Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Lin1 @ 2014 02 06, 20:41)
as jau nebezinau ir Ar S ar XS su 91 cm krutine  reiktu to megztuko, XS  sake 45 cm ties pazastimis, idomu tada kiek S  per pazastis , jei M - 48 cm  rolleyes.gif

pas mane po skalbimo merinukas L tarp pazastu 47-48, bet pazymiu PO SKALBIMO biggrin.gif
Papildyta:
istraukiauta charley merinuka specialiai pamatuoti L dydis po skalbimo, pas mane tarp pazastu 45 cm. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 02 06, 19:42)
pas mane po skalbimo merinukas L tarp pazastu 47-48, bet pazymiu PO SKALBIMO  biggrin.gif

teisingai reikai imt laisvesni, drinks_cheers.gif
o kazi jcrew factory renkamas? 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif merginos kaip MIA batu kokybe? Nebrangus ir grazus bet kazin ar verta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 02 06, 20:47)
teisingai reikai imt laisvesni,  drinks_cheers.gif
o kazi jcrew factory renkamas?  4u.gif

renkamas, as pati medituoju su sijonu nzn koki dydi jamti, niekas kazkaip negali patarti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 02 06, 18:19)
Merginos persiunciau Taurei kodukus carteriuke 20% nuo 40$, tik clerance negalioja, macys -15% sale prekem, osh kosh -20% nuo 40$ tik clerance negalioja, ir dar daug visko amazone ir laikrodziams ir papuosalams, bath and body works -10$, kai kasikas virs 30$, target.com irgi yra nuolaidu ir t.t.  biggrin.gif
Papildyta:
merginos patarkit koki dydi jamti 8 ar 10, su 102 uzpakaliu ? aciu smile.gif

http://factory.jcrew...isFromSale=true

Su 96 cm per klubus man pencil tipo 4 dydis geras, bet mano liemuo ne is kuduju todel tokio tipo sijonukus kur prisiuta ta liemens juosta perku 6 dydi, nes kitaip jie man virs bambos buna doh.gif Jeigu jusu liemuo kudas, tai manau 8 uzteks ax.gif

QUOTE(Vinija @ 2014 02 06, 18:36)
o kaip velvetkes nusipirkti? sedimoji apie 1 metra biggrin.gif

size chat isvis nesuprantamas doh.gif , ar turite tokius? tamposi, streciniai? ant srotuku koju ilis? aciu

pernai tokius pirkau 27 dydzio su 96 cm, gal 28 butu geriau, bet nesiot galima. Sudety yra 1% spandekso. mokejau apie 10 USD, tampau po namus
Atsakyti
QUOTE(Seivilė @ 2014 02 06, 20:22)
Merginos, o kur paaugliams perkat?  4u.gif

Ką paaugliams?
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 02 06, 19:35)
schmoll.gif ------bijau as S Linamog, bijau....visai blyn neuzsakinesiu..... unsure.gif
laukiu bliuskos ir marskinuku...nu jie patiks gal paskui kazka bandysiu....o va kita mergaite su krutine 100 sake M..... g.gif

QUOTE(Lin1 @ 2014 02 06, 19:41)
as jau nebezinau ir Ar S ar XS su 91 cm krutine  reiktu to megztuko, XS  sake 45 cm ties pazastimis, idomu tada kiek S  per pazastis , jei M - 48 cm  rolleyes.gif

Su 94 cm per krutine perku S, nes kazkaip man sitie megztukai triju ketvirciu rankovem M dydzio per liemeni kabo ir rankoves per placios nors per krutine kaip ir gerai butu blink.gif O del traukimosi tai labai priklauso kaip skalbi ir kokiam vandeny
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 02 06, 18:36)
o kaip velvetkes nusipirkti? sedimoji apie 1 metra biggrin.gif

size chat isvis nesuprantamas doh.gif , ar turite tokius? tamposi, streciniai? ant srotuku koju ilis? aciu

gal 28 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2014 02 06, 20:48)
Su 96 cm per klubus man pencil tipo 4 dydis geras, bet mano liemuo ne is kuduju todel tokio tipo sijonukus kur prisiuta ta liemens juosta perku 6 dydi, nes kitaip jie man virs bambos buna doh.gif Jeigu jusu liemuo kudas, tai manau 8 uzteks ax.gif
pernai tokius pirkau 27 dydzio su 96 cm, gal 28 butu geriau, bet nesiot galima. Sudety yra 1% spandekso. mokejau apie 10 USD, tampau po namus

Tai vat mano lemuo irgi ne is kuduju 85, vieni tinka 8, kiti 10, tai svarstau koki dydi to sijonuko imti doh.gif
Atsakyti
6 pm nera 10 proc?
arba sierros gal yra? aciu
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2014 02 06, 20:54)
Su 94 cm per krutine perku S

Maniskis factory su kaspinukais S dydzio tarp pazastu 45cm, tinka su krutine 95cm thumbup.gif SM nare su tokia krutine pirko M, sake, kad buvo didelis

Dabar ziuriu i ta kaina ir nervas ima, nors nupirk vien todel, kad pigu doh.gif Tiesa, saviski isskalbiau, lauksiu kol isdzius... kad rimtai nereiketu naujo pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 06 vasario 2014 - 20:13
As viska skalbiu vilnos rezime, bet va visi jcrew merinukai susitrauke, o yra kitu firmu jie netraukiasi biggrin.gif
Atsakyti