QUOTE(Millli @ 2014 02 02, 23:00)

situ visai nieko nejauciau... akiu linijos ir nelabai jauciau

sako lupos labiausiai skauda

labai noreciau lupas pasidaryt...
Aš jaučiau, nes esu labai jau
caca puopa....

Bet nesakau kad skaudėjo, tik nevisai malonu, nekuteno skant.... Aš tik antakius dariausi, visus kitus reikalus palikau nusipiešt kai būsiu vyresnė ir gerokai gyvenimo pablukinta...
QUOTE(daliux78 @ 2014 02 02, 23:48)
o kiek antakiai kainuoja ?

ar graziai bent padaro, apsimoka ? man tai labai baisu, kad jeigu tarkim nelabai graziai padarytu ar nepatiktu kaip padarytu, ir nelabai ka pakeisti galetum
daugokai kai dar laiko nepilnus metus
Aš nepamenu kiek - apie 500Lt gal, aš dariausi pas vilnietę Bi rutę Pajė dienę, ji ten kažkokia profė, meistrė, teisėja konkursų.... Pasigooglinus galima straipsnių rasti. Mama irgi pas ją darėsi, gražiai padarė abiem, man taip natūraliai, jokių korekcijų nereikėjo, pavyko iš pirmo karto...
O kad padarys nepatinkamą formą, tai taip nebus, nes pradžioj ten paišo, "matuoja", koreguoja tokiu kaip flamasteriu spalvina kol išsirenki kaip tau labiausiai patinka, va tas procesas trunka ilgai, vien "primatavimas" apie valandikę, o tas tatuiravimas tai greit, per valandikę ir nuspalvina tai, ką su tuo flamasteriu pasipiešus buvo....
Tik aišku reik tą procedūrą planuotis kai būsi labiau namuose, savaitgaliui gal net, nes pirmas 7d tikrai būna brezniaviniai antakiai

Paskui šašiukai ima luptis ir per kokias 2savaites visiškai nukrenta, o jau tada....

Nebesigaili nei laiko, nei pinigų