Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(lili* @ 2014 02 22, 10:10)
o aš tai nesupratau blush2.gif , kad oda raukšlėjasi tai aišku ir be paveikslų, o kaip lakas garbanojasi, po protingo iliustruoto paaiškinimo vis tiek neaišku blush2.gif

na bet gal kada bus aišku, o dabar reikia tik tikėtis , kad ir mano nagai nesusigarbanoję biggrin.gif

Kai ištraukusi iš lempos ant nagų pamatysite 87 metų senutės veidą, tada ir suprasite, kad lakas susigarbanojo smile.gif
Nepastebėti, kad susigarbanojo lakas tikrai neįmanoma, paprasčiausiai pas jus viskas gerai su lakais ir nesusidūrėte su tuo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(papliauška @ 2014 02 22, 11:45)
Kai ištraukusi iš lempos ant nagų pamatysite 87 metų senutės veidą, tada ir suprasite, kad lakas susigarbanojo  smile.gif
Nepastebėti, kad susigarbanojo lakas tikrai neįmanoma, paprasčiausiai pas jus viskas gerai su lakais ir nesusidūrėte su tuo  ax.gif

Ko gero taip, ačiū 4u.gif

Aš tik sau turiu kol kas tik 3 PN spalvytes blush2.gif , pradžiai gana, kai tik sau, o paskui pasipildysiu naujomis ax.gif
Atsakyti
user posted image
Va mano pirmas badymas su vandens lidukais,zinau kad, lidpukai nelabai cia ziurysi bet ka padarysi ax.gif Golden rose fire red
Papildyta:
user posted image
Dar noriu parodyti si laka golden rose fire red,tik kad neina perteikti gerai spalvos,nes ji yra labai grazi, ir apskritai golden rose geliniai lakai man yra didelis atradimas,nes lakuojasi puikiai,plius kaina maza
Atsakyti
[quote=orin,2014 02 22, 20:11]
kokia kainyte?
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 02 21, 13:57)
ziauriai grazus dizainas  wub.gif  ale prie odeliu truksta tvarkos ir kruopstumo , nu bet dizainas tai labai labai ispudingas  wub.gif

Cia pirma karta isbandziau mate laka, tai jis siek tiek ir gadina vaizda prie odeliu... na bet pritariu kruopstumo truksta wink.gif, bet kaip sau, tai gerai biggrin.gif. Beje aciu uz dizaino pagirima 4u.gif
Atsakyti
o mane labai nustebino SENSATIONAIL nagu lakas, kazkaip buvau nusiteikusi, kad jis prastas, nes eurokos pardavinejamas, atsiiepimu nelabai yra apie ji... na bet buvo akcija 29lt tai pagriebiau dvi spalvas, tai kolkas ismeginau tik viena-coral sunset, tai ka galiu pasakyti, pranoko lukescius, pigmentacija lb gera, praktiskai vieno sluoksnio uztektu, bet lakavau du biggrin.gif konsistencija nei per skysta nei per tirsta-pats tas ( kai tuo tarpu HG man skysti, o tarkim PN tirsti nerealiai blink.gif ), sepetukas nedidukas, patogus... na tikrai mane nustebino, ir net labiau patiko nei HG.. savaite praejo, bet ant nagu laikosi kuo puikiausiai dar, net HG budavo pasilupinedavo kur ne kur.. nekantrauju isbandyti kita paimta spalvyte sugar plum, bet siaip tikrai neblogas lakas.
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2014 02 22, 10:10)
o aš tai nesupratau blush2.gif , kad oda raukšlėjasi tai aišku ir be paveikslų, o kaip lakas garbanojasi, po protingo iliustruoto paaiškinimo vis tiek neaišku blush2.gif

na bet gal kada bus aišku, o dabar reikia tik tikėtis , kad ir mano nagai nesusigarbanoję biggrin.gif

O jus uztepkit storiau bet koki laka ir matysite raukslenima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2014 02 22, 19:42)
o mane labai nustebino SENSATIONAIL nagu lakas,

As seniai sakiau, kad geras, bet visos bijo bandyt cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2014 02 22, 23:42)
o mane labai nustebino SENSATIONAIL nagu lakas,

sutinku su kiekvienu jusu zodziu, as pirkau raspberry wine, ale buteliukas koks maziukas is pradziu galvojau kad dezute tuscia tik popieriu kruva, na 29 lt vertas, bet kai ne akcija tai 40 nlt kainuoja uz sui mazyli
Atsakyti
QUOTE(orin @ 2014 02 22, 18:11)

Dar noriu parodyti si laka golden rose fire red,tik kad neina perteikti gerai spalvos,nes ji yra labai grazi, ir apskritai golden rose geliniai lakai man yra didelis atradimas,nes lakuojasi puikiai,plius kaina maza

Sveiki. Kokia kaina ir kur galima nusipirkti? 4u.gif
Atsakyti
Golden rose laka perku gariunuose 20lt kainuoja o siaip maciau kad internete jis 36
Atsakyti
Kaip ramu čia, jokių nuotraukų praktiškai g.gif Aš va, mamos nagus gražinau. Formos ir ilgio ji man taisyt nelabai leidžia, tad jų ir nevertinkit. Ne mano skonio, bet ką jau padarysi, dėl skonio nesiginčijama doh.gif Nutrumpinau jau kiek tik leido, sakė nemoka elgtis su trumpais nagais lotuliukas.gif Ir nėra tas vienas nagas kampuotas kaip čia nuotraukoj rodosi, įkėlus lėkiau pažiūrėti, viskas ten ok g.gif
Hg good gossip 2sl. ir orly 3sl.

user posted image

user posted image
Atsakyti