Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (229 tema)!

Gal Envirosax nupirktumete?smile.gif dabar 50 off su koduku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2014 02 08, 18:45)
Ar nupirktumet is worldofwatches? rolleyes.gif  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Laisvai 4u.gif
QUOTE(umnica @ 2014 02 08, 18:45)
Gal Envirosax nupirktumete?smile.gif dabar 50 off su koduku smile.gif

schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2014 02 08, 11:24)
kilkut, Loft - 40 %  naujoms prekems tik toms jauciu kur po apacia parasyta, kad su kodu BEMINE duoda, ane?  nes vedu vedu ir man neminusuoja  verysad.gif

ar yra koks kitas kodukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2014 02 08, 18:58)
ar yra koks kitas kodukas?  g.gif

tik tas ka jie duoda,gal atvo prekytei netaiko,nes as isidejau kur pazymeta jog duoda ir man pritaike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2014 02 08, 19:11)
tik tas ka jie duoda,gal atvo prekytei netaiko,nes as isidejau  kur pazymeta jog duoda ir man pritaike 4u.gif

greiciausiai, ech.. teks laukt kokios nors akcijos sad.gif
Atsakyti
Mergaites prisijunkit prie dillards 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gymboree paimsit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 02 08, 11:44)
imk 16 nes peciai bus 35 cm. manau xs atitiks, nes esu priksui palaidine is vaikisku 16, o 14  gali peciai per siauri buti verysad.gif  ax.gif

ane g.gif bet tavo gal platesni g.gif reik palaukt kokio koduko ir išsibandyt. Žiūriu suaugusių mergaičių kaina 200 pinigo, o kuo skiriasi modelis neįžiūriu unsure.gif tai kam mokėt brangiau umn.gif
o RL 2 dydis suknelės atitinka xs?
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 02 09, 10:06)
ane  g.gif  bet tavo gal platesni  g.gif reik palaukt kokio koduko ir išsibandyt. Žiūriu suaugusių mergaičių kaina 200 pinigo, o kuo skiriasi modelis neįžiūriu  unsure.gif tai kam mokėt brangiau  umn.gif
o RL 2 dydis suknelės atitinka xs?

tai pasimatuok sakau savo rubus jei tau tinka peciai 35 cm tai avdinasi tiks 16 dyd, o jei tavo maziau peciu nei 35cm. tai ir 14 tiks,

man reikai 37 cm peciu tai man vaikiski dydziai nei sukneliu, nei baltinuku nebeperku, tik timpas turiu is mergaiciu skyriaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 02 09, 06:11)
tai pasimatuok sakau savo rubus jei tau tinka peciai 35 cm tai avdinasi tiks 16 dyd, o jei tavo maziau  peciu nei 35cm. tai ir 14 tiks,

man reikai 37 cm  peciu tai man vaikiski dydziai nei sukneliu, nei baltinuku nebeperku, tik timpas turiu is mergaiciu skyriaus smile.gif

good.gif oro_buckis.gif einu ruletę traukt biggrin.gif
O kaip susinervinau vakar. Reik rengtis į balių, galvoju va kašmyriuką užsivilksiu ir ką diiiiideeeeelis angel_sadangel.gif sukūdau kaip reikalas, tai tuoj ir 12 metų tiks vaikiškų dydžių rūbai doh.gif
Atsakyti
Prisijunkit prie Gymboree, yra geru kainu mirksiukas.gif
http://www.gymboree....D=1391933421016
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 02 09, 09:15)
good.gif  oro_buckis.gif einu ruletę traukt  biggrin.gif
O kaip susinervinau vakar. Reik rengtis į balių, galvoju va kašmyriuką užsivilksiu ir ką diiiiideeeeelis  angel_sadangel.gif sukūdau kaip reikalas, tai tuoj ir 12 metų tiks vaikiškų dydžių rūbai  doh.gif

Jeeetau tai kur tau dar ten kūsti blink.gif ? Kauliukai ir skūrytė turbūt liko vien blink.gif ... Tu juk pas mus visiška coliukė tokia smile.gif)
Atsakyti