Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos, XX tema

QUOTE(*Irmadena* @ 2014 02 12, 21:22)
blink.gif  Tikiuosi mums balandį nebus šalta  unsure.gif  Eina sau, taip noriu šilumos, o jei nebus, tai krachas. Čia Ie taip saulės trūkumas didelis , tai jei dar lanzarotė nedovanos jos, ne kas tada unsure.gif Man jei papultų lietingos apsiniaukę dienos, tai atostogos būtų sugadintos, rimtai. Nes vykstam būtent saulės gaudyt ir prisitaikius kelias dienas skirt salai apžiūrėt.

Pasiskaitykit Tripadviser balandzio men zmoniu atsiliepimus.Bet kaip ir sakau tai tikrai laimes dalykas.Sausi turejo normaliai Tenerifej buti silta o Teide apledejusi,lietus ir tt.Mes ten buvom Lapkriti - musu pusej buvo nuostabu o kitoj pliaupe.Taip kad....Kaip busit ten blogu oru(bet linkiu kad jo nebutu 4u.gif )pabandykit pavazioti link kitu salos pusiu.Tikrai gali buti didelis skirtumas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 02 13, 01:11)
Pasiskaitykit Tripadviser balandzio men zmoniu atsiliepimus.Bet kaip ir sakau tai tikrai laimes dalykas.Sausi turejo normaliai Tenerifej buti silta o Teide apledejusi,lietus ir tt.Mes ten buvom Lapkriti - musu pusej buvo nuostabu o kitoj pliaupe.Taip kad....Kaip busit ten blogu oru(bet linkiu kad jo nebutu  4u.gif )pabandykit pavazioti link kitu salos pusiu.Tikrai gali buti didelis skirtumas. 4u.gif

Na vis dėlto pasirinkom Tenerife geguzes pabaigoj, tikiuosi ten bus silciau negu Lanzaroteje, nes mums irgi laaabai reik silumos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 02 12, 08:05)
kas esat gyvenę apartamentuose ir gaminęsi maistą - kaip jo kainos? Abu su vyru mėgstam gamint, svajojam apie jūros gėrybes dideliais kiekiais, bet gal veltui? biggrin.gif įdomu būtų, jei kas pasidalintų, į kokį biudžetą įtilpo gamindami maistą...

atsiprašau, kad neparuošus namų darbų ir neperskaičus visų temų, bet man jau galva apsisuko, reik, kad kažkas ant kelio užvestų  blush2.gif

as irgis neskaiciau, bet juk tam forumas ir yra, aptarinet siuo metu, o ne savaitem skaityt temas. Gerai, jei tam laiko yra, bet mes kadangi nusprendem i Tenerife keliaut likus 5 dienom iki skrydzio, o diena iki skrydzio neturejom net apartamentu dar rade, tai teko ikyret klausimais blush2.gif

maista gaminomes patys, restoranelius vos pora kartu aplankem, daugiau nebandem, nes po graikiskos virtuves man nepatiko schmoll.gif uztat parduotuvese maisto pasirinkimas geras. Mandarinu sultys labai skanios, vaisiu pasirinkimas neblogas. Tai musu pietus dazniausiai budavo zuvis (1kg Doradu 5.95eur) ir didziule lekste salotu. Mums dienai reikedavo apie 15-20eur. Be to jei ilgesniam laikui vaziuot, tai gaunas pigiau, nes mes pirkom alieju, kurio neisnaudojom, miltus, cukru, dar kazkokius birius produktus palikom...
Del juru gerybiu paziuret youtube galima, prifilmuota vaizdu is Kanaru parduotuviu, kur aiskiai matos kainos, tai i jas ir orientavaus.
Atsakyti
Ačiū atsakiusioms dėl maisto 4u.gif žinoma bus matyt vietoj, man irgi atrodo kad būnant ilgiau ir gaminant 4-iems ta suma maistui proporcingai mažesnė, skaičiuojant vienam žmogui...
gal kas galėtų pasidalinti, kur galima atsisiųsti Tenerifės smulkesnį žemėlapį su turistiniais takais ar pan.
skaičiau apie tarpeklį, labai sužavėjo, bet taip ir nesusidariau nuomonės, ar įmanoma juo praeiti su septynmečiu ir 1.8 pririštu ant nugaros, ir paprasta avalyne (ne vibramais) ar ne blush2.gif nes buvo minėti ir siauri į bedugnę byrantys takeliai ir ponios su makiažais biggrin.gif

