Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(rastafarinas @ 2014 11 23, 15:44)
Mano nosiai šiandien pasirodė panašus: JPG Classique ir Lancome Poeme  g.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif bet kazkodel poeme man vasara nesiskleidzia i Classique puikiai g.gif
Atsakyti
Burberry My Burberry labai panašūs į Elie Saab Le Parfum.
Papildyta:
Chloe Love, Chloe labai panašūs į Guerlain Insolence.
Atsakyti
Jil Sander Sun edt man panasus i Laura Biagiotti Venezia edt g.gif tik venezia tokia sodresne, gilesne.
Atsakyti
šiandien diedui sakau kad labai džiugu kad vėl Cedre Serge Lutens ištraukė biggrin.gif dievinu šleifą nuo mano diedo butent šių kvepalų, man išputes akis aiškina kad visa savaite naudoja tik montalio juodą udą, net susiginčiojom doh.gif , o gi pasirodo kad ant šaltuko kvepiu taip butent aš ir tais kvepalais kurie visiškai mano nosiai iš "buteliuku" neturi jokių panašumų -Memoir Woman Amouage blink.gif man labai smagu, nes kedras ant mano odos visai kitoks nei ant diedo wub.gif
Atsakyti
Kitas Madmozeles variantas biggrin.gif
http://www.fragranti...tion-25297.html
FM Ultimate Seduction
Uzsipurskus negalejau suprast ,ka primena originaliojo FM kvepaliukai ..
Paskaitinejau ,pasirodo tokios asociacijos ne man vienai .
Na jei dar ir Army of lovers bus seselis Portrait of lady ..
Neuzilgo atkeliaus ,bus matyt .. rolleyes.gif
Atsakyti
Carven Le Parfum stebėtinai panašūs į S. Dali Rubylips, tik Rubylips paprastesni.

Carven L'Eau de Toilette primena Gucci Flora.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 06 gruodžio 2014 - 20:09
Nera visiskas klonas, nu bet man panasu ir van cleef geriau kvepia:

Van cleef precious oud ir tom ford black orchid.
pirmuosiuose man daugiau lengvumo ir jauciu vaisius, kuriu ten nelabai yra smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri uostėte Olfactive Studio Autoportrait ir turite minčių, į ką panašūs? Man toks jausmas, kad aš jį tikrai kažkus "mačiau", tik niekaip neatgaminu, kur. Fragranticos pasiūlymai - ne tas, nes šių net nesu laikiusi rankose. Tas "kažkas" ko gero iš nišos... g.gif
Anyway, man jau rankos niežti griebti buteliuką, taip užkabliavo rolleyes.gif Tik labai norisi atgaminti "tą aną", mažu turėčiau net pasirinkimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2014 12 16, 13:12)
Merginos, gal kuri uostėte Olfactive Studio Autoportrait ir turite minčių, į ką panašūs?

uosčiau, man irgi susirodė į kažką panašūs, bet į ką, nepasakysiu biggrin.gif didesnio įspūdžio man nepaliko jie. tokie korektiški ir tiek smile.gif
Atsakyti
user posted image kai "susiguli" i user posted image ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2014 12 17, 13:53)
user posted image kai "susiguli" i user posted image ax.gif  rolleyes.gif

blink.gif

Man tai visiškai ne. Love tokie saldūs, "riūžavi", iš tos pačios serijos, kaip ir Pink Sugar bei Dolce & Gabbana Pour Femme (nauji).

Kartais nesupainiojot su Beyond Love?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 17 gruodžio 2014 - 14:03
QUOTE(jura oshia @ 2014 12 17, 14:53)
user posted image kai "susiguli" i user posted image ax.gif  rolleyes.gif

oi nee, nee, neeeee fear.gif Love man tokie "nesusiguli" iki pakenčiamo saldumo ir "nešiotino lygio" niekada schmoll.gif o Poison labai ir labai wub.gif panašumo nerasčiau daug..
Atsakyti