kas galėtų man pasakyt, ar įmanoma palygint Mariobadescu ir Paulaschoice kremus veidui
Sveiki,kazkada seniau buvo mineta temoje kad begimui geriausi ASICS kedai,gal galit parekomenduoti modeli,su kuriuo butu "lengva"begti
ir kur su nuolaidom galima butu nusipirkti,ziurinejuos 6pm,gal dar kur yra.?Ir kaip dydziai ar atitinka,jei reik 39dydzio ,koki dydi imti?
ir kur su nuolaidom galima butu nusipirkti,ziurinejuos 6pm,gal dar kur yra.?Ir kaip dydziai ar atitinka,jei reik 39dydzio ,koki dydi imti?
QUOTE(neferite @ 2014 02 03, 11:32)
Sveiki,kazkada seniau buvo mineta temoje kad begimui geriausi ASICS kedai,gal galit parekomenduoti modeli,su kuriuo butu "lengva"begti
tas "lengva" bėgti yra taip individualu
nes bėgimo batai tai ne šiaip batai pasivaikščiojimui
aš pati kai rinkausi, pas mus išsimatavau ne vieno tipo batus ir kai kurie rekomenduoti, man asmeniškai visai netiko
QUOTE(Carlin @ 2014 02 03, 12:57)
tas "lengva" bėgti yra taip individualu
vienas mėgsta vienokio tipo bėgimo batus, kitas - kitokio... geriausia būtų pačiai pasimatuot ir pažiūrėt, kokie patogiau, su kuriais smagiau. ASICS yra ir pas mus, pasimatuokit keletą modelių, pažiūrėsit kurie Jums smagesni ir dydis bus aišku
aš pati kai rinkausi, pas mus išsimatavau ne vieno tipo batus ir kai kurie rekomenduoti, man asmeniškai visai netiko
aciu
o kokius issirinkote?
Renkama
Ideeli.com
Vitacost
Chadwicks
LOFT
Levi
AnnTaylor
Shopmattel
Hautelook
Drugstore
Sliceofnature truksta iki freeship nedaug
Mariobadescu
KOHLS
Luckyvitamin
Maideform
Mango
BLUEFLY
Sierratradingpost kodukas GAJ89047
6pm.com
Ruelala prisijunkite
Overstock.com
Nordstrom.com
Gap/Oldnavy turi nuolaidu kodus svetaineje
NeimanMarcus.com
Ir visa kita, ko pageidaujate
Temos išparduotuvė
Parduodama :
HM 2-4 dydis
http://www.hm.com/us...article=16254-A spalva dark blue, kaina 55lt. Randasi Lietuvoje, Vilniuje
Parduodamas Vilniuje paltukas paauglei -juodas , dydis 16 , kaina 120lt.
Sierros kodas nebeveikia.
This keycode has exceeded its maximum number of uses.
This keycode has exceeded its maximum number of uses.
QUOTE(Nedrasute @ 2014 02 03, 12:39)
ta pati jau ruosiaus rasyt..
QUOTE(Nedrasute @ 2014 02 03, 12:39)
-35% PTB6737R
QUOTE(gerdulka @ 2014 02 03, 00:39)
sveiki, Disney jau nupirkta?
gal dar galima prisijungti prie mazu pliusiniu zaisliuku? Ar butinai reik 2 juospirkti?
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 02 03, 10:54)
sveiki, Disney jau nupirkta?
gal dar galima prisijungti prie mazu pliusiniu zaisliuku? Ar butinai reik 2 juospirkti?
jau nupirko
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 02 03, 12:11)
na ir gerai, nes ir taip zaislu be proto
QUOTE(zibuteg @ 2014 02 02, 17:27)
Imciau 12 regular
labai aciu uz patarima, o tai baigia galva apsisukti