QUOTE(lilget @ 2014 02 01, 22:41)
pilnas
kazkaip nesidomejau internetinem kainom, apmasciau kokias priemones naudoju, kokiomis kainomis dirba profes (tokia nesu) kiek man iki ju truksta ir nusistaciau savo kaina, vsio

supratau...

QUOTE(rogrinta @ 2014 02 01, 23:07)
Kaina priklauso nuo kokybės, bent jau taip turėtų būt. Todėl jei kaina maža, tam yra priežastys, pvz:
1. Žmogus tik ką pradėjęs dirbt, jam dar reik įgūdžių, reik ant kažko praktikuotis, tad mažina kainą (aišku kaina ne nuo laiko priklauso, paprasčiau sakau kad pradedantys dirba ilgiau)
2. Prastos pigios medžiagos
3. Prastas, bet greitas darbas, kuris leidžia paimt daugiau klientų per dieną ir uždirbt norimą sumą
O kas dirba už normalius pinigus, į skelbimus jau reklamų nededa, joms ir taip užtenka klientų
Todėl ir atrodo kad kai įlendi į skelbiu.lt kad visos ten labdarą dalina, už dyką aria 
1. Žmogus tik ką pradėjęs dirbt, jam dar reik įgūdžių, reik ant kažko praktikuotis, tad mažina kainą (aišku kaina ne nuo laiko priklauso, paprasčiau sakau kad pradedantys dirba ilgiau)
2. Prastos pigios medžiagos
3. Prastas, bet greitas darbas, kuris leidžia paimt daugiau klientų per dieną ir uždirbt norimą sumą
O kas dirba už normalius pinigus, į skelbimus jau reklamų nededa, joms ir taip užtenka klientų

tai taip, teisingai rašot...

Dar paklausiu, ar dirbat su HG struktūriniu geliu? Kaip suprantu jis skirtas nago sustiprinimui. Ar pasiteisino?
Papildyta:
QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 02 01, 23:03)
Kadangi man reikia daug praktikos, tai aš pradžioje kainą laikau minimalią. Pilno manikiūro nedarau, bijau odeles karpyti. Todėl tik atstumdau odeles ir suteikiu nagui formą, tada lakuoju. Užtrunku nuo 1 iki 1,5val. ir imu 20Lt 

odelių minkštinimui naudojat kokią priemonę?