Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (229 tema)!

mergaites kur ieškoti sūneliu gimtadieniui FURBY BOOM uzsiprase vaikinas blink.gif blink.gif ax.gif
amzone, target, our dar ieskoti palyginti gerų kainyčių jų ieškoti?
lauksiu kas padės smile.gif blink.gif blink.gif
zuika23, tu čia siautėji temutėje, prašau man surasti FURBY
kilkiuk tu viską žinai kur man rasti FURBY kokia jų geriausia kaina buvo?? ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
gal kas galite patarti , kaip ten yra reikaliukai su guees sporbaciukais? kazin su 26cm peda, kokio dydzio man reiketu 8,5 ar 9? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 02 09, 15:27)
galiu tik viešai pasakyt, kad spalvytė tamsesnė  4u.gif bet grožis  wub.gif

gal galėtumėte parašyti išmatavimus XS dydžio striukytės 4u.gif
Atsakyti
Gal prisijungsite prie sio puslapio, pirkau si tusa, labai noriu isbandyti, gal dar kuri susigundysite smile.gif ax.gif
http://www.giorgioar...bookmark=228944
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 09 vasario 2014 - 22:50
Mergaites, ar dar bus skaiciuku ? rolleyes.gif Truksta man ju truputi is to paties vieno uzsakymo blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mokine @ 2014 02 09, 22:41)
gal kas galite patarti , kaip ten yra reikaliukai su guees sporbaciukais? kazin su 26cm peda, kokio dydzio man reiketu 8,5 ar 9?  g.gif

Laba

sakyc 9 reiktu su 26cm.

skaiciukai dar ne visi..

Nuo pirmadienio - penktadienio manes nebus namuose, tai negalesiu sias kelias dienas pirkti savo pardziu. uniqlo bandysiu damusti dar pirm ryte, tad laukiu prisijungianciu.
Kilkutis dirbs ir viska, ka gali, jams 4u.gif
sekantis dezuciu issiuntimas bus 2.21.
aciuks, mergytes, uz supratima. bet mums labai reikejo keliu dienu offo po sitiekos itempto darbo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 10 vasario 2014 - 06:28
QUOTE(inga_ @ 2014 02 09, 23:33)
mergaites kur ieškoti sūneliu gimtadieniui FURBY BOOM uzsiprase vaikinas blink.gif  blink.gif  ax.gif
amzone, target, our dar ieskoti palyginti gerų kainyčių jų ieškoti?
lauksiu kas padės smile.gif  blink.gif  blink.gif
zuika23, tu čia siautėji temutėje, prašau man surasti FURBY 
kilkiuk tu viską žinai kur man rasti FURBY  kokia jų geriausia kaina buvo?? ax.gif  ax.gif  ax.gif

Amazonej klainos ju dznai kinta,buna tikrai geru thumbup.gif mes sita turejom,bet kazko jo lsabai noreje mano vaikai labai greit atsizaide...
http://www.amazon.co...furby boom 2013
sito kaina vienu metu buvo 37 dol kazkur....
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2014 02 10, 07:27)

Dar viena mirties ir gyvybes klausima parasiau biggrin.gif Gal pavyks blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 02 10, 00:33)
mergaites kur ieškoti sūneliu gimtadieniui FURBY BOOM uzsiprase vaikinas blink.gif  blink.gif  ax.gif

Amazon pasekit, geriausia kaina ka esu maciusi 29$, bet vargu ar pavyks paciupti uz tokia g.gif
As emiau visai nesenai po 39,99 tai skaitau nebloga jau cia kaina tikrai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2014 02 10, 06:27)
Laba

sakyc 9 reiktu su 26cm.

skaiciukai dar ne visi..

Nuo pirmadienio - penktadienio manes nebus namuose, tai negalesiu sias kelias dienas pirkti savo pardziu. uniqlo bandysiu damusti dar pirm ryte, tad laukiu prisijungianciu.
Kilkutis dirbs ir viska, ka gali, jams 4u.gif
sekantis dezuciu issiuntimas bus 2.21.
aciuks, mergytes, uz supratima. bet mums labai reikejo keliu dienu offo po sitiekos itempto darbo.

Labas rytas 4u.gif
O tai 02 07 siuntos mokėjimus tikrinsit? Na, tarkim, jei ateis siuntinys ketvirtadienį, o jūsų nebus, tai Urtė niekam neatiduos ar kaip? rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER ši pries gera savaite mums už 37.71$ nupirko wink.gif o LT kaina tai nenormali sakyciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ineciuxxx @ 2014 02 10, 09:07)
Dar viena mirties ir gyvybes klausima parasiau  biggrin.gif Gal pavyks  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti