Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(MRUNI @ 2014 02 04, 09:48)
Man feličitava labai patinka  lotuliukas.gif tik bijau, kad labai pigiai gali atrodyti  smile.gif

tai pati spalva man irgi gera biggrin.gif tik va tas pigumas rėš akį labai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2014 02 04, 10:28)

Suknele ale ofisine grazi kam 8 dydis tinka:
http://www.6pm.com/c...s-mediterranean
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2014 02 04, 10:13)
tai pati spalva man irgi gera biggrin.gif tik va tas pigumas rėš akį labai  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 02 02, 22:04)
per krūtinę dabar tai gal ir visi 90 bus  cool.gif  hihihi.gif  nors šiaip normaliom sąlygom mažiau... dabar užsisega laisvai ir dar vietos lieka. Bet mano ir pečiai ne iš plačių, tai su striukėmis/paltais/švarkais man amžina bėda, kad visi didoki būna  unsure.gif
o ūgis tai mano 174  cool.gif  su 10 cm kablais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o be jų 164  ax.gif  ir liemuo kaip ir vietoje  rolleyes.gif

As ir 164, tai jei su 84 virsum ir 90 apacia, gal ir i XS dairytis? g.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2014 02 03, 12:29)
aha, būtų vakar nupirkę, nebūčiau šiandien siuntus dviejų didelių mikimauzų  doh.gif  lotuliukas.gif

O tai vis tik koks ju svoris nusimato? Kiek mazdaug pasiskaiciavot kaina? blush2.gif

Kadangi maciau atsauke Timberlendus, noriu pasiulyti drauges vyrui netikusius pirktus dar vasara lyg jei gerai pamenu smile.gif

Nauji Timberland vyriski batai. Šilti žieminiai. USA 11 dydis Viduje 29 cm. Kaina 190 lt. Kaunas arba siuncia. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, prasau pagalbos 4u.gif

Kurios perkat is cia http://www.tennis-wa...JSHOEMAKER.html ?
Vaikisku batu dydziai atitinka? Maniskis nesioja siaip 35-36 ( cm issimatuosiu namuose), o cia nerandu kur vaiku dydziu lenteles. Cia visi batai tinkami butent tenisui? Reikia maniskiui teniso batu, bijau "prigrybaut" ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2014 02 04, 11:05)
Nejuokaukit, dar nei vienos neturiu g.gif

as irgi, nors laukiu bent jau 3 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MRUNI @ 2014 02 04, 09:40)

Kaip sunku patart, kai mano skoniui visi pabaisiukai. biggrin.gif
Atsakyti
sai toks mikis (mike) sveria 420g
http://www.disneysto...301907/1000267/
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 04, 11:27)
Kaip sunku patart, kai mano skoniui visi pabaisiukai. biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
LR suknelė su nuolaida už 32$ nuo 6 dydžio
Atsakyti
Merginos, o gal kas turite fossil laikrodi, kaip kokybe jų 4u.gif
Aciū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2014 02 04, 09:16)
O tai vis tik koks ju svoris nusimato? Kiek mazdaug pasiskaiciavot kaina? blush2.gif

nu aš taip skaičiavaus į didenę pusę, kad abu biškį virš 1 kg gautųs, geriau daugiau pasiskaičiuot ir mažesnę sąskaitą gaut, nei per mažai pasiskaičiuot ir nusivilt gavus skaičiukus biggrin.gif o ir šiaip kiek amazonėj žiūrėjau, visur skirtingus svorius rašo, bet daugiau 500 gr niekur nebuvo parašyta

QUOTE(gaikaSJ @ 2014 02 04, 09:29)

aš tokį ir pirkau. o iš kur jūs tokį tikslų svorį žinot? pirkot irgi tokį?
Atsakyti