Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(ritukas1 @ 2014 02 11, 21:56)
tas tiesa...be to neaisku kaip atrodys po savaites-kai pakeis spalva... doh.gif

nu kas per pesimizmas paskutiniu metu pas visas doh.gif
Atsakyti
Nu moteros PMS kiba visoms cia?
Mane irgi nervuoja tos nufotoshopintos chickettes fotkes, bet dabar kai niekur nera naujos kolekcijos teks tenkintis siomis...
Lauksim jos komentaru apie blukima, bet buvo mineta, kad ta rozine(alyvine) bus linkusi blukt...
I fotkes ziurint tai man tos mint ir coral reiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 02 11, 22:34)
Nu moteros PMS kiba visoms cia?
Mane irgi nervuoja tos nufotoshopintos chickettes fotkes, bet dabar kai niekur nera naujos kolekcijos teks tenkintis siomis...
Lauksim jos komentaru apie blukima, bet buvo mineta, kad ta rozine(alyvine) bus linkusi blukt...
I fotkes ziurint tai man tos mint ir coral reiktu biggrin.gif

o kas minejo kad alyvine bluks g.gif kibo as kazka praleidau ar cia ekstrasenciu musu tarpe yra bigsmile.gif kazkaip pradeda mane negerai veikt visur matomi vien minusai ir taip pozityvo aplink maza, o dar man jis ir virtuoaliai persiduoda doh.gif nebuciau uzsakius nieko gal butu dzin, o dabar blin ... lotuliukas.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 11 vasario 2014 - 21:38
Is visu tai man nieko zalsva ir melsva,kazkurios reiketu,o visai nepatiko ta alyvine.
Pora neformatu biggrin.gif
IBD papaya princess 3sluoksniai + stampikas,visai nepavyko isgauti spalvos si karta.
user posted image
HG Bella's vampire 2 sluoksniai ant virsaus HG 1 sluoksnis Good gossip + Orly White tips 2 sluoksniai ir HG Vegas nights 1 sluoksnis + stampikas.
user posted image
Atsakyti
Lilget,nesinervuok, viskas bus gerai su tom spalvom!!!! mirksiukas.gif
Echidna, gal gali parodyt kaip realiai atrodo IBI flawless Scarlet letter, siandien ziurinejau, tai man tokia tamsoka pasirode g.gif Sestadieni 20% viskam bus Park Outlet'e Cascadoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2014 02 11, 22:58)
Sestadieni 20% viskam bus Park Outlet'e Cascadoj mirksiukas.gif

sakai viskam viskam g.gif kazkaip nesitiki po tiek pesimizmo lotuliukas.gif
Jurgin@ alyvines valdys si siltaji sezona tad reik kaupt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 02 11, 23:02)

Jurgin@ alyvines valdys si siltaji sezona tad reik kaupt  biggrin.gif

o neee,tai ne man,bet teks persilauzt.As ja isivaizduoju kaip viena paprasto orlio kuria turiu nuo senai, nu tokia alyvos alyvos alyvos zydes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 02 11, 21:37)
o kas minejo kad alyvine bluks  g.gif  kibo as kazka praleidau ar cia ekstrasenciu musu tarpe yra  bigsmile.gif  kazkaip pradeda mane negerai veikt visur matomi vien minusai ir taip pozityvo aplink maza, o dar man jis ir virtuoaliai persiduoda  doh.gif  nebuciau uzsakius nieko gal butu dzin, o dabar blin ...  lotuliukas.gif  verysad.gif

Pamatysi kaip fainai lakinsimes, o kitos pavydes friends.gif ir visai nebluks tos spalvos, as kazkaip manau kad jau jie pasimoke su praito pavasario kolekcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2014 02 11, 23:11)
Pamatysi kaip fainai lakinsimes, o kitos pavydes  friends.gif ir visai nebluks tos spalvos, as kazkaip manau kad jau jie pasimoke su praito pavasario kolekcija  biggrin.gif

patinki man group.gif

O man kaip tik visos lasisines, alyvines tik ne rekiancios labai patinka wub.gif
Atsakyti
Jurgina kaip visad puikiai 4u.gif
Nu su ta papaya jus mane balamutinat, jei butu tokia kaip fotkej, imciau bigsmile.gif
Lilget chickettese apie ta spalva paskaityk, rase apie blukima... Na tolesniu komentaru reikia laukt, nes ne 100%...
O as alyvines jokios neturiu...
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 02 11, 23:17)
Jurgina kaip visad puikiai 4u.gif

Aciu,neformatas,bet vis idomiaunei viena spalva smile.gif

Va cia tikroji papajos spalva
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2014 02 11, 23:22)
Aciu,neformatas,bet vis idomiaunei viena spalva smile.gif

Va cia tikroji papajos  spalva
user posted image

grazu bigsmile.gif o del spalvos i to salyciau labiau ana morkavesne ir blankesne ax.gif
Atsakyti