[quote=inga_,2014 02 07, 22:12]
aciu eos69, labai amzai matosi grazuolio, kokai ten bus jo sudetis?
gal rl jojiko juodus jau gavote, suzvejotus cia prie jojiku rankines bus salis Papildyta:
mums laku ispurkst Dolitoj pardaveja pasiule, kai vyras ten dazancius batus isigijo mano is yoox irgi parsisiusti daze, irgi purskiau laku - nebedaze, galima ir pakartotinai papurkst. O kojnes tikrai neprilips, jeigu palauksi kol isdzius lakas
QUOTE(rassiuke @ 2014 02 07, 09:23)
Jei nepades impregnatorius reikes tada laku bandyt o nelimpa paskui kojine pvz prie vidpadzio? Batukai
mergiukai, susizinojau, kad ano penkt dezutes velavo isskristi, nes viena diena visa buvo baisulinis sniego stormas, neveike oro uostas..kita diena lijo ir salo, krusa didziuline, vel niekas neskrido sake, todel velavo isskrist ir kelias dienas veluos pasiekti lt.
Aš ne specialiai tikrai Ji pagaus - tai bus ok, jei ne - nenumirsiu irgi
Tik va galvoju, ar nebus didintos, gal visgi S ir M reikėjo siųst, o ne M ir L
Kilkut, Katyt, pratrinkit ten vieną mano laišką, pakeičiau užsakymą į didesnį Ir ar įmanoma, jog pagausit pižamytes greitu metu ? nes diiingsta jos Ten kiek mačiau su koduku free shipas yra, gal tada paimkite su juo, kad iškart nupirkt :/ Vienu žodžiu aš jumis tikiu irt pasitikiu ;D Oj,jau gavau atsakymą
mums laku ispurkst Dolitoj pardaveja pasiule, kai vyras ten dazancius batus isigijo mano is yoox irgi parsisiusti daze, irgi purskiau laku - nebedaze, galima ir pakartotinai papurkst. O kojnes tikrai neprilips, jeigu palauksi kol isdzius lakas
nu kad ten tos firmos batai oranziniu vidumi visi dazo. Kazkaip neprasem grazint pinigu, matyt modelis labai patiko, bet daugiau tos firmos ir nebepirkom
QUOTE(sheila1988 @ 2014 02 07, 23:49)
Keista, turėjo grąžint pinigus - o ne siūlyti laku purkšti... Visgi elitinė parduotuvė :/
nu kad ten tos firmos batai oranziniu vidumi visi dazo. Kazkaip neprasem grazint pinigu, matyt modelis labai patiko, bet daugiau tos firmos ir nebepirkom