Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 289

QUOTE(MoulinRouge @ 2014 02 06, 21:14)
Kaip dziugu skaityti, ka nemazai merginu cia 'reconsiderina' mitybos iprocius  thumbup.gif

O del gyvulinio pieno pakaitalu - as isbandziau per savo RAW ;istorija' nemazai variantu, tai pvz man avizu pienas neskanus (siaudu skonis kazkoks, nors kitiems patinka), sojos greit atsibodo skonis. Tai dabar nuolat darausi MIGDOLU piena pati arba MIGDOLU/LAZDYNO riesutu mixa - labai labai skanu ir i kava tinka, ir grikius jame issimirkau (buna tas iprastesnis piene virto grikio skonis) wub.gif

O kaip jus pati darote ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2014 02 06, 21:16)

to paties klaust norejau smile.gif principa zinau , bet idomu , kiek reikia riesutu ,kiek vandens ir kiek gaunasi pieno ax.gif kiek uztrunka ? siaip,turbut, nepigus reikalas ? ax.gif o namiskiai karves piena vartoja ?

Papildyta:
us.levi.com
-30% kodukas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2014 02 06, 22:10)
O kaip puiku as ir is Klaipedos bigsmile.gif O kur ta vaistine?  blush2.gif

Mazvydo alejos "iki". Ieinate i pastata ir pamatysite. Ten kazkaip sveikuoliu produktai ar sveikuoliu kazkas.. Dabar tiksliai nepamenu kaip vadinasi doh.gif
Tik i pacia parduotuve neikite. biggrin.gif

QUOTE(Delicia @ 2014 02 06, 22:16)

Man taip pat labai idomu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=MeistroMargarita,2014 02 06, 22:28]
to paties klaust norejau smile.gif principa zinau , bet idomu , kiek reikia riesutu ,kiek vandens ir kiek gaunasi pieno ax.gif kiek uztrunka ? siaip,turbut, nepigus reikalas ? ax.gif o namiskiai karves piena vartoja ?

http://gpmagija.blog...olu-pienas.html 4u.gif
Atsakyti
Mergaites SOS biggrin.gif
Perku 8.5 dydi juodus Ralph Lauren,laukiu pasiulymu I AZ 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2014 02 06, 21:16)

QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 06, 21:28)
to paties klaust norejau  smile.gif principa zinau , bet idomu , kiek reikia riesutu ,kiek vandens ir kiek gaunasi pieno  ax.gif kiek uztrunka ? siaip,turbut, nepigus reikalas ?  ax.gif  o namiskiai karves piena vartoja ?

Isties tai labai paprasta ji pasidaryti.

As proporcijom 2:1 darausi (2 dalys vandens, 1 riesutu). O procedura tokia:

1. Ismirkyti riesutus per nakti (jei laiko nera tai bent 1 val, jei visai visai ner alaiko, nemirkau smile.gif )
2. perplauti ir dukart tiek kiek yra riesutu, pripilti salto vandens.
3. labai gerai sumalti blenderiu
4. Per merliuka perkosti - kas isbega - pienas wub.gif

Del saldumo kiti deda malti 1 datule, arba koki sauksteli medaus pvz.

Man tai labai labai skanus be pasaldinimu.
Kadangi darausi labai daznai, merliukai neatlaiko, tai parsisiunciu is usa tokiu tvirtesniu maisiuku nusunkimui, MM arba Daliux pastebejo gal mano tokius keistus pirkinius blush2.gif

user posted image

P.S. Is tokio pipeno darau ir ZOKU ledus tipo 'pieniskus' vaikams mirksiukas.gif
___

O del to kas seimoj ji geria tai taip, mano Kajus (5m) jo negeria, jam ozkos paperku kai speju, kai ne, tas baisinis karves tenka.
Mazoji pieno isvis negeria - nenori.
Vyras renkasi riesutu kai turiu, jei neturiu -praso padaryt, jei negauna, ima karvini blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 02 06, 21:53)
Va ryzius kazkaip buvau pamirsus.  bigsmile.gif Reiks itraukt i pusryciu raciona.

Mums pusryčiai irgi galvosūkis ,laime - mokykloje dar pusrytukus duoda.
Ryžius ,kitas kruopytes is vakaro uzmerkiu vandenyje,greiciau isverda,vitaminų daugiau lieka.

MR ,labai skanus toks pienukas wub.gif drinks_cheers.gif mes siaip jo pasidarom,pasimegaut ,pasikeitimui.
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 02 06, 21:39)

MR ,labai skanus toks pienukas  wub.gif  drinks_cheers.gif mes siaip jo pasidarom,pasimegaut ,pasikeitimui.

thumbup.gif

Daug yra is ko tokius pienus darytis (kanapiu seklos, sezamu seklos, aguonos ir pan.), bet kiek isbandziau, man migdolai ir lazdynai labiausiai tiko (o lazdynu sezonas kai rudeni prasideda ir tie sviezi lietuviski buna, oooo vaikyti skanumelis!) Net seile nutyso dabar doh.gif
Atsakyti
Gal kas turite šį nuostabų sijonuką? Kaip jis mane sužavėjo, bet nieko iš FP neturiu.. ax.gif Kažin kaip su dydžiais, per klubus 95 cm.. ax.gif

http://www.freepeopl...C-F0DB7DAB105B/

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2014 02 06, 21:30)
Mazvydo alejos "iki". Ieinate i pastata ir pamatysite. Ten kazkaip sveikuoliu produktai ar sveikuoliu kazkas.. Dabar tiksliai nepamenu kaip vadinasi  doh.gif
Tik i pacia parduotuve neikite.  biggrin.gif
Man taip pat labai idomu  blush2.gif  ax.gif

aaa zinau dabar kur bigsmile.gif kai pasveiksiu reikes nuvaziuoti nusipirkti smile.gif
MR aciu uz receptuka reikes irgi pasidaryti rolleyes.gif
Atsakyti
kokia nuodėminga pasijutau prieš jus.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 02 06, 21:42)
Gal kas turite šį nuostabų sijonuką? Kaip jis mane sužavėjo, bet nieko iš FP neturiu.. ax.gif  Kažin kaip su dydžiais, per klubus 95 cm.. ax.gif

nerandu ,kad kas butu pirkusi g.gif

QUOTE(LisaLove @ 2014 02 06, 21:46)
kokia nuodėminga pasijutau prieš jus.... doh.gif

niekada nevelu pradeti atgailauti biggrin.gif su mumis cia visko suzinosit, ismoksit , o gal ka ir pritaikysit 4u.gif nieko nera neimanomo . nebijokit dometis 4u.gif
Atsakyti