Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(lilget @ 2014 02 01, 22:41)
pilnas  g.gif  kazkaip nesidomejau internetinem kainom, apmasciau kokias priemones naudoju, kokiomis kainomis dirba profes (tokia nesu) kiek man iki ju truksta ir nusistaciau savo kaina, vsio  4u.gif  biggrin.gif

supratau... smile.gif

QUOTE(rogrinta @ 2014 02 01, 23:07)
Kaina priklauso nuo kokybės, bent jau taip turėtų būt. Todėl jei kaina maža, tam yra priežastys, pvz:
1. Žmogus tik ką pradėjęs dirbt, jam dar reik įgūdžių, reik ant kažko praktikuotis, tad mažina kainą (aišku kaina ne nuo laiko priklauso, paprasčiau sakau kad pradedantys dirba ilgiau)
2. Prastos pigios medžiagos
3. Prastas, bet greitas darbas, kuris leidžia paimt daugiau klientų per dieną ir uždirbt norimą sumą

O kas dirba už normalius pinigus, į skelbimus jau reklamų nededa, joms ir taip užtenka klientų  mirksiukas.gif Todėl ir atrodo kad kai įlendi į skelbiu.lt kad visos ten labdarą dalina, už dyką aria  biggrin.gif

tai taip, teisingai rašot... drinks_cheers.gif

Dar paklausiu, ar dirbat su HG struktūriniu geliu? Kaip suprantu jis skirtas nago sustiprinimui. Ar pasiteisino?

Papildyta:
QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 02 01, 23:03)
Kadangi man reikia daug praktikos, tai aš pradžioje kainą laikau minimalią. Pilno manikiūro nedarau, bijau odeles karpyti. Todėl tik atstumdau odeles ir suteikiu nagui formą, tada lakuoju. Užtrunku nuo 1 iki 1,5val. ir imu 20Lt  mirksiukas.gif

odelių minkštinimui naudojat kokią priemonę?
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 02 01, 23:39)
beja pastebejau kad kai klientes priimu ir nesu aprybota laiko tai uztrunku ilgiau, nes turiu palyginima kai vaziuoju i viena vieta ten tvarkau viena paskui kita moteriskes ir jos turincios reikalu, tad man praktiskai netenka kalbet ir darau isvada kad mano plepejimas labai mane gaisina  doh.gif  lotuliukas.gif  gal liezuvi pasitrumpint  biggrin.gif

Man smagiau dirbti tyliai, susikaupus smile.gif bet jei kokia pleputė ateina, tai pokalbį draugiškai palaikau biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:
odelių minkštinimui naudojat kokią priemonę?
[/quote]
Tik aliejuką po lakavimo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 02 01, 23:40)
Tik aliejuką po lakavimo wink.gif

supratau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 02 01, 16:01)
as pries pusmeti cia irgi buvau nepastebeta, bet tryniaus tryniaus ir pagaliau sioj temoj man visos drauges, virtualios aisku bet tikrai ne kabutese.

Oi lilget kaip tu fainai cia biggrin.gif

As mazai reiskiuos (na gal pasktiniu metu trigrasi cia daug kisu smile.gif ) Bet tema nuosirdziai jau seku kokius 3 metus, seniau nesikisdavau, tik skaiciau, mokinaus ir info rinkau. Yra berods ir man, oi seniai pasake (kai del spalvos dengimosi klausiau), kad kai nusipirksiu ir suzinosiu, nes vat mes pinigus mokam o cia norit info uz dyka lotuliukas.gif Bet ai, as plauciu nesuku, nerandu info cia - internetas visagalis - purseforumas, salongeek, tos pacios chicketes - tik netingek ieskotis.

