QUOTE(MoulinRouge @ 2014 02 01, 09:34)
Dar kazkaip cia praeita sav i rengini ejau ir makiaza teko pasidaryt ne paciai, tai paziurejau naudojama pudra, kadangi jau daug metu esu istikima BE, tai cia nutariau po to, kai sunaudosiu savo naujaji JUMBO dubeni

Pasibandymui kitakart paimti CHANEL biria pudra, patiko kaip pasidenge veidas
O gal kuri galit palyginima issakyti, jei teko abi isbandyt?
Man tik yra darę makiažą su chanel skysta ir užbaigė ta biria, tai jo, veidas skaistus, lengvas, bet pamaskuotas, na toks natūralus neapsunkęs makiažas, bet lygint su BE nereikėtų, ji yra mineralinė, o čia paprasčiausiai biri pudra, naudotina fiksuot makiažui, na gal galima ir ant "pliko" veido ją dėti, bet nemanau kad efektas maskavimo būtų tas pats

Vistik BE yra maskuojamoji pudra, o Chanel-užbaigiamoji, užtvirtinamoji.... bent jau mano suvokimas tai toks
QUOTE(annesears @ 2014 02 01, 11:46)
gundausi ir as ta LM
gak galite pakomentuoti, ar Saks tapati Jusu apkalbama Natural Radiance vadinasi tiesio Natural?ir kokio ji tamsumo? kadangi dabar
esu nestuke, isbalus visa, , turbut bus per tamsi? koki ji Nr. atitinka kitu pudru? Guerlain manau dabar atitikciau 2 numeriuka, o GA Designer Lift 4 - tuka
http://www.saksfifth...p;bmUID=kfIl5ew
Padekit issirinkt
Skirtingos, ta illuminating tai suprantu labiau skaistinanti, suteikianti švytėjimą, o kita tiesiog drėkiklis su spalva na kaip BB kremas. Ir pavadinimai atspalvių skiriasi

Tai manau kad čia ne tas pats.....