Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (229 tema)!

Šiemet pasiteisino Elefanten batukai su vilnele viduje ir "emukai" kai buvo sausi šalčiai thumbup.gif Manajai 1,8 m.

Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 02 07, 16:12)
Ale mūsų mažėliai vienodi  bigsmile.gif bet iš ties nelabai suvokiu kokia koja bus  doh.gif dabar ecco pardėje pamatavau basutes, tai 20 dydis pats tas. Tai ėmiau 21 dabar vasarai. Ir kedukus 21. Nes kol kas nevaikšto, nereik, čia pavasariui  ax.gif O dėl žiemos neturiu žalio supratimo  doh.gif
Bet šiaip noriu ir šitam ugg ar emu, nes lengvi ir šilti.
O vyresnėliui ugg medžioju. Dar POLO sniegbačius turiu. Manau pakaks  blush2.gif

O šiaip iš ties mūsų klimatui ecco tinka. O jei žiema kaip ši, tai iš vis  biggrin.gif

Aš tai sakau jei vasarą nevaiksčios-tai ir batų nereik blush2.gif Mano rugpjūčio pabaigos mažius...
Dar svarstau gal basutes pirkti.
O žiemai matyt teks ugg labiau ieškoti.. vistik šilčiau bus-tikrai nesiduos per pusnis kaip dičkiai. g.gif
Ir aišku nuo žiemos priklauso...
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 02 07, 16:16)
Aga, esu girdėjus šitą variantą  g.gif bet kiek skaičiau atsiliepimų, tai buvo kas sakė, kad su ecco kojinėm ir tai šalo  g.gif nu bet aš manau, kad yra žmonių kuriems bet kokie batai netinka ir su visais šąla  unsure.gif
Maniškis nešalo. Moviau jam ant pėdkelnių kojinytes paprastas. Dėl to, man tikrai blogų atsiminimų nėra apie tokius batukus. Bet vat dalinuosi ką girdėjau  4u.gif

Yra tokiu varliakoju kurie ir su UGG'ais sala- bet cia jau ne batuose beda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 02 07, 17:12)
Papildyta:

Ale mūsų mažėliai vienodi  bigsmile.gif bet iš ties nelabai suvokiu kokia koja bus  doh.gif dabar ecco pardėje pamatavau basutes, tai 20 dydis pats tas. Tai ėmiau 21 dabar vasarai. Ir kedukus 21. Nes kol kas nevaikšto, nereik, čia pavasariui  ax.gif O dėl žiemos neturiu žalio supratimo  doh.gif

Mums 20 dydzio uzteko 3 menesiams doh.gif pirkau spalio gale buvo vietos dal like 20 dydi. Dabar jau pirstai lenda . Tai pavasariui paemiau 21 dydi, bet susimasciau, kad gal didesniu reik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 07 vasario 2014 - 16:24
QUOTE(Zip @ 2014 02 07, 13:00)
O kaip Ecco batukų keltis? Maniškio laaaaabai aukšta.. kol radau tinkamus žieminius  doh.gif

Dėl kelties siūlyčiau pabandyt matuotis pardėje g.gif Bent dukterėčiai tai košmaras su keltim aukšta rast batus doh.gif
Tad jei yra galimybė - pasimatuokit kur ecco pardėse 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2014 02 07, 13:18)
Aš tai sakau jei vasarą nevaiksčios-tai ir batų nereik blush2.gif Mano rugpjūčio pabaigos mažius...
Dar svarstau gal basutes pirkti.
O žiemai matyt teks ugg labiau ieškoti.. vistik šilčiau bus-tikrai nesiduos per pusnis kaip dičkiai. g.gif
Ir aišku nuo žiemos priklauso...

aga, bet aš galvoju ieškot batų mažiui žiemai jau rudenį... nes nu tos mažių kojos tai nenusakomos doh.gif
Maniškiui metukai birželio gale, tai galvoju, kad pavasariui jau reiks kedukų, vasarai basučių blush2.gif

QUOTE(rassiuke @ 2014 02 07, 13:19)
Yra tokiu varliakoju kurie ir su UGG'ais sala- bet cia jau ne batuose beda smile.gif

Mano anyta tokia biggrin.gif jai nuo namų iki mašinos daeit max 10 metrų, o ji jau su sušalusiom ir sudrėkusiom kojom doh.gif

QUOTE(Ciquita @ 2014 02 07, 13:19)
Mums 20 dydzio uzteko 3 menesiams  doh.gif  pirkau spalio gale buvo vietos dal like 20 dydi. Dabar jau pirstai lenda .  Tai pavasariui paemiau 21 dydi, bet susimasciau, kad gal didesniu reik.

O kiek laiko Zuikiui?
Atsakyti
1.3 men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 07 vasario 2014 - 16:25
QUOTE(Ciquita @ 2014 02 07, 13:25)

O kiek cm kojytė?
Atsakyti
Mano antrasis metukų būdamas basutes 22 dydžio nešiojo.. Dabar jam 24 dydžio kaip tik. g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 02 07, 13:28)
Mano antrasis metukų būdamas basutes 22 dydžio nešiojo.. Dabar jam 24 dydžio kaip tik.  g.gif

O mano pirmas 1,5 nešiojo 20 dydį doh.gif o šitas iš vis gigantas pagal pirmą doh.gif sakiau aplenks brolį būdamas 3 metų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 02 07, 17:30)
O mano pirmas 1,5 nešiojo 20 dydį  doh.gif o šitas iš vis gigantas pagal pirmą  doh.gif sakiau aplenks brolį būdamas 3 metų  lotuliukas.gif

O kokias jus basutes 21d emet ?
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2014 02 07, 13:39)
O kokias jus basutes 21d emet ?

http://www.1stopkidz...Boys-76711.html viliuosi kad tiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 02 07, 17:43)

Aa. Man nepatinka uzdaru priekiu.
Atsakyti