beje, dar parekomenduosiu nuo savęs apartamentų, kambarių pas šeimininkus nuomos svetainę airbnb.net thumbup.gif labai paprasta komunikuoti, kiek rašiau vietiniams Ispanams visi labai malonūs, duoda daug patarimų ir linki geros viešnagės. Kaina žinoma laaabai priklauso nuo trukmės - pvz. medinio namuko su 2 kambariais ir virtuve kaina nuo 80 euru parai imant mėnesiui krenta iki 40.

tik vat kas buvo siurprizas, kad rezervuojant šiame puslapyje apartamentus iškart reik sumokėt visą suma, kurią šeimininkas gauna tik 24 val. po tavo atvykimo, jei tu nepasiskundi puslapiui. Ir mokesčiai dideli, apie 10 proc. sumos. Todėl verta tartis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 13 vasario 2014 - 09:42
QUOTE(femme @ 2014 02 13, 09:33)
skaičiau apie tarpeklį, labai sužavėjo, bet taip ir nesusidariau nuomonės, ar įmanoma juo praeiti su septynmečiu ir 1.8 pririštu ant nugaros, ir paprasta avalyne (ne vibramais) ar ne blush2.gif nes buvo minėti ir siauri į bedugnę byrantys takeliai ir ponios su makiažais biggrin.gif

čia paskaitykit ar įmanoma su vaikais šį tarpeklį praeiti smile.gif
Atsakyti
I. Elija, skaičiau aš atsiliepimus, skaičiau accuweather istoriją, tai mane rodomos temp. patinka ir atsiliepimai atip pat mirksiukas.gif Aš suprantu, kad oro juk neužsakysi, tiesiog tikiuosi geros šilumos ir kad nebus apniukę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Irmadena* @ 2014 02 13, 12:28)
I. Elija, skaičiau aš atsiliepimus, skaičiau accuweather istoriją, tai mane rodomos temp. patinka ir atsiliepimai atip pat mirksiukas.gif  Aš suprantu, kad oro juk neužsakysi, tiesiog tikiuosi geros šilumos ir kad nebus apniukę smile.gif

Tikrai kuo nuosirdziausiai to linkiu ir tikiu kad taip bus nes mums musu salyne saules ir silumos tikrai reikia. biggrin.gif Kaip ir Elvita ka tik rase kad dabar Tenerifej nuostabu. smile.gif
Atsakyti
I Tenerife isvykstam sestadieni, busime 10 dienu, perziurejome our prognozes, matau, kad per ta laika bus visokiu oru unsure.gif , reik tiketis, kad jos meluoja biggrin.gif
Atsakyti
Femme, mes ryt planuojam eiti tarpekliu, galesiu trumpai parasyti kas ir kaip. Kas liecia batus, eisim su kedukais, nekenciu tu kalnu batu, tad puikiausiai visuose pesciuju marsrutuose apsieinu su kedukais.
Beje buvom Paisaje Lunar, labai patiko smile.gif
Uz lango saulute ir 23l, lekiam i papludymi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 13 vasario 2014 - 11:38
QUOTE(Elvita @ 2014 02 13, 12:36)
Femme, mes ryt planuojam eiti tarpekliu, galesiu trumpai parasyti kas ir kaip wink.gif

ačiū, bus įdomu paskaityt.
hm, vadinasi kažkam reik užlipt parvaryt automobilį..., tai tikrai nebus mano vyras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 02 13, 10:33)
Ačiū atsakiusioms dėl maisto 4u.gif  žinoma bus matyt vietoj, man irgi atrodo kad būnant ilgiau ir gaminant 4-iems ta suma maistui proporcingai mažesnė, skaičiuojant vienam žmogui...
gal kas galėtų pasidalinti, kur galima atsisiųsti Tenerifės smulkesnį žemėlapį su turistiniais takais ar pan.