O rytorasos klausimai manau neaktualus sioj temoj, tai niekas ir neatsake. Ir apie struktura- kitas temas pasiskaicius - atsakyma sau rasit 4u.gif O kad nevadintumet visu ispuikusiom cia, atsakysiu biggrin.gif Kiekvienai skirtingai - priklauso nuo klientes naguciu. As pvz viena is tu kuriai joks lakas nesilaiko, nagai ploni ir dar plius sluoksniuojas, tai as be jo negaliu - su strukturu ne tik nagutis storesnis, stipresnis, bet ir gelinis 2 savaites be problemu laiko 4u.gif Stipriems nagams jo nereikia, draugei lakuoju, jinai 3 savaites be jokio lako itrukimo, taip kad atsirinkti, reikia jo ar ne, pagal klientes nagus turi mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,panos,kaip taip gali nutikti?
Harmony Princes tiara,ant teptuko kokia ir turi buti,o rutuliuke kaip randevou.Metus stovejo,islakavau puse buteliuko,niekas nepasikeite. Pardaviau vienai mergaitei po savaites atsiuntė man foto su pakitimais. Kai rinkosi spalvas viskas gerai buvo.Ar gavus salcio ar kokio bieso,gali taip nutikt?Nu pagal mane,tai nei karstis,nei saltis negali taip kardinaliai pakeist spalvos blink.gif
Atsakyti
[quote=lindrukas,2014 02 02, 01:13]
Oi lilget kaip tu fainai cia biggrin.gif

Yra berods ir man, oi seniai pasake (kai del spalvos dengimosi klausiau), kad kai nusipirksiu ir suzinosiu, nes vat mes pinigus mokam o cia norit info uz dyka lotuliukas.gif

Taip taip, ir aš tokį atsakymą esu gavusi lotuliukas.gif Nu ir ką, už tai perskaičiau visas temas, nors ir ne viskas buvo aktualu, bet kiek sužinojau. Nė kursų nebereikėjo lotuliukas.gif O dabar paklausus ir atsakymą gaunu, ir paskatinimų ir patarimų smile.gif Viskam savas laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 02 02, 02:13)
Ir apie struktura- kitas temas pasiskaicius - atsakyma sau rasit 4u.gif O kad nevadintumet visu ispuikusiom cia, atsakysiu biggrin.gif  Kiekvienai skirtingai - priklauso nuo klientes naguciu. As pvz viena is tu kuriai joks lakas nesilaiko, nagai ploni ir dar plius sluoksniuojas, tai as be jo negaliu - su strukturu ne tik nagutis storesnis, stipresnis, bet ir gelinis 2 savaites be problemu laiko 4u.gif  Stipriems nagams jo nereikia, draugei lakuoju, jinai 3 savaites be jokio lako itrukimo, taip kad atsirinkti, reikia jo ar ne, pagal klientes nagus turi mirksiukas.gif

nenoriu, kad viskas būtu pateikta ant lėkštutės, ir niekada neatakuoju klausimais pati neperskaičiusi temos(ų). Aišku, ne visas buvusias temas perskaičiau, tačiau tikrai nesu iš tų, kurios net kelių postų ar puslapio neperskaičiusios klausia to paties, kas jau n kartų aptarta. O tokių yra, ir nemažai. Va tokios tai tikrai nervina... ax.gif biggrin.gif

Ačiū dėl struktūrinio.. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 02 02, 04:16)
Viskam savas laikas mirksiukas.gif

o va šito nežinojau... g.gif Įdomu ir po kiek laiko tylos tas laikas ateina?.. rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Del kainos dar manau taip. As ne uz 20lt dirbu, bet ir ne uz 50, kas manau yra labai normalu, bet nudipigint negaliu vistik baigiau mokslus ir turiu diploma ir tie mokslai man kainavo ne viena tukstanti jei dirbciau po dvidesimt litu nezinau kada tai atsipirktu, o skelbimuose manau tik su ziburiu rastum meistre kuri turi diploma. Aisku ne visada tas diplomas svarbus, nors man dabar kai pagalvoju jus tikrai suteikia pasitikejimo ir zinoma ziniu apie tokius dalykus kaip odeles karpyt,kaip teisingai atlikt pedikiura, apie dezinfekcijas ir etc. Nors internete pilna info tas uztikrintumo priimant kliente man nesuteiktu nebent po metu ar kitu praktikos. Nu ir prirasiau as cia doh.gif
Atsakyti
Sveikos įsiterpsiu dėl kainos blush2.gif

