QUOTE(Aprily @ 2014 03 12, 18:31)
QUOTE(oziarage @ 2014 03 12, 18:30)
Taigi Ali jį nušovė, tik viską padarė, kad atrodytų kaip savižudybė...Tobula žmogžudystė.
QUOTE(eliss @ 2014 03 12, 18:46)
Prašome sveikti ir jau sveikai sužiūrėti serialo pabaigą
Visą serijalą gyniau Aišan,o dabar net neįdomu,nes nėra su kuom pasiginčyti...pradingo jos nekentėjos
O pabaiga nenumaldomai artėja...
QUOTE(Rasvyte @ 2014 03 12, 14:25)
As to naujo nebepradesiu ziureti. Labai gaila 2 val. per diena paaukoti serialui
Nors tikrai turku serialai geri ir itraukiantys.
norit pasakyti,kad jus per tas dvi valanadas nieko nedarot,tik ziurit
Papildyta:
QUOTE(Justmina @ 2014 03 12, 17:06)
O aš visada už Eysan ir Ezelį ;D Man jie kartu tobulai atrodo
nemaciau siand visai serijos
QUOTE(audrikea @ 2014 03 12, 17:10)
Oj mano akyse bade tiesiog pakylo iki debesu...
QUOTE(Amapatria @ 2014 03 12, 21:11)
Visą serijalą gyniau Aišan,o dabar net neįdomu,nes nėra su kuom pasiginčyti...pradingo jos nekentėjos
O pabaiga nenumaldomai artėja...
Amapatria, as cia
QUOTE(Plunksna8 @ 2014 03 12, 23:37)
Oj mano akyse bade tiesiog pakylo iki debesu...
nuostabi moteris
bent jau man.. Ir tikrai nuosirdziai tikiu, kad ezelis norejo but su ja, ir meile ju man tikra, tokia tyra ir nekalta...
bet pats ezelis ne nekaltas, tdl labai protingas, sakyciau, scenaristo zingsnis, nors ir liudnas, man...
Amapatria, as cia
mano nuomone nepasikeite, tik sakyciau dar labiau paastrejo...
tai va, gal kazka praleidau, nes neeina visko paziuret, bet kiek supratau, tai.... Aisan, kenana isdave, ne del kersto uz seseri ( ka bande daug kas pasakyti, kad matai kaip ji ruosias jam kersyt uz sese), o del to, kad ezelis jos paprase, uz tapimu pora? ( ir vel nauda tik sau, nes jai matai noris, myli jinai... Uz savo nora, dar viena gyvybe, ziauru sakyciau)... Nes ponia jau lagaminus buvo susikrovus, nusibodo, gerai gyvent.. O kur tavo kerstas? (Jei butu tiesiog isejus).... Taigi visos prielaidos apie jos pasiaukojima del sesers, suniui po uodega... Taigi, verdiktas - joks... Neverta ji man ir bade neispesioto antakiu plaukelio
na ir susnekejau

Amapatria, as cia
Ar noras ,pagaliau ,mesti visokius keršto planus ir pasiduoti meilei-yra nauda sau.Tada manau visos esam sau "naudos"siekiančios
QUOTE(Amapatria @ 2014 03 13, 06:48)
Ar noras ,pagaliau ,mesti visokius keršto planus ir pasiduoti meilei-yra nauda sau.Tada manau visos esam sau "naudos"siekiančios
O Ezelis jau 10kart jai atkeršyjo ir vis dar keršyja.Pats myli tik Aišan,o siekdamas sau naudos amžinai gundo kitas-Badė,Bahar...Jis Aišan jau tiek įskaudino ir dar kartą spirs jai į paširdžius...Omeras su kaupu atkeršijo ir jai ir už dėdę,o žiaurumu jo keršto planai nenusileidžia net šėtono planams.
Na jusu pirmas sakinys tai kazkaip netinka prie aisan...
