Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 289

sveikos mergaites,
gal kas patarsit kaip Vince Camuto batuku dydziai?
gal kas siuos turite?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2014 02 01, 20:47)
junkites prie SAKS 4u.gif

belekaip laukiu to LM gerio bigsmile.gif
jau turbut MM ir Daliux pastebejo, kad keiciasi mano pirkiniu pobudis, nieko sau nebeperku biggrin.gif  blush2.gif tai bus ir man dziaugsmo, nereik apsileist cool.gif

As jau apiprekinau savo lelyte pilnumoj smile.gif. Tai dabar jau ir sau perku ax.gif . Ir aisku perku rubelius ir svajoju kaip po gimdymo jais puosiuos. Kasmyriuku daug prisigaudziusi doh.gif . Dabar puspaltuka vis bandau pagaut savo dydzio, bet nepavyksta doh.gif . Akinukus vat ziurineju... O tai visa nestuma vien leliukiski pirkiniai buvo ir Lietuvoje ir cia per tarpininkes doh.gif
Atsakyti
Ar turite belk uzsakymu ir kokia nors nuolaidele, ar belk kortele?
Atsakyti
Ohhh atejo siuntinukas thumbup.gif Bet taip tingiu is namu barbentis... MM, ateisiu ryt smile.gif bet mirstu kaip idomu, kaip ten mano maudymukas biggrin.gif Arba laikas greit eina, arba siuntinukai greit ateina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2014 02 01, 20:23)
Ar turite belk uzsakymu ir kokia nors nuolaidele, ar belk kortele?

neleidzia mums ten pirkt paskutiniu metu unsure.gif

QUOTE(Millli @ 2014 02 01, 20:25)
Ohhh atejo siuntinukas  thumbup.gif Bet taip tingiu is namu barbentis... MM, ateisiu ryt  smile.gif  bet mirstu kaip idomu, kaip ten mano maudymukas biggrin.gif Arba laikas greit eina, arba siuntinukai greit ateina  bigsmile.gif

gerai . as rytoj irgi zvalesne svecius priimsiu smile.gif

Labai laukiu
HAUTELOOK 4u.gif
Atsakyti
Kaip gaila sad.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 02 01, 22:19)
siuo metu viska supirkom, nieko neturim  4u.gif

Na atsiusiu vistiek Macys, gal susirinks kol nuolaidos nesibaige g.gif
Atsakyti
Sveikos, aciu daliux ir MM uz siuntinuka, viskas labai liux wub.gif tik timberlandai didoki .parduodu , pirkti su didele nuolaida http://shop.timberla...ductId=15691076 dydis 9,5 eur 43, 5 susidomejusioms i az 4u.gif
Atsakyti
Merginos is kur jus perkat ta stebuklingaja Glamglow kauke g.gif Sausai odai kokios reiketu?
Atsakyti
Prisijunkit prie zulily 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 02 01, 20:47)
  man ta kauke glow irgi kuo toliau tuo labiau patinka  drinks_cheers.gif  kazkaip is pradziu ivertinau vidutiniskai o po keliu kartu naudojimo tai sakyciau labai liuksine netgi  wub.gif

labai labai pritariu drinks_cheers.gif gėris ta kaukė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(edre @ 2014 02 01, 21:21)
Merginos is kur jus perkat ta stebuklingaja Glamglow kauke g.gif Sausai odai kokios reiketu?

Ir mane domina is kur,ir kokia kainyte gaunasi lt? ax.gif jau ir man jauciu reikia jos,po sitiekos pagyru doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti