Labas rytas su kava

QUOTE(PŪKITAS @ 2014 06 28, 12:35)
WW, pažadą pildau

Tai va, Pūkiukas su tėvu, aš po namus ant šluotos skraidau

Ką dar

Pukitas, aš irgi panašiai galvojau - kiek laiko prapliurptume...

O dėl kruopų ir vabaliukų - tai mane užkniso jau šitos nesąmonės...paskutinį kartą nusipirkau džiovintų abrikosų, po savaitės nusprendžiau juos suvalgyti ir dar nepraplėšusi maišelio pamačiau baltą kirmelę...nuo to karto nesu pirkusi "paprastų"džiovintų vaisių - renkuosi kokius nors brangesnius, ekologiškus ir gausiai juos plaunu...
QUOTE(Upjora @ 2014 06 29, 01:25)
WW, Raimuk, aš mokausi Health and Social Care kursuose. Labai intensyvus 4 savaičių kursas, ir ne kokį popiergalį, ne sertifikatą gausiu, o tikrą DIPLOMĄ.
Ir galėsiu kokybiškai prižiūrėt senjorus..
WW, tu irgi šaunuolė, profesorka, protingalvė tu mano.
O marti tavo gyvena gerai, man atrodo, gavo love band pomokyklinėje grupėje, klausiu, iš ko, ji-ai, su raudonu megztuku padovanojo. Aš-berniukas ar mergaitė? Ji-su raudonu megztiniu.
Suplėšė mokyklinius batus likus 3 savaitėm iki atostogų, teko naujus pirkt šiandien, jei išaugs per 6 savaites vasaros atostogų, nukaposiu kojų pirštus.
Moka jau skaityt, kuom aš negaliu patikėt. 

WW, tu irgi šaunuolė, profesorka, protingalvė tu mano.

O marti tavo gyvena gerai, man atrodo, gavo love band pomokyklinėje grupėje, klausiu, iš ko, ji-ai, su raudonu megztuku padovanojo. Aš-berniukas ar mergaitė? Ji-su raudonu megztiniu.

Šaunūs kursai

O batų nebūčiau pirkusi...manau, kad mokyklos administracija būtų supratinga...
Kaip leidžiame pirmadienio vakarą?
Labas vakaras!
Erotica, rašyk trumpesnius postus, pavargstu skaityt.
WW, nesu plovus džiovintų vaisių.
Valgom tiesia iš pakuotės. Pfek, viau, dabar ieškosiu baltų kirmėlių.
O dėl batu Staskai, tai yra taisyklės, reikia laikytis. Ai, nenubėdnėjau.
Ir Staska patenkinta.
Kursai pravers. Išėjau susirinkt skalbinių ir sušnekom su kaimyne, pasirodo, ji slaugoje jau 14 metų dirba, ir darbas netoli namų, pakeliui į Staskos mokyklą.
Sakė, kai tik bus laisva vieta, o jų atsiranda, tai praneš.
Ką veikiu? Pavalgėm vakarienę, kepu orkaitėj rytojaus pietums mėsą, maudžiau Staską, siurbiau, Matildos wc išploviau, lyginsiu, skaitysiu darbo skelbimus ir siuntinėsiu CV, Staskai naktipiečiams reikia kažką suorganizuoti ir svarbiausia-atsigult anksti, nes žudo ankstyvi rytai.
WW, nesu plovus džiovintų vaisių.

O dėl batu Staskai, tai yra taisyklės, reikia laikytis. Ai, nenubėdnėjau.

Kursai pravers. Išėjau susirinkt skalbinių ir sušnekom su kaimyne, pasirodo, ji slaugoje jau 14 metų dirba, ir darbas netoli namų, pakeliui į Staskos mokyklą.

Ką veikiu? Pavalgėm vakarienę, kepu orkaitėj rytojaus pietums mėsą, maudžiau Staską, siurbiau, Matildos wc išploviau, lyginsiu, skaitysiu darbo skelbimus ir siuntinėsiu CV, Staskai naktipiečiams reikia kažką suorganizuoti ir svarbiausia-atsigult anksti, nes žudo ankstyvi rytai.

Sveikos,
Nu ir oras
Visą parą lyja, lyja, lyja..Žiauru..
Mes laikomės neblogai, sveiki, judrūs..
Tai naujokių vėl neliko
Žarnyno, skranduko bėdos puola..Jautrūs šie organai pas jį
Nu ir oras

Mes laikomės neblogai, sveiki, judrūs..

