O kaip Cina naudojate nuo kirmelių ? man 6 ir 4 metų vaikams reiktų ? kaip ilgai po kiek žirniukų ?

QUOTE(lakmėja @ 2014 10 01, 06:38)
pas mane pirmas vaistas yra Beladona homacord (prie termeraturos), nux vomix homacord (prie skrandzio, nevirskinimo, vemimo).Visada turim prie virusiuku umcalor ar engystol tabletes. Nuo kirmelyciu Cina C6. Nuo tirstos slogos (tuja ir kali bichrom.) O jau nuo kosuliuku tai labai ivairai (Pulsatila, Bryonia, Hepar Sulfur, Aconitum, Spongia..)nu su kosuliai priklauso kada jie, kokie jie ir dar kiekvienam individualiai buna..vienam vienas tinkamas, kitam kitas tinkamas.
vaistinelej jei jau draugaujate su homepatija reikia tureti ir daug didesnio spektro vaistuku, visu nezinau kaip isvardinti,
vaistinelej jei jau draugaujate su homepatija reikia tureti ir daug didesnio spektro vaistuku, visu nezinau kaip isvardinti,

cia tie beladona homacord ir nux vomix homacord lasiukais, ar ne?
ar lasiukais geriau veikia nei zirniukai?
Marimacho, homakordai yra ne tas pats, kas atskiras žirnis. Pasižiūrėkite sudėtį. Ir jų principas yra kitas: vieno vaisto kelios potencijos. Būna tik lašais.
Patariu pasiskaitinėti pagrindus, kad galėtumėte atsirinkti, kad būtent jums yra tinkamiausia.
Patariu pasiskaitinėti pagrindus, kad galėtumėte atsirinkti, kad būtent jums yra tinkamiausia.

QUOTE(Obuoliausia @ 2014 10 01, 17:57)
Marimacho, homakordai yra ne tas pats, kas atskiras žirnis. Pasižiūrėkite sudėtį. Ir jų principas yra kitas: vieno vaisto kelios potencijos. Būna tik lašais.

teisingai Obuoliausia pasakei

Papildyta:
QUOTE(Lu Lu @ 2014 10 01, 13:04)
O kaip Cina naudojate nuo kirmelių ? man 6 ir 4 metų vaikams reiktų ? kaip ilgai po kiek žirniukų ? 

jei miegant vaikutis griežia dantukais, man signalas, kad kirmėliukų turim , tada visi šeimos nariai po 4žirniukus tris kartus i diena ( savaite) pageriam ir psio

Lakmėja, ačiū
nepastebėjau kad grežia dantukais kai miega. Pradėjo nagus graužti, man patarė vaistų nuo kirmėlių suduot, atseit kai būna kirmėlių, vaikučiai pradeda nagučius graužt

QUOTE(Lu Lu @ 2014 10 02, 09:09)
Lakmėja, ačiū
nepastebėjau kad grežia dantukais kai miega. Pradėjo nagus graužti, man patarė vaistų nuo kirmėlių suduot, atseit kai būna kirmėlių, vaikučiai pradeda nagučius graužt 

gali būti ir kalcio trūkumas. bet profilaktiskai į metus du kartus nuo kirmėlyčių reiktų pagert
Gal patarsite,
vyras turi labai baltą liežuvį, beria smakro srityje pastoviai stambiais pūlinukais, kartais ir ties smilkiniais plaukuose būna, stipriai išberta nugara pūlinukais, vaikystėje yra sirgęs gelta tad kepenys silpnos (netoleruoja alkoholio), kartais jaučia rūgštingumą, geria nemažai kavos ir tik juodą arbatą (nežinau ar tai svarbu)..Amžius 35m. Tyrimus darėsi bendrus viskas tvarkoje.
Manau gal kokį toksinus šalinantį kompleksą reiktų panaudot? Ar geriau pas homeopatę (sunku bus įkalbėt,nors vaiką vežėm)
vyras turi labai baltą liežuvį, beria smakro srityje pastoviai stambiais pūlinukais, kartais ir ties smilkiniais plaukuose būna, stipriai išberta nugara pūlinukais, vaikystėje yra sirgęs gelta tad kepenys silpnos (netoleruoja alkoholio), kartais jaučia rūgštingumą, geria nemažai kavos ir tik juodą arbatą (nežinau ar tai svarbu)..Amžius 35m. Tyrimus darėsi bendrus viskas tvarkoje.
Manau gal kokį toksinus šalinantį kompleksą reiktų panaudot? Ar geriau pas homeopatę (sunku bus įkalbėt,nors vaiką vežėm)
QUOTE(Obuoliausia @ 2014 10 01, 16:57)