QUOTE(Plunksna8 @ 2014 03 13, 07:42)
plius, ko norejo to ir gavo, pati istume ezeli i ta kose:mirksiukas:
Oi čia tai nesutiksiu, taip Eysan ji į kaleimą nusiuntė dėl to kalta, kalta kad su dėdė susidėjo, bet jau nematau jos kaltės kad jis už dėdę keršijo čia jau ji nieko dėta dėl Dėdės ir Kenano reikalu, o kaltinimas kad per ją jie susipažino manau būtu apsurdiškas, nes normaliam gyvenime daug kas susipažysta per pažystamus ir nukenčia bet nepuolam draugų kaltinti kad va tu kaltas ką man padarė nes per tave susipažinau. Su Dėde susidėjęs jis atkeršijo baisiausiu būdu jai, per jį ir Dėdę neteko Bahar, Mertas irgi mirė per Dėdės ir Kenano kerštą
QUOTE(Plunksna8 @ 2014 03 12, 22:37)
Amapatria, as cia
Jus tai kaip mano anyta
as nepiktai,jei ka
Visus zuzlugde)....plius, ko norejo to ir gavo, pati istume ezeli i ta kose, bet cia jau simta kart aptarta buvo
...tuo labiau esu už Aišan,jei jau tokius žudikus,kaip Ali ir Čingizą sužlugdė-pagarba jai...O dėl Omero jau kalbėta-atkeršijo jai ,daug kartų ir kiek norėjo...o Ali" didysis šventuoliukas "žudiko kaily vertas pagarbos ir atleidimo,nes mat jis ne galva galvoja,o tik ginklu mosikuoja...Ir vis Aišan kalta-ginklą prie smilkinio prirėmus įsakė pačioj pradžioj Omerą išduoti...
QUOTE(Justmina @ 2014 03 13, 08:07)
Oi čia tai nesutiksiu, taip Eysan ji į kaleimą nusiuntė dėl to kalta, kalta kad su dėdė susidėjo, bet jau nematau jos kaltės kad jis už dėdę keršijo čia jau ji nieko dėta dėl Dėdės ir Kenano reikalu, o kaltinimas kad per ją jie susipažino manau būtu apsurdiškas, nes normaliam gyvenime daug kas susipažysta per pažystamus ir nukenčia bet nepuolam draugų kaltinti kad va tu kaltas ką man padarė nes per tave susipažinau. Su Dėde susidėjęs jis atkeršijo baisiausiu būdu jai, per jį ir Dėdę neteko Bahar, Mertas irgi mirė per Dėdės ir Kenano kerštą
Na as nerasiau, kad kalta del to kad susipazino su dede... Rasiau, kad kalta, del to koks patapo.. Nes butent po to ivykio jis nusprende kersyt.. (Ypac jis buvo nusivyles butent aisan.. Ne tiek ali ir cengizu, kiek aisan) tas kerstas ir pagimde ta blogi jame, kuri jau db sunku sutramdyt. As neginu ezelio, bet jam as randu vis delto pateisinima, nes per daug jam ir jo seimai kainavo tai...
QUOTE(marytejono @ 2014 03 13, 08:08)
Jus tai kaip mano anyta
ka nori matyti,ta ir mato...ko nenori girdeti,to negirdi,o girdi tik tai kas jai patinka
as nepiktai,jei ka
bet man toks ispudis susidare,gal ir klaidingas 
as nepiktai,jei ka
Na manau, taip galima pasakyti apie kiekviena kas turi savo nuomone ir jos laikosi... Kas uzstoja aisan, yra tokie patys kaip as, mato ka nori, girdi ka nori, del to ir teisina...
QUOTE(Amapatria @ 2014 03 13, 08:09)
...
tuo labiau esu už Aišan,jei jau tokius žudikus,kaip Ali ir Čingizą sužlugdė-pagarba jai...O dėl Omero jau kalbėta-atkeršijo jai ,daug kartų ir kiek norėjo...o Ali" didysis šventuoliukas "žudiko kaily vertas pagarbos ir atleidimo,nes mat jis ne galva galvoja,o tik ginklu mosikuoja...Ir vis Aišan kalta-ginklą prie smilkinio prirėmus įsakė pačioj pradžioj Omerą išduoti...
Bravo,Aišaniukė 
tuo labiau esu už Aišan,jei jau tokius žudikus,kaip Ali ir Čingizą sužlugdė-pagarba jai...O dėl Omero jau kalbėta-atkeršijo jai ,daug kartų ir kiek norėjo...o Ali" didysis šventuoliukas "žudiko kaily vertas pagarbos ir atleidimo,nes mat jis ne galva galvoja,o tik ginklu mosikuoja...Ir vis Aišan kalta-ginklą prie smilkinio prirėmus įsakė pačioj pradžioj Omerą išduoti...
Na apie ali as nerasiau nieko.. (Prisidesiu prie virsutiniu zodziu, kiekvienas mato ka nori, sneka apie ka nori, kur mato teisybe