beje, dar parekomenduosiu nuo savęs apartamentų, kambarių pas šeimininkus nuomos svetainę airbnb.net thumbup.gif labai paprasta komunikuoti, kiek rašiau vietiniams Ispanams visi labai malonūs, duoda daug patarimų ir linki geros viešnagės. Kaina žinoma laaabai priklauso nuo trukmės - pvz. medinio namuko su 2 kambariais ir virtuve kaina nuo 80 euru parai imant mėnesiui krenta iki 40.

tik vat kas buvo siurprizas, kad rezervuojant šiame puslapyje apartamentus iškart reik sumokėt visą suma, kurią šeimininkas gauna tik 24 val. po tavo atvykimo, jei tu nepasiskundi puslapiui. Ir mokesčiai dideli, apie 10 proc. sumos. Todėl verta tartis wink.gif

Maciau as kad ejo su vaikais per Masca.Su septinmeciu tai be problemu.O del batu tai labai pa rekomenduociau isigyti kelionems tokio ar panasaus tipo batus.(as juos turiu dvejus ir keliauju su jais jau vos ne desimt metu).Visa musu kompanija panasius jau isitaise nuo manes nusiziureja biggrin.gif Tai ir sporbaciai,ir plaukimo batai,ir sliures,ir bateliai ir viskas viename.Jie man ir Maskas,ir Sardinijas atlaiko lotuliukas.gif .Ir tikrai atrodo geriau kaip kokie kroksai.Ir nuo koju nekrenta kaip plauki.
http://www.treds.co..../light pink/gjk
O del nuomos mokesciu nereikia sau sukti galvos nes juos moka seimininkas.O koks Jums skirtumas kada jis gauna ir kaip tvarkosi.Mes daug nuomave ir suma visada buna iskarto.Ir dar depozitas buna kuri paskui grazina.
O paskutini karta kaip emem apartamentus be maitinimo tai septiniese isleidome 250euru.Bet ir kavinej buvom ir ledus pirkom,ir uz Timanfaya mokejom.
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2014 02 13, 12:56)
ačiū, bus įdomu paskaityt.
hm, vadinasi kažkam reik užlipt parvaryt automobilį..., tai tikrai nebus mano vyras biggrin.gif

Mes tai darem taip.Mes buvome keturiese ir vaziavom i Masca viena masina.Paskui plaukem kateriuku (10 euru zmogui)i Los Gigantes(visi)draugai pasieme savo masina ir nuvairavom pasiimti musu.Ir kiek zinau tai i Masca vaziuoja autobusas.Galit nuplaukti i Los Gigantes ir is ten grizti autobusu.(kazkur skaiciau kad apie 3 eurus kainuoja).Arba dar geriau is viso i Masca vaziuoti autobusu ir parplaukti kateriu.Bet cia kaip kam patogiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 02 13, 13:29)
]
O del nuomos mokesciu nereikia sau sukti galvos nes juos moka seimininkas.O koks Jums skirtumas kada jis gauna ir kaip tvarkosi.Mes daug nuomave ir suma visada buna iskarto.Ir dar depozitas buna kuri paskui grazina.
. biggrin.gif

ačiū už patarimus dėl Mascos 4u.gif
o dėl mokesčių, kokie jie bebūtų, juos sumoka tik klientas biggrin.gif aš norėjau pasakyt, kad galima susirast apartamentus per airbnb, bet susitart su pačiu šeimininku, mūsų atveju tai mums sutaupė apie 150 eurų, kurie būtų eję puslapiui už administravimą. Kitas dalykas, kai moki į priekį visą suma, ekstra atveju prarandi labai nemažai, nes atšaukimo sąlygos dažnai griežtos.
Atsakyti