QUOTE(yerena @ 2014 02 12, 20:22)
Vobla, pabandykite įsigyti džiovintų
Poblano ir paragaukite, jie nėra aštrūs, visai

Net nežinau ar tiktų marinavimui...
net nezinau kur ju ieskot

didesniuose prekybcentriuose prie prieskoniu? ar kur specialiai prieskoniu parduotuvese?
QUOTE(Venta9 @ 2014 02 12, 20:27)
Jei daug isdygs ( o padejau daigint beveik visas seklas) galesiu pasidalint daigais. O toli nuo Kauno?
120km. bet turiu atstovus Kaune( tevukai), tai jei gerai dygs ir bus atliekamu- duokit zinia
QUOTE(yerena @ 2014 02 12, 20:46)
Marinuoti farširuoti pipiriukai:
Marinuoju pagal Giedriaus receptą, nepjaustytus, tik su įpjovomis prie kotelio, kad marinatas užpildytų ir pipiriukų vidų. Po kelių savaičių jau galima farširuoti. Tam naudoju varškės sūrį ir sviestą (2:1), rozmariną, druską. Įdarą iki vientisos masės išsukti ir užpildyti ištrauktus pipiriukus (viršūnėlę nupjauti, išimti visas sėklas). Arba išsukti iki vienalytės masės pelėsinį sūrį (naudoju Gorgonzola) ir sviestą (2:1), užpildyti pipirus ir sudėjus į švarų stiklainį užpilti aliejumi (gali būti ir skoninis) bent jau parai. Tokie pipirai pas mus desertui prie vyno.
Lengviausia užpildyti pipiriukus įdaru pasinaudojus konditeriniu maišeliu. Likusį aliejų sunaudoju alyvuogių marinavimui.
Dėl
Poblano- nepasigailėsite
super receptas. butinai reiks isbandyt. kaip as ten narsiau po tuos Giedriaus receptus ir akis uz tokio gerio neuzkliuvo