QUOTE(Upjora @ 2014 06 29, 00:25)
Flika, kas ten per zarazos pas mazgį buvo?
Žarnyno, skranduko bėdos puola..Jautrūs šie organai pas jį

QUOTE(Upjora @ 2014 06 30, 20:31)

Labas dienas,
Ech, kada ta šiluma ateis..?
Šiandien gražinau kiemą, prisodinau ant tvorų svyrančias pelargonijas, dvi - sodraus raudono vyno splavos, trečioji - ryškiai rožinė..
Ir dar svyrančius sidabrinius kažkokius..Žodžiu pro langą man gražu
Man trečia para nemiegadieniai, pabundu 3-4 nakties ir fsio galiu eiti dirbti..o dieną kai lapas vaikštau..
Ech, kada ta šiluma ateis..?

Šiandien gražinau kiemą, prisodinau ant tvorų svyrančias pelargonijas, dvi - sodraus raudono vyno splavos, trečioji - ryškiai rožinė..

Man trečia para nemiegadieniai, pabundu 3-4 nakties ir fsio galiu eiti dirbti..o dieną kai lapas vaikštau..

labas rytas,
da da mano postai patys ilgiausi
da da mano postai patys ilgiausi

laba ryta,senai buvau pas jus
sunkiom emocijoms gyvenu...sunus maziausias turi kalbos sutrikima,eisim komisija kad nustatytu raida...kazkaip liudna.

Ahoj dziundzės
tai tik kitam savaitgaliui
pagal paskutinisu duomenis Pūkiukas turėtų būt su tėvu (bet šitą reikalą aš pasiderinsiu)...Būtinai atlėksim
nes Šventojoj nelabai esam buvę
(aš gal kokį 1 kartą, kažkokiam stadione žiūrėjau kaip vyrai sportuoja
)
Kada tu pasivaidensi mūsų padangėj?
Upjora, kas tave nudžiugino, kad net sidriuko žadėjai atsidaryt
O aš va sergu
tiesiogine ta žodžio prasme, nepašneku, sloga kaip reikalas, angina, dar kaklą susuko (tik nelabai suprantu dėl mano sveikatos problemų paūmėjo,ar tiesiog koks skersvėjis pertraukė
) Byru kaip kokia pencija

QUOTE(Flika @ 2014 06 28, 15:41)

QUOTE(raimukas84 @ 2014 06 29, 00:00)
Kada tu pasivaidensi mūsų padangėj?

Upjora, kas tave nudžiugino, kad net sidriuko žadėjai atsidaryt

O aš va sergu

Labas rytas gražuolės
visai nameliai užmigę
aš kaip karpis, neatsigaunu
juokas ima pačiai
Galvojom varyt į Delfinariumą, bet gal geriau į kaimą varyt
oras pasaka, kokios mėsyyytės pasikept

visai nameliai užmigę

Pūkita, aš kėliau sidro taurę už tai, kad tau puikiai sekasi.
Ir varykit į kaimą, delfinai nepabėgs.
Ir pigiau bus kaime.
Neziniuke28, nėr iš Jonavos, bet juk kibernetiškai galima bendraut.
Aš įsisukus į mokslus, liko 2 savaitės, Staska koso labai negražiai, net karščiavo vakar, nežinau, kas bus.
Mokslų praleist jokiu būdu negaliu. Dar labiau pavydžiu savo "mylimai" brolienei, kad MANO mama jos vaiką 24/7 žiūri. O aš sergančią Staską tempsiu į pusryčių klubą 7.30 ir parsivesiu tik 18val.

Aš įsisukus į mokslus, liko 2 savaitės, Staska koso labai negražiai, net karščiavo vakar, nežinau, kas bus.

QUOTE(PŪKITAS @ 2014 07 05, 11:14)
Labas rytas gražuolės
visai nameliai užmigę
aš kaip karpis, neatsigaunu
juokas ima pačiai
oras pasaka, kokios mėsyyytės pasikept 

visai nameliai užmigę

QUOTE(Upjora @ 2014 07 05, 11:39)
Pūkita, aš kėliau sidro taurę už tai, kad tau puikiai sekasi.
Ir pigiau bus kaime.
Mokslų praleist jokiu būdu negaliu. Dar labiau pavydžiu savo "mylimai" brolienei, kad MANO mama jos vaiką 24/7 žiūri. O aš sergančią Staską tempsiu į pusryčių klubą 7.30 ir parsivesiu tik 18val. 

vargšė Staska... gal yra kokia kaimynė/draugė, kuri galėtų kiek pabūti su vaiku? nors kas iš to, jei tik keletą valandų pažiūrėtų... o brolienei - nepavydėk... jai vaikai tikrai nepadėkos, kad juos mažus paliko ir išvažiavo neaišku kur/neaišku ko....
prisiduodame ir mes