinėjam visas likusias tokias pat.
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2014 02 04, 12:17)
Čia turbūt šviesaus ąžuolo skaičiavo? Nes pas juos jei ne tos dvi standartinės spalvos tai gerokai kaina didesnė... Bet tikrai verta 4u.gif Aišku ir nuo modelio priklauso, man visai gražios ir tos kur po 990 pas juos yra (+spyna ir montavimas). Mes dar tik vienas duris turim pasigaminę, kolkas laabai labai patenkinti ir užsakinėjam visas likusias tokias pat.

Cia pasiulymas is Step master. Vakar uzklausiau... Uosis 1450Lt wink.gif Uzklausiau uz kiek faneruotas gauciau (turiu geru pazinciu blush2.gif ). Speju kaip minimum bus dvigubai pigiau... sad.gif
Atsakyti
gal zinote kokios dabar yra siferio ir skardos montavimo kainos?kadangi visgi nusprendem kelti stogo nuolydi, tai dabar reikia nuspresti siferi dedam ar skarda cerpine, kuris is siu atveju pigesnis ?
Atsakyti
Jauciu reik ryt kviestis aukle ir prasinest pro salonus ir parduotuves. Susizinoti kainas ir ka gamina...
Reikia dar siltu duru, bet neipatingai ta prasme nebutinos pacios geriausios savybes nes tiesiogiai su lauku nekontaktuos. I nesildoma tambura. Reiktu kad butu analogiskos vidinems durims. Kur tokias rast?
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 02 04, 12:42)
Cia pasiulymas is Step master. Vakar uzklausiau... Uosis 1450Lt wink.gif Uzklausiau uz kiek faneruotas gauciau (turiu geru pazinciu  blush2.gif ). Speju kaip minimum bus dvigubai pigiau... sad.gif

žinok buvau Valdmedyje ar kaip jis ten (Nuklonas) užsisakė draugai duris 1200 faneruotos doh.gif Tai mes tuomet galutinai apsisprendėm kad geriau jau ažuolo masyvą už tokią kainą...
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2014 02 04, 12:01)

Jova, cia kur su vaiku laminatas ane? O kur koridoriukas salia plytines sienos? Laminatas ar medis?

Su vaiku - svetainės laminatas, dariau židiniui lentyną iš sendinto ąžuolo, tai vienas prie vieno sudėjus atrodo. Kur su plytom - čia mūsų antro aukšto laminatas, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2014 02 04, 13:57)
žinok buvau Valdmedyje ar kaip jis ten (Nuklonas) užsisakė draugai duris 1200 faneruotos doh.gif  Tai mes tuomet galutinai apsisprendėm kad geriau jau ažuolo masyvą už tokią kainą...
Papildyta:

Su vaiku - svetainės laminatas, dariau židiniui lentyną iš sendinto ąžuolo, tai vienas prie vieno sudėjus atrodo. Kur su plytom - čia mūsų antro aukšto laminatas,  mirksiukas.gif

Jojo kitur uz faneruotas tiek ploja, tai tada tikrai geriau medzio masyvas. Bet va speju man pasiulys labai gera kaina (arba ne) biggrin.gif Jei pasiulys pvz kokius 600-700 lt kai reiktu itikinti vyra pirkti medzio masyva? - niekaip biggrin.gif O ir pati suvokiu galutini kainu skirtuma sad.gif Nu bet pirma palauksiu ka kiti atsakys... Pvz Invado psl prie akciju va kokios kainos puikuojasi...
http://www.invado.pl/promocja
Atsakyti
Hmm kas apie tas faneruotas ka nusimanot?
Yra:
Modulinės,faneruotos ir dažytos(be užlaidos)
vidinės varčios: eco faneruote ir naturali faneruote. Ta eco daug pigesne...
Visi priedai skaiciuojasi atskirai... reiks kada pasiskaiciuoti.
Atsakyti
QUOTE(Giedra_36 @ 2014 02 03, 19:55)
aš planuoju plytelėm visą pirmą aukštą...
1 pliusas tai geras šilumos laidumas grindiniam šildymui
2 pliusas tai lengvai valosi
3 pliusas šiais laikais galima įvairaus dizaino pasirinkti, ilgai laikosi ši danga...
MINUSAS - nejauku, šalta kojom vasarą, bet jei jau ieškoti tam pateisinimų, tai pagal visokius ten sveikatinimus  padams tinka šaltesnis pagrindas kraujotakai skatinti... (na bent tuo šį minusą galima sumažinti... jei jau norisi...)

Tai va tas vienas minusas mus ir stabdo, pagrinde.. Nejaukumas ir tas saltumas vasaros metu doh.gif
Atsakyti
pas mane antram a. laminatas ir tos trisluoksnes, parketlentes šaltos šaltos , gauna šalčio arba nuo balkono arba šiaip nuo gelžbetonines perdangos. nesvarbu,kad yra vata ir OSB dar apačioj.
Atsakyti