Nu man irgi orai visada labai svarbu. Nes esu saltene ir man turi buti tikrai labai silta:) Patys GK buvom kovo 11-18 dienomis, ir galiu pasakyt, kad tikejausi kad bus silciau.... o buvo pakankamai vejuota ypac prie juros, vakarais promenadoj taip pat vejas belenkoks. Zodziu turejau odinuke ir ilgom rankovem megztuka, bet viena vakara buvo toks saltas vejas, kad su mielu noru buciau ir stoesne striuke uzsidejus. Nuejom diena prie juros tik spejo pasitiesti pleduka, po 2 min smelio audra uzkilo... Zodziu as suprantu zmones kurie pergyvena del oru:) Nes dauguma skrisdami atostogaus tikisi to tokio efekto, kad kai islipi is lektuvo ir "trenkia karscio banga"
Papildyta:
QUOTE(k-o-m-a @ 2014 04 03, 13:17)
Sveiki, atsiprasau, kad neturiu laiko skaityti visos temos, bet labia greitai sugalvojom, kad velykom norim keliaut I kanarus. taigi arba Tenerife arba Gran Kanarija. yra keletas pasiulymu is agenturu, bet pradejau ziuret per booking kad ten visko zymiai daugiau ir vat pasiklydau

labiau vilioja Tenerife, nes turbut daugiau yra ka pamatyt, bet vazinetume kelias dienas, o likusiais tinginiautume viesbuti, nes esame su mazu vaikuciu, todel ir viesbucio noretus gero, kad butu jame baseinu, vaikisku pramogu, geras maitinimas ir balto smelio papludimys... gal galit ka parekomenduoti? ar bent jau kuriose kurortuse viesbucio ieskot:) aciu
Jeigu GK, tai ziureciau tik prie amadores papludymio, nes tai superinis papludymys, smeliukas sviesus ir smulkus. Vanduo permatomas. Tik tiek kad ten i kalna visi viezbuciai, bet jeigu masina turesite manau problemu nebus, o ir siaip turetu viezbuciu autobuseliai manau irgi vezti. Taip pat Puerto rico nevejuota. Bet ten buvom tik vakare, tai apie papludymi negaliu nieko komentuot.