Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

kas dar neapsipirkote RL papildymas ir last chance to buy:)
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 02 04, 16:16)

Aš tai bijau jau pirkti ką nors iš Laureno unsure.gif Pirkau dvi polo maikutes XL dydžio, custom fit abi. Gavau dvi kardinaliai skirtingų dydžių. Viena tinka, kita ko gero net XXXL atitinka.
Atsakyti
QUOTE(Ukmė @ 2014 02 04, 16:19)
Aš tai bijau jau pirkti ką nors iš Laureno  unsure.gif Pirkau dvi polo maikutes XL dydžio, custom fit abi. Gavau dvi kardinaliai skirtingų dydžių. Viena tinka, kita ko gero net XXXL atitinka.

o tai tau.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 02 04, 14:16)

bet papildomos nuolaidos nebėr, ania?
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 02 04, 16:37)

vat sito nezinau...galetu aisku ir buti biggrin.gif

siunciu, gal spes, ka pajamt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vinija: 04 vasario 2014 - 15:40
QUOTE(Izidora @ 2014 02 04, 13:56)
Dar laukiu atsiliepimų apie vaseline kremukus. Kakaviniai tokie pat geri? Pabandymui balto norečiau mažesnės pakuotės. Yra mažesnių, bet nesuprantu, ar tokie patys... Gal kas turėję?...  g.gif

As pirkau UK, na kazkaip DIDELIO "afekto" nepajutau, gal per mazai naudojau g.gif Siaip dar pasiemiau rankoms ir nagams ruzava, tai tas silnokas man..... o va koncetruotas ranku 50 ML neisbandytas dar liko...
Atsakyti
QUOTE(Ukmė @ 2014 02 04, 15:19)
Aš tai bijau jau pirkti ką nors iš Laureno  unsure.gif Pirkau dvi polo maikutes XL dydžio, custom fit abi. Gavau dvi kardinaliai skirtingų dydžių. Viena tinka, kita ko gero net XXXL atitinka.

keista 4u.gif kazkaip man jie gan stabilus su ismierom biggrin.gif o turiu daug biggrin.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2014 02 04, 15:37)

tos melt20 tai tikrai neber 4u.gif kai kam kainas uzkele dvigubai biggrin.gif (bent mano krepselyje:D )
Atsakyti
gal kuri perkat vyrui is tall Rl skyriau, devi xxl tall , koki imt, tall 2l 4u.gif
Atsakyti
RL free ship kodas PCN7392
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 04, 15:51)
RL free ship kodas PCN7392

RL KAINOS GALUTINES?
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 02 04, 15:59)
RL KAINOS GALUTINES?

Kiek matau, esamuoju laiku taip.
Atsakyti
O kaip RL suknelės, ar tiks aukštaūgėms (178 cm)? Liemuo ir kt bus vietoje? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amanzi: 04 vasario 2014 - 16:08