Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Naggy @ 2014 02 02, 19:36)
Sveiki,
Gal rinksite uzsakyma is cherryculture.com?  ax.gif  ax.gif

neperkam mes is cia rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, ar overstock renkat? Ar ten ta 20 proc. nuolaida jau itraukta, ar dar taikys nuo atskirai nuo raudonu kainu? g.gif 4u.gif
Atsakyti
O RL RLX vyriski rubai atitinka dydzius? 4u.gif
Atsakyti
O su ugiu iki 1.80 uztektu vyrisku RL dzinsu 32 ilgio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 02 02, 20:26)
O su ugiu iki 1.80 uztektu vyrisku RL dzinsu 32 ilgio? 4u.gif

Turetu, nebent kojos ypatingai ilgos.
Atsakyti
mergaites junkitės prie macys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2014 02 02, 15:45)
prajuokinai  lotuliukas.gif  esamoj formoj ji liks  lotuliukas.gif

na sveikinu Spygliau  pasidžiauk dar paskutinem laisves minutėm ,nes nuoširdi užuojauta tamstai  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  turesi tikrą princesę su ragiukais (jautuką)  thumbup.gif  lotuliukas.gif  manoji 26 d. gimus , asmenybė ojojoj  tik gražiuoju ir gudrumu gali susikalbėt, gali "kuolu tašyt" ji : ne ir viskas  lotuliukas.gif bus 10 m. jau truputį aplamdžiau ragus    oi, kokios kantrybės reikės 
turbūt Bugaboo  rolleyes.gif

na del laisves nzn g.gif su lialiuku jauciu maziau vargo nei su paaugliu lotuliukas.gif ypac liutu, kuris ne tik ant scenos turi but bet ir paciam centre lotuliukas.gif o jautis pats geriausias zenklas, nes ir as pati tokia bigsmile.gif su avinu sunkiau gal lotuliukas.gif ziuresim kas cia augs per princese lotuliukas.gif o vezimelio tai man tanko reikejo plius bugaboo ne mano ugiui ir nugarai schmoll.gif per zemai lopsys, sportine dalis netinkama man ziemai...emiau Emmaljunga city cross balta odinuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 02 02, 20:59)
na del laisves nzn  g.gif su lialiuku jauciu maziau vargo nei su paaugliu  lotuliukas.gif ypac liutu, kuris ne tik ant scenos turi but bet ir paciam centre  lotuliukas.gif o jautis pats geriausias zenklas, nes ir as pati tokia  bigsmile.gif su avinu sunkiau gal  lotuliukas.gif ziuresim kas cia augs per princese  lotuliukas.gif o vezimelio tai man tanko reikejo plius bugaboo ne mano ugiui ir nugarai  schmoll.gif per zemai lopsys, sportine dalis netinkama man ziemai...emiau Emmaljunga city cross balta odinuka  wub.gif

drinks_cheers.gif Emmaljunga man wub.gif turiu tai lb patenkinta
Atsakyti
QUOTE(tiubiteika @ 2014 02 02, 20:57)
mergaites junkitės prie macys  thumbup.gif

Ka gero perkat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2014 02 02, 10:35)
Mergaites o Overstock yra taxai rankinems?

nea, nera 4u.gif

QUOTE(Altika @ 2014 02 02, 12:46)
Merginos, ar overstock renkat? Ar ten ta 20 proc. nuolaida jau itraukta, ar dar taikys nuo atskirai nuo raudonu kainu? g.gif  4u.gif

kaina raso jau su nuolaida ax.gif
Atsakyti
QUOTE(susula @ 2014 02 02, 21:06)
Ka gero perkat?  ax.gif

RL biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 02 02, 20:22)
O RL RLX vyriski rubai atitinka dydzius?  4u.gif

Pirkau vyrui, tai atitiko smile.gif
Atsakyti