Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

Svekos. Truputi daugiau nei pries men gavau Harmony Gelish rinkinuka su mini led lempa. Tai negaliu atsidziaugti. Pirma kart nusilakavus, po savaites nusilupo mazas mazas kampukas vieno nago, atnesiojau dvi savaites. Si kart per tris savaites niekas neatsilupo, nusivaliau tik del ataugimo. Esu nerealiai patenkinta ir visom rekomenduoju. Pries pora metu nusilakavus salone neaiskiom priemonem nusilupo per kelias dienas, galvojau ne man toks lakavimo budas. Taip dziaugiuosi, kad vel ryzaus isbandyti. Ir nusivalo idealiai lengvai. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 25 vasario 2014 - 21:32
QUOTE(rogrinta @ 2014 02 25, 19:06)
Taigi išdžiovini vieną spalvą, paskui tepi kitą

QUOTE(agnieter @ 2014 02 25, 19:07)
Labukas smile.gif Tiesiog, kiekvieną spalvą atskirai uždžiovinti lempoje  smile.gif

Hm reikės gal ant tipso pabandyt,ačiū labai 4u.gif Kažin ar pavyks tieią ją išlaikyt,bet nepabandžius nesužinosiu smile.gif
Atsakyti
O gal tarp jusu atsirastu nors viena , kuri naudoja Young Nails gelinius lakus smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2014 02 25, 23:07)
Hm reikės gal ant tipso pabandyt,ačiū labai  4u.gif Kažin ar pavyks tieią ją išlaikyt,bet nepabandžius nesužinosiu  smile.gif

IS tikruju , tai nenupiesiti idealiai lygios, jei dar ranka neigudusi 4u.gif
Jei ta sujungimo linija nebus niekuom uzdengta (akmenukais, stampuku ir t.t) , tai darosi taip:
uzklijuojat ant nagucio (jau paruosto iki spalvos, nuemus lipnuma) juostele dekorui, kur ruloniukuose yra. Klijuojat ja ne visai per viduri , o kiek labiau i viena puse, kad nuplesus, linija gautusi ties viduriuku (nes juostele uzima kazkiek plocio)
tada tepat spalva is vienos juosteles puses, galit uztept ir ant jos kazkiek, vis tiek lupsit, svarbu i kita jos puse nepereit biggrin.gif
kai jau uzstingdot visus sluoksnius, nulupat ja ir nuemus lipnuma nuo spalvos, klijuojat vel juostele, bet sikart jau ant spalvos puses, kad jos isorinis krastelis butu ties busima sudurimo linija
Vel lakuojat, tada lupat ja lauk ir turit idealia tiesia linija, jei tik aisku lygiai klijavot juostele mirksiukas.gif
Va cia, kazkas panasaus:
http://www.youtube.c...h?v=KB-ZQ2zrsZk
Atsakyti
QUOTE(Little Crystal @ 2014 02 26, 01:51)
O  gal tarp jusu atsirastu nors viena , kuri naudoja Young Nails gelinius lakus  smile.gif ?

laba, as pati nenaudoju, bet kai knisausi po amerikieciuforumus tai gyre siuos lakus. Ta mergina dirba su gelishu young ir cuccio.
Ir siaip manau verta paciam isbandyti viena butelaiti- as pavyzdziui issirinkau geriausia sau baze, topa o lakus maisau. Ir niekada nepritarsiu nuomonei, kad spalvas verta tureti tik Harmony gelish- as tai zinau kad daugiau ju nebepirksiu bent LT kainom. Dabar testuoju Cuccio ilgalaikius, po to pasidalinsiu info.
Atsakyti
QUOTE(Little Crystal @ 2014 02 25, 23:51)
O  gal tarp jusu atsirastu nors viena , kuri naudoja Young Nails gelinius lakus  smile.gif ?

Turiu viena ju spalva, koraline atseit biggrin.gif
gerai pigmentuota, su HG removeriu nusitirpina puikiai, del garbanojimosi jau nepamenu, seniai lakavau.
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2014 02 26, 05:56)
IS tikruju , tai nenupiesiti idealiai lygios, jei dar ranka neigudusi  4u.gif
Jei ta sujungimo linija nebus niekuom uzdengta (akmenukais, stampuku ir t.t) , tai darosi taip:
uzklijuojat ant nagucio (jau paruosto iki spalvos, nuemus lipnuma) juostele dekorui, kur ruloniukuose yra. Klijuojat ja ne visai per  viduri , o kiek labiau i viena puse, kad nuplesus, linija gautusi ties viduriuku (nes juostele uzima kazkiek plocio)
tada tepat spalva is vienos juosteles puses, galit uztept ir ant jos kazkiek, vis tiek lupsit, svarbu i kita jos puse nepereit  biggrin.gif
kai jau uzstingdot visus sluoksnius, nulupat ja ir nuemus lipnuma nuo spalvos, klijuojat vel juostele, bet sikart jau ant spalvos puses, kad jos isorinis krastelis butu ties busima sudurimo linija
Vel lakuojat, tada lupat ja lauk ir turit idealia tiesia linija, jei tik aisku lygiai klijavot juostele  mirksiukas.gif
Va cia, kazkas panasaus:
http://www.youtube.c...h?v=KB-ZQ2zrsZk

Ačiū labai už išsamų pasakojimą 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Atsiprašau, gal galite rekomenduoti gerą manikūrininkę Vilniuje 4u.gif Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos, padekit man, nusipirkau viska ko reikia ilgaliakiam, bet man jis labai nesilaiko, gaunasi storas sluoksnis, o pakrapscius laka jis visas nusoka nuo nago, ka daryti??? baze ir topas labai tirsti.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ru_gile @ 2014 02 26, 21:18)
Labas merginos, padekit man, nusipirkau viska ko reikia ilgaliakiam, bet man jis labai nesilaiko, gaunasi storas sluoksnis, o pakrapscius laka jis visas nusoka nuo nago, ka daryti??? baze ir topas labai tirsti..  verysad.gif

Ir vėl toks pat klausimas...Neįmanoma žinoti, kodėl būtent jums nesilaiko lakas. Kažką darot ne taip, bet ką, mes juk nežinom. Gal negerai paruošiate nagą, gal per storą sluoksnį tepate, gal lempa gerai nesustingdo, gal priemonės prastos, gal galiukų neapgaubiat..gal gal gal. Niekas jums neatsakys į tokį klausimą. Jei visoms išeitų, tai visos sau ir tvarkytų nagus, nebūtų manikiūrininkių.
Atsakyti
QUOTE(Ru_gile @ 2014 02 26, 22:18)
Labas merginos, padekit man, nusipirkau viska ko reikia ilgaliakiam, bet man jis labai nesilaiko, gaunasi storas sluoksnis, o pakrapscius laka jis visas nusoka nuo nago, ka daryti??? baze ir topas labai tirsti..  verysad.gif

Parasykit eiga, kaip lakavot ir kokias priemones naudojote - bus lengviau atsakyti, nes pagal tai ka parasete gali buti aibe priezasciu
Atsakyti
QUOTE(Ru_gile @ 2014 02 26, 19:18)

Nu va trukt uz vadziu ir vel is pradziu biggrin.gif

Pirma puslapi paskaitykit, jei viska darom pagal aiskias ir nuoseklias instrukcijas ir priemones geros, tada sito klausimo paklauskit smile.gif
Atsakyti