nu mes 1000 euru pasiimsim,manau kad uzteks,cia su pramogom,norim i loro,i siam parka:)
Musu 5asmenu seimai 1000eur 9dienoms uzteko ir pavalgyti(emem apartamentus be maitinimo),ir autonuomai,ir Siam-Loro parkams,ir suvenyrams,ir plaukiojimui banginiu ziuret

Dar patarciau i Bezdzioniu parka uzsukt, netoli Siam.
Bent jau Costa Adeje pavalgyt kavinej brangoka, net nelabai turistenej vietoj (mūsų namo pirmam aukste buvo rumuniska kavine, I ja tik vietiniai visai negausiai ejo). Palei pakrante pvz lozanija 10 euru. Mums 2 + vaikas be 40 euru niekaip neiseidavo, cia karstasis + gerimas
Bent jau Costa Adeje pavalgyt kavinej brangoka, net nelabai turistenej vietoj (mūsų namo pirmam aukste buvo rumuniska kavine, I ja tik vietiniai visai negausiai ejo). Palei pakrante pvz lozanija 10 euru. Mums 2 + vaikas be 40 euru niekaip neiseidavo, cia karstasis + gerimas
Sveiki, besižvalgant po Fuertę, kažkaip krito į akį Morro de Jable miestukas, ar kas esate ten buvę? Kaip kurortas, jei apsistoti savaitėlei? Kaip ten su vėju? Dėkui 

QUOTE(pavyks @ 2014 06 19, 09:55)
Sveiki, besižvalgant po Fuertę, kažkaip krito į akį Morro de Jable miestukas, ar kas esate ten buvę? Kaip kurortas, jei apsistoti savaitėlei? Kaip ten su vėju? Dėkui 

Mes esam buve. Buvo vejuota. Bet Fuerteje man visur vejuota

QUOTE(Elvita @ 2014 06 19, 10:53)
Mes esam buve. Buvo vejuota. Bet Fuerteje man visur vejuota
Papludimys salia gatves. Ta diena zmoniu papludimyje beveik nebuvo, vienas kita. Salia papludymio promenada ir perejus gatve parduotuveles, daug parduotuveliu 

Žodžiu, nieko ypatingo, ačiū

is nuotrauku man grazus papludimys,o ipatingas mano nuomone jis,butent todel ,kad zmogus vienas kitas,kas is to,kad grazus papludimys,bet ir zmoniu ten pilna,apskritai rinkciausi Fuerte vien del romantikos nebuvus,bet susidarius nuomone turiu,kad zmoniu ten maziau ir papludimei visi grazus nes juose mazai zmoniu man cia didziulis pliusas.
pavyks,ziurinejiesi ziemai jau?
QUOTE(Elvita @ 2014 06 20, 09:24)
pavyks,ziurinejiesi ziemai jau?
https://www.bookryan...lc=en-lt#Select
QUOTE(pavyks @ 2014 06 19, 10:55)
na,kaip kam.mes buvome dvi savaites ir galiu pasakyti,kad man Fuerte labiau patiko nei GK.I sia sala verta vaziuoti tik del papludimiu.Jie nuostabus!o ka liecia del vejo,tai per dvi savaites kai mes buvome,buvo viena diena tikrai vejuota.mes bandeme pasipliazinti Sotavento papludimy,bet po pusvalandzio begom is ten

Papildyta:
QUOTE(liida @ 2014 06 19, 13:24)
is nuotrauku man grazus papludimys,o ipatingas mano nuomone jis,butent todel ,kad zmogus vienas kitas,kas is to,kad grazus papludimys,bet ir zmoniu ten pilna,apskritai rinkciausi Fuerte vien del romantikos nebuvus,bet susidarius nuomone turiu,kad zmoniu ten maziau ir papludimei visi grazus nes juose mazai zmoniu man cia didziulis pliusas.
zmoniu atrodo kad maziau,bet is tiesu ju laaaabai daug.bet kadangi ten milziniski papludimiai,tai tie zmones issisklaido ir nereikia kaip silkutem susispaudus guleti.o as isimylejau Fuerte ir vel noriu grizti tik ten

QUOTE(Laura81r @ 2014 06 23, 12:56)
na,kaip kam.
Tai jau tikrai. Man pvz. Fuerte is visu aplankytu salu, ne tik Kanaru, apskritai, o ju aplankyta daug, tai vienintele sala, kuri nepatiko