Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(b.s @ 2014 02 17, 15:46)
Sveikos, man su habanero, tikriausiai, teks atsisveikinti šiais metais. Iš 4 daiginamų, nėra gyvybės. O nuotraukoje tokiu  wub.gif
Džiaugiausi pirmais daigeliais, o dabar žiūriu, lