QUOTE(" voresta " @ 2014 02 02, 12:23)
Juk gal ne kasdien pusryčiai be daržovių būna.
Taip pat, aš manau su laiku turėtų atsirast sotumas ir jai. Daugumai gi atsiranda, kai alkis dingsta. Tada ir porcijos mažėja. Savaime.
Kažkaip pasijaučia, kad maisto yra smarkiai per daug ir nebesinori. Užsikemša.
Taip pat, aš manau su laiku turėtų atsirast sotumas ir jai. Daugumai gi atsiranda, kai alkis dingsta. Tada ir porcijos mažėja. Savaime.
Kažkaip pasijaučia, kad maisto yra smarkiai per daug ir nebesinori. Užsikemša.
Gal ir ne kasdien, aš pakomentavau, ką parašė



QUOTE(papliauška @ 2014 02 02, 12:38)
Kaip laukiu vasaros sezono, nebegaliu net pažiūrėti į plastmasinius pamidorus, agurkus ir pekinus, gal kas kokiomis įdėjomis pasidalins, ką iš daržovių skanaus suvalgius, dar turiu pakelį špinatų, ką su jais būtų galima nuveikti, niekad nesu valgiusi 

Kopūstai (žali, rauginti), morkos, griežčiai, burokėliai (virti, kepti), brokoliams ir žiediniams dabar akcijos būna, o ir šaldytų kartais galima nusipirkt, moliūgai, cukinijos, svogūnai, pekino kopūstai, šparaginių ir žalių žirnelių kameroj turiu, griežčiai (niam

