Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(KristinaL @ 2015 01 19, 17:26)
Kas konkrečiai neramina? Jei tik galimas apgyvendinimas aukščiau, tai menka bėda. Na taip, reiktų pajudėti, gal mažiau patogu nei pirmame aukšte (bet kiti ir pirmo aukšto nemėgsta), bet kad tai ypatingai blogai - tikrai ne. Nes kaip ir minėjo kažkas - yra laipteliai, yra takai (vežimėliams). O kuo aukščiau, tuo geresnis vaizdas į jūrą smile.gif Šiaip su Norida viskas gerai wink.gif

Aciu smile.gifsmile.gif labai aciu!
Paskutinis klausimas - ar 5 m vaikui bus veiklos, pramogu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milanka @ 2015 01 19, 18:28)
Aciu smile.gifsmile.gif labai aciu!
Paskutinis klausimas - ar 5 m vaikui bus veiklos, pramogu?  blush2.gif

Yra kids club, kids disco, baseinas su vandens kalneliais, pica, bulvytės fri, ledai ir jūra biggrin.gif manau, pakaks smile.gif
Atsakyti
Mes galvojam apie atostogas Koso saloje rugsėjo pirmoj pusėj. Kaip manot, kada geriausia pirkt bilietus, viešbutį užsakinėti? Man jau dabar nekantru, vyras mano, kad anksčiau balandžio nereikia..
Gal yra planuojančių į Kosą rudenį? Ar jau užsakinėjate ką nors?
Atsakyti
QUOTE(Bjjanka @ 2015 01 20, 15:47)
Mes galvojam apie atostogas Koso saloje rugsėjo pirmoj pusėj. Kaip manot, kada geriausia pirkt bilietus, viešbutį užsakinėti?

Rugsėjo pirmoj pusėj lietuviškam organizmui dar per karšta. Mes buvome rugsėjo gale, ir tai be kondicionieriaus miegoti negalėjom.
Lietuviams į Graikiją geriausia važiuoti spalį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjjanka @ 2015 01 20, 14:47)
Mes galvojam apie atostogas Koso saloje rugsėjo pirmoj pusėj. Kaip manot, kada geriausia pirkt bilietus, viešbutį užsakinėti? Man jau dabar nekantru, vyras mano, kad anksčiau balandžio nereikia..
Gal yra planuojančių į Kosą rudenį? Ar jau užsakinėjate ką nors?

šiaip ryanairo bilietus mes pirkom pigiau, nei dabar yra... ir nemanau, kad jie pigs... tą viešbutį, kurį rezervavom, jau rodo "full" tom datom... tiesa, mano šeimyna didelė (mums reik didesnių kambarių), bet jei pats atostogų faktas aiškus, tai manau neprotinga laukti balandžio. dabar UK visur atostogų "seilai", tai gražiausius kainos ir kokybės santykio viešbučius ir išpirks...
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2015 01 21, 10:38)
Rugsėjo pirmoj pusėj lietuviškam organizmui dar per karšta. Mes buvome rugsėjo gale, ir tai be kondicionieriaus miegoti negalėjom.
Lietuviams į Graikiją geriausia važiuoti spalį smile.gif

Na jau taip griežtai gal nereikia. smile.gif Esam Kose buve rugpjūtį, tikrai nenumirėm nuo karščio. Vienintelį kartą buvo tikrai karšta, kai kėlėmės keltu į kitą salą - bet ir tai būnant ant denio. Salos vėjuotos, tai tas karštis tikrai taip nesijaučia. Į įvairias Graikijos salas važiuojam jau 5 metai ir visą laiką vasarą, t.y. birželio - rūgpjūčio mėn. Na bet mes negulim prie baseino, ištisai keliaujam po kalnus, miestelius ir stengiamės šitą aktyvų poilsį suderinti su maudynėmis šiltoje jūroje.
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2015 01 21, 13:05)
Na jau taip griežtai gal nereikia. smile.gif  Esam Kose buve rugpjūtį, tikrai nenumirėm nuo karščio. Vienintelį kartą buvo tikrai karšta, kai kėlėmės keltu į kitą salą - bet ir tai būnant ant denio. Salos vėjuotos, tai tas karštis tikrai taip nesijaučia. Į įvairias Graikijos salas važiuojam jau 5 metai ir visą laiką vasarą, t.y. birželio - rūgpjūčio mėn. Na bet mes negulim prie baseino, ištisai keliaujam po kalnus, miestelius ir stengiamės šitą aktyvų poilsį suderinti su maudynėmis šiltoje jūroje.

