Kadangi sulaukiau net keliu uzklausimu i AZ del viesbucio KIPRIOTIS VILLAGE. Tai atsiliepimais pasidalinsiu ir cia

Kiekvienam poreikiai individualus, bet as pasakysiu kokie buvo pliusai ir minusai man. Is esmes viesbutis tikrai patiko, mielai grizciau vel. Ypac gerai su vaikais. Maistas ne pats geriausias, kiek esame buve, bet tikrai yra is ko pasirinkti ir ka valgyti. Tik kava neskani. Kam reikalinga normali, galima pasiimti is namu ir issivirt kambary (virdulys, puodukai yra). Animacija nelabai naudojomes, tiksliai pasakyt negaliu, bet vaikams tikrai buvo. Tik mini disco labai trumpos. Labiausiai nudziugino kambarys, netgi sakyciau dvieju kambariu butukas. Erdvu, ramu, patogu. Du balkonai. Daug visokiu dydziu baseinu, keli kalneliai vaikams. Dvi zaidimu aiksteles vaikams. Grazu visur viskas. O pagrindiniai minusiukai man buvo, kad mokamas wifi, didele teritorija, mokami papludimio ranksluosciai ir lygtai gultai prie juros. Su vaikais apsikarscius visokiais ju rakandais tingejosi pirmyn atgal vaiksciot

Papludimys akmenukai. Rase, kad gultai mokami, bet nebandziau, garantuot negaliu. Ranksluosciai tikrai mokami, pigiau iseina ten nusipirkt kokioj parduotuvelej.
Bet nepaisant to, istikruju buvau labai patenkinta siuo viesbuciu. Ypac del to, kad kai uzsisakinejau viesbuti, norejau sio, bet uzsisakiau pigesni Hipocrates. Maniau, kad jie salia, ir jei vaikai nores Villago baseinu, ateisim. Bet kai atvaziavom pamaciau, kad atstumas per didelis vaiksciot, tikrai nebutume eje. Taciau nuejus registruotis i Hipocrates, mus nusiunte i Kipriotis Panorama viesbuti. Ten mums butu dave kambari. Nors tas viesbutis ir prabangesnis, as nenorejau, kadangi laiptukai visur, toli nuo juros, su mazais vaikais nepatogu. Todel pasakiau, kad tiktu Hipocrates, Maris ar Village, bet tik ne sis

Ir dave Village! Tad gavau ta, ka norejau, tik uz mazesne kaina

Pasiseke
Jei dar bus klausimu, klauskit