Siandienine serija tai kaip specialiai parinkta Valentino dienai

QUOTE(širlė @ 2014 02 14, 17:59)
na,jau ne....nors dar neperžiūrėjau įrašo,bet ,kiek pamenu ne visi tikrieji valentinai buvo kartu?

QUOTE(Amapatria @ 2014 02 14, 18:04)
na,jau ne....nors dar neperžiūrėjau įrašo,bet ,kiek pamenu ne visi tikrieji valentinai buvo kartu? 

Uzteko Ali su Azat, susikibusiu senuku, na, ir to, kad Ezelis pristate Bade tevams

nepasakysiu tiksliai,bet pabaigoj dėdės žodžiai buvo kažkas panašaus -"išlenda bjaurybė" ir rodo,kad Ezelis stovi su tėvais ir Bade ir visa tai mato aišan-tai,jaučiu,gryš pas kenaną ir toliau kale bus
dar pašiurpau,kai ji kalbėjo su kenanu ir sako"būsiu su tavim,mylėsiuos su tavim"
žodžiu...
man dar šiandien toks klausimas iškilo:įtariu,kad kaip visur,taip ir Turkijoj narkomanų ir platintojų yra
tad man labai įdomiai atrodo,kai blondinukei suleidžia narkotikų ir pasako,kad jei būsi gera-gausi apdovanojimą...tai ką,nėra kur gauti narkotikų?ir dar tie narkotikai kažkokie-suleidžia ir ta atsijungia visai...kiek matau filmuose,tai narkotikai neatjungia visai žmogaus

Papildyta:

man dar šiandien toks klausimas iškilo:įtariu,kad kaip visur,taip ir Turkijoj narkomanų ir platintojų yra

Papildyta:
QUOTE(daivuta @ 2014 02 14, 19:10)
Uzteko Ali su Azat, susikibusiu senuku, na, ir to, kad Ezelis pristate Bade tevams
O kiti "valentinai" ne tokie ir svarbus 
gera scena buvo,tokia dviprasmiška-šneka lyg žmonai,bet iš tikro tai Selmai 

o man keista...Ali,o ir pats Ezelis ten dalyvauja kurdamas planus ,Tefikas-iššaudo žmones(tegu tokius pat,kaip ir jie-gangsterius)-bet jie lieka geruliai,šventi,jų rankos ir širdys švarios ir gali glaustis prie savo išrinktųjų...net ir kruvinom rankom.O ir pačios mergelės ne šventosios-žino,kas ir kaip...O ,vat,Aišan-prostitutė,išsigimėlė,velnio išpera

Dabar Aišan parodys
pas juos pistoletais mojuoja kaip kokiais, nežinau...pabandyk pas mus pamojuot

Ar aš čia viena tokia kuri nori, kad Ezelis ir Aišan būtų kartu?

QUOTE(Holivudė @ 2014 02 15, 10:47)
turbut

tai pasivolios su Kenanu ir paskui pas Ezeli pareis ? na jau ne

QUOTE(Holivudė @ 2014 02 15, 10:47)

QUOTE(Amapatria @ 2014 02 15, 09:02)
o man keista...Ali,o ir pats Ezelis ten dalyvauja kurdamas planus ,Tefikas-iššaudo žmones(tegu tokius pat,kaip ir jie-gangsterius)-bet jie lieka geruliai,šventi,jų rankos ir širdys švarios ir gali glaustis prie savo išrinktųjų...net ir kruvinom rankom.O ir pačios mergelės ne šventosios-žino,kas ir kaip...O ,vat,Aišan-prostitutė,išsigimėlė,velnio išpera 

Taigi cia filmas

QUOTE(Lammila @ 2014 02 15, 11:59)

QUOTE(eliss @ 2014 02 15, 11:20)
Dabar Aišan parodys
pas juos pistoletais mojuoja kaip kokiais, nežinau...pabandyk pas mus pamojuot 

o kam ji ka turi rodyt?