o kur butu galima paskaityti grynai tuos bazinius dalykus?
atrodo jau tiek skaiciau, bet apie vaistu parinkima siek tiek sudetinga man, as suprantu, kad reikia ziuret i kiekviena individualu atveji, bet kai suserga, reikia pradet kuo greiciau gydytis, taigi nera kada laukti, kol ten pagamins kokius vaistukus ar atsius, del to ir noretusi tureti kazkokiu pagrindiniu... nes nu tie visi labai gerai zinomi, influcidai, nepigiai kainuoja... nes kai susergam, artimiausioj vaistinej, tas ir buna vaistas pirmoji priemone, nes ji lengviausia gauti, del to noreciau tureti biski platesne vaistinele...
Ar prie rykles uzdegimo tinka complex 3?Dar kosulys nuo gerkles toks sunkus ,tampantis.Vaikas zyziantis ir baisus rankinukas siom dienom ,tai neiseina prisest ir pastudijuot.Mums metai su trupuciu.
Buvom penkt pas gyd tai kol kas paliko savigydai namuose ,bet man kazkaip sunkai si kart.
Buvom penkt pas gyd tai kol kas paliko savigydai namuose ,bet man kazkaip sunkai si kart.
QUOTE(Baling @ 2014 10 02, 20:32)
Gal patarsite,
Vandens paprasto pakankamai geria? Pirmas dalykas, kad apsivalytų organizmas. Tada galima DR-1 kompleksą pirmai pagalbai ir gal pavaliui "pribręs" ir homeopatui.

QUOTE(marimacho @ 2014 10 03, 14:55)
o kur butu galima paskaityti grynai tuos bazinius dalykus?
atrodo jau tiek skaiciau, bet apie vaistu parinkima siek tiek sudetinga man, as suprantu, kad reikia ziuret i kiekviena individualu atveji, bet kai suserga, reikia pradet kuo greiciau gydytis, taigi nera kada laukti, kol ten pagamins kokius vaistukus ar atsius, del to ir noretusi tureti kazkokiu pagrindiniu... nes nu tie visi labai gerai zinomi, influcidai, nepigiai kainuoja... nes kai susergam, artimiausioj vaistinej, tas ir buna vaistas pirmoji priemone, nes ji lengviausia gauti, del to noreciau tureti biski platesne vaistinele...
Galiu tik surašyti, kaip pradėjau pati: internete www.hpathy.com, www.homeopathyandmore.com, perskaičiau Kento knygą (prieš kelias žinutes nurodžiau), Popovo knygą. Dar susiraskite internete Heringo taisykles.
Šiuo metu yra lietuviškai išleista Zakarauskienės knyga, bet ten pakankamai ribotas kiekis info.
Nesenai atradau http://naturalremediespot.com/ , mano galva, neblogas puslapis.
QUOTE(*milka* @ 2014 10 04, 14:36)
Ar prie rykles uzdegimo tinka complex 3?Dar kosulys nuo gerkles toks sunkus ,tampantis.Vaikas zyziantis ir baisus rankinukas siom dienom ,tai neiseina prisest ir pastudijuot.Mums metai su trupuciu.
Pastaruoju metu eina kažkoks virusas per trachėją... Sudėtinga ką pasakyti, nes buvo du egzemplioriai, išoriškai lyg ir panašu, bet vaistai visai ne tokie patys

Homeovox yra bent kelios sudėtinės dalys, tinkančios. Dar pasiieškokit Drosera (gan dažnai būna kompleksuose, pvz., Stodal sirupe).
As truputi nei tema , bet kur rasti Kento ir Popovo knygas? Gal kokios elektronines versijos yra tik nerandu ?
QUOTE(*milka* @ 2014 10 06, 10:44)
As truputi nei tema , bet kur rasti Kento ir Popovo knygas? Gal kokios elektronines versijos yra tik nerandu ?
Kentas angliškai:
http://homeoint.org/...tlect/index.htm
Rusiškai:
www.koob.ru/kent_j/homeopathy
Dėl Popovo knygos nežinau. Pirkti jau senai nėra. Jos pagrindinė vertė yra pradžioje esantys 10-15 psl., kur aiškiai surašyti pagrindiniai principai lietuviškai. Tačiau perskaičius Kentą ir Heringo taisykles, turėtų viskas būti aiškiau.