Manau ji dar priklauso ir kuriame mieste dirbi, tikrai kainų skirtumas yra tarkim tarp sostinės ir provincijos, taip pat ar žinomam salone ar namuose , aišku patirtis irgi daro savo.
\Kolnenusipirkau sau priemonių, eidavau lakuotis į namu spas mergaitę, kuri tikrai turi diplomą, dirba gerai, bet namuose, ne prestižinam salone, ne sostinėj, ir lakavimas harmony priemonėm,odelių atstumdymas, nago formos padailinimu 25lt. ax.gif
Salone lygiai tas pats tik jau kaina kita 40lt
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2014 02 02, 12:10)
Sveikos įsiterpsiu dėl kainos  blush2.gif

Manau ji dar priklauso ir kuriame mieste dirbi, tikrai kainų skirtumas yra tarkim tarp sostinės ir provincijos, taip pat ar žinomam salone ar namuose , aišku patirtis irgi daro savo.
\Kolnenusipirkau sau priemonių, eidavau lakuotis į namu spas mergaitę, kuri tikrai turi diplomą, dirba gerai, bet namuose, ne prestižinam salone, ne sostinėj, ir lakavimas harmony priemonėm,odelių atstumdymas, nago formos padailinimu 25lt.  ax.gif
Salone lygiai tas pats tik jau kaina kita 40lt

kartais pakalbejusi su saviskemis darau isvada kad provincija kainomis tikrai nenusileidzia , o del to kad ten konkurencija maza, va tep 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2014 02 01, 23:28)
Laba,panos,kaip taip gali nutikti?
Harmony Princes tiara,ant teptuko kokia ir turi buti,o rutuliuke kaip randevou.Metus stovejo,islakavau puse buteliuko,niekas nepasikeite. Pardaviau vienai mergaitei po savaites atsiuntė man foto su pakitimais. Kai rinkosi spalvas viskas gerai buvo.Ar gavus salcio ar kokio bieso,gali taip nutikt?Nu pagal mane,tai nei karstis,nei saltis negali taip kardinaliai pakeist spalvos blink.gif

Princess tiara keicia spalva (kiek zinau pirmaji leidima ir is prekybos HG buvo iseme) Jinai ne tik ant nagu nupilkeja, bet tik pirma karta buteliuka atsukus (lako spalva paciam buteliuke pasikeicia) Ir jinai i tikia pilksva pavirsa... Bet kaip cia jums puse metu ja pralaikius nieko nebuvo, o po savaites jau visai kitokia spalva, tai keista g.gif O kas per spalva randevou? Rendezvous turit omeny? Bet gi jinai ryski avietine???? Kad nublunka spalvos, zinoma, bet kad pasikeistu i ryskiaja puse?

QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 02 02, 01:16)

Taip taip, ir aš tokį atsakymą esu gavusi  lotuliukas.gif  Nu ir ką, už tai perskaičiau visas temas, nors ir ne viskas buvo aktualu, bet kiek sužinojau. Nė kursų nebereikėjo  lotuliukas.gif  O dabar paklausus ir atsakymą gaunu, ir paskatinimų ir patarimų  smile.gif  Viskam savas laikas mirksiukas.gif

Kai as tik pradejau skaityt sia tema, tai man rupejo tik informacija ir ka naujo galiu suzinot is jos... Bet cia daug ir betiksliu plepalu biggrin.gif Pilnai suprantu, kad merginoms tik pradejusioms lakuotis geliniu neidomu visas tas blevyzgas skaityt... Ir kol surandi atsakyma i norima klausima... As skaitau skaitau, apie ka nors diskutuojat, man tuo atveju neaktualu ir nesidedu galvon, o dabar pagaunu save vis praejusias temas kartais verciant, nes kai buvo kalbeta, neuzsifiksavo doh.gif Na bet uzknisa kartais tokie klausimai, kodel nesilaiko? ka netaip darau? I kuriuos atsakyma gali surast pirma psl pasiskaicius... Kai uzkniso tie visi klausimai, pamenu profes i FB persikrauste. Ilendu ir ten as kartais, bet tik i fotkes paveizet smile.gif Balaganas man ten doh.gif Tema po temos tie patys klausimai, dar daugiau nei cia, na bet fotkiu daugiau smile.gif
O sita tema as myliu wub.gif kaip narkotikas, duona kasdienine... Ryta su kavos puodeliu cia, darbe laisva minute cia... Kai telefone netas, tai irgi ta tema pastoviai ijungta biggrin.gif Bet visi tie vaizdai ir naujoves kisene plonina biggrin.gif Vis negana...
Atsakyti