Gal ir per griežtai blush2.gif

Bet mes asmeniškai mėgstam, kad oro temperatūra nekeltų diskomforto. Visa šeimyną nesame karščiamėgiai, gal netgi labiau mėgstam, kad būtų įmanoma kvėpuoti ir nereiktų eiti miegoti popietukų dėl karščio, nes negalima išvažiuoti ar išeiti į miestą (daugiau mėgstam važinėti, nei gulėti vienoje vietoje). Ir šiaip smagu lietuvišką vasarą prasitęsti, taigi spalio mėn. paatostogauti pietiniuose kraštuose yra tikrai smagu, ir žmonių nedaug (nebe sezonas) ir oras nežlugdo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2015 01 21, 15:35)
Gal ir per griežtai  blush2.gif

Bet mes asmeniškai mėgstam, kad oro temperatūra nekeltų diskomforto. Visa šeimyną nesame karščiamėgiai, gal netgi labiau mėgstam, kad būtų įmanoma kvėpuoti ir nereiktų eiti miegoti popietukų dėl karščio, nes negalima išvažiuoti ar išeiti į miestą (daugiau mėgstam važinėti, nei gulėti vienoje vietoje). Ir šiaip smagu lietuvišką vasarą prasitęsti, taigi spalio mėn. paatostogauti pietiniuose kraštuose yra tikrai smagu, ir žmonių nedaug (nebe sezonas) ir oras nežlugdo smile.gif

Ne visada išeina važiuoti kada nori, aš pavyzdžiui galiu eiti atostogu tik liepa-rugpjuti, su mielu noru važiuočiau rudeni, ne sezono metu, bet praeitais metais rugpjučio pradžioje Kose buvo 30-31 temperatura, visai ten pakenčiamai, tuo labiau kad vejelis gaivina, o vat LT tuo metu buvo karščiau, biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 21 sausio 2015 - 17:27
QUOTE(Vėja2 @ 2015 01 21, 17:26)
Ne visada išeina važiuoti kada nori, aš pavyzdžiui galiu eiti atostogu tik liepa-rugpjuti, su mielu noru važiuočiau rudeni, ne sezono metu, bet praeitais metais rugpjučio pradžioje Kose buvo 30-31 temperatura, visai ten pakenčiamai, tuo labiau kad vejelis gaivina, o vat LT tuo metu buvo karščiau,  biggrin.gif

Liepa domina lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvom Kose spalio mėnesį, tai iš devynių dienų dvi su puse prapliaupė lietus, trys buvo tikrai vasariškai šiltos, na o likusios šiaip pusė velnio smile.gif Taip kad su spalio mėnesiu reikia atsargiau elgtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš spalį bijočiau važiuot, kad nebūtų per šalta smile.gif . Mėgstu šilumą. Rugsėjo pradžią renkuosi, kaip tik galvodama kad bus ne labai stipriai karšta, bet dar pakankamai smile.gif . Vyksim su mažu vaiku, tai dėl jo stipraus karščio nesinori. Buvom praitą rugsėjį Atėnuose, tai labai mums tiko oras. O dar prieš metus rugsėjo pradžioj Turkijoj, irgi buvo labai gerai.
Kaip ir rašėt, saloj dar vėjai, tikrai bus gaiviai šilta manau.
Tai neveltui man neramu, kad nėra ko laukt to balandžio, ar dar vėliau dėl užsakymų g.gif . Nėra jau tie ryanairo bilietai tokie pigūs kaip norėtusi g.gif , nemoku aš "pagauti" tų gerų kainų..
Atsakyti
QUOTE(Bjjanka @ 2015 01 22, 09:29)
Aš spalį bijočiau važiuot, kad nebūtų per šalta smile.gif . Mėgstu šilumą. Rugsėjo pradžią renkuosi, kaip tik galvodama kad bus ne labai stipriai karšta, bet dar pakankamai smile.gif . Vyksim su mažu vaiku, tai dėl jo stipraus karščio nesinori. Buvom praitą rugsėjį Atėnuose, tai labai mums tiko oras. O dar prieš metus rugsėjo pradžioj Turkijoj, irgi buvo labai gerai.
Kaip ir rašėt, saloj dar vėjai, tikrai bus gaiviai šilta manau.
Tai neveltui man neramu, kad nėra ko laukt to balandžio, ar dar vėliau dėl užsakymų g.gif . Nėra jau tie ryanairo bilietai tokie pigūs kaip norėtusi g.gif , nemoku aš "pagauti" tų gerų kainų..

65 eurai nebloga kaina... tokiom kryptim pigiausia kaina tikriausiai 55 būna g.gif
Atsakyti