Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta - gyvenimo būdas Nr. 28

Apklausa: Laikantis Paleo dietos Jūsų krūtines dydis: (65 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 02 14, 00:23)
Na as skirtumo del apgamu nepastebejau, atsirasdinejo ju ir tada kai krakmola edziau. Man po vasaros dazniausiai koks nedidukas islenda.

AS kazkaip apsiziurejau, tai pasidaugine ju. Ir maziuku rudu ir bordiniu. Bet ne tokie, kur iskile virs odos buna o paprasti, tiesiog ant lygios odos apgameliai.
Atsakyti
gerai ten nukovei Egliau, uzpavydejau. jautienos desreliu vakar kapojom, labai labai mmmm nom nom.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 14, 00:46)
Nidulia, Nisulia..O tie saldainiai ir kiti sudai, kur pasislepus rydavai, turbut nieko deti?Tik va seklos, grudai ir kruopos biggrin.gif  biggrin.gif 


apie tuos tai net nekalbu, cia ir taip aisku, kad prisidirbau, nes candida reikalavo vis daugiau ir daugiau saldumu o as ja is seriau. Tiesa, pagaliau liezuvis jau visai grazus, net ner ko lyginti, kiek buvo apnasu, jau ruzavas dabar, grazus:)
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 02 12, 20:38)
uzsisakiau privatu, pagrinde todel, kad palatoj butu max dvi lovos, o ne 8  blink.gif issivaizduoju tiek naujai iskeptu mamyciu su kudikiais vienoj kruvoj. nors cia israso po 24val jeigu viskas gerai, tai galima butu ir pakentet,


Rimtai? Pas jus po 8 moteris pogimdyminėj palatoj? blink.gif Lietuvoj visus tris gimdžiau Vilniaus gimdymo namuose. Visur po 2 moteris tik. Bet vis tiek 2 iš 3 kartų antrą lovą palatoj nupirkdavau SB smile.gif , nes vaikai mano labai dideli gimdavo, aš gulėdavau paslika pirmą parą, sunku buvo labai atsistot/vaikščiot.

QUOTE(jautiena @ 2014 02 12, 21:29)
pirkdavo chalvos tokiom didelem skardinem po kokius 5kg, valgydavom visi wink.gif mama "atidave" po 2 dantis uz kiekviena vaika, o buvom 4.


doh.gif

QUOTE(Gricė @ 2014 02 13, 10:41)
O aš apie koleges net nepagalvojau  ax.gif čia namuose smalyžiausim  wub.gif


Aš ryt koleges vaišinsiu aguoniniu pyragu wub.gif . Šiandien mano vyriausio sūnaus gimtadienis-13 metų birthday.gif , tai sveteliams aguoninis labai patiko. Man net pačiai jis dabar kažkoks skanesnis buvo.

QUOTE(Naistė @ 2014 02 13, 15:59)
Radau savo kaime 96 proc. šokolado be cukraus  thumbup.gif Darysiu kokį nors skanumyną rytojui.


O-ho, geras, reik šokolado parduotuvėles surast Kaune ir pasidomėt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 14 vasario 2014 - 00:43
paprastai buna 6 lovos valstybinej palatoj, bet jeigu tuo metu daugiau gimdyviu, tai sustumia arciau viena kitos ir telpa visos 8. na palatoj visgi geriau, negu koridoriuj... lietuvoj matyt ne tiek daug gimdanciu, o cia, Airijoj auksciausias gimstamumas Europoj.
Atsakyti
sveikutes,
o mane ant puszales mesos patrauke, darzoves sunkiai lenda...
kokoso aliejus su kava gerai eina.

tiesa, gal galit primint, kokio firmos geri dideli termosai (atrodo vokiski)? kazkur saugojausi linka, bet nerandu. iseinu I ofisa dirbt, reiks pietumis rupintis. reiks kokoso aliejaus ir sviesto atsargu pasirupint.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 14, 01:46)
Siandien valgiau labai labai liesai, grikiu irgi turejau pernakt uzplikytu.
Skausmu jokiu nebuvo, viskas super.
Jauciu, kad ne man tas high fat ir low carb unsure.gif


Minėjai, kad daug žalių daržovių valgei, kai skausmai buvo. Aš tai dar jas įtarčiau, gal ląstelienos per daug?
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2014 02 14, 00:39)
tiesa, gal galit primint, kokio firmos geri dideli termosai (atrodo vokiski)? kazkur saugojausi linka, bet nerandu. iseinu I ofisa dirbt, reiks pietumis rupintis. reiks kokoso aliejaus ir sviesto atsargu pasirupint.

Man rodos, kalba buvo arba apie Stanley, arba apie tuos, kur "Armijai ir civiliams" tinklapyje yra g.gif Mano vyras naudoja Stanley, puikiausias daiktas. Apie tuos, kur aic.lt, irgi gerų žodžių esu girdėjus.
Atsakyti
Labas
QUOTE(JustDi @ 2014 02 13, 21:07)
Sveiki 4u.gif Imetu nuoroda kam idomu apie keto dieta. Yra toks dalykas kaip fat fast, ji naudoja, kai svoris nebekrenta, per diena iki 1000kcal ir 90% ju is riebalu, svoris raso greit pajuda.

hm kaip idomu...bet tai ka reik valgyt, kad 90 proc dienos meniu riebalai sudarytu? Sviesta saukstais kabint, grietine? biggrin.gif idomu but pamatyt pavyzdini meniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 02 14, 05:32)
Minėjai, kad daug žalių daržovių valgei, kai skausmai buvo. Aš tai dar jas įtarčiau, gal ląstelienos per daug?


Sveikute, skausmas nuo lastelienos kitoks, esu turejus toky, kai suvalgiau persimona pries pora menesiu schmoll.gif Be to anksciau kai mesos nevalgiau, mano visas dienos meniu susidejo is didziuliu kiekiu lastelienos ir niekada nieko nesu jautus g.gif As visgi manau, kad tai kasa arba tulzis doh.gif Vaziuosiu kovo pradzioj y LT, issitirsiu viska g.gif
Tfu tfu skausmas nepasikartojo, bet kiausiny ir ta kepu be riebalo blush2.gif
Ativas, kaip tu ta mesa puszale valgai? 4u.gif As tai be medium kepto kepsnio zalesnio nieko ir neisdrysiu turbut valgyt biggrin.gif O mane traukia ant grikiu ir rudu ryziu cool.gif Man nera visisko pasitenkinimo suvalgius baltyma su riebalu ir darzovem, visada kazko truksta atrodo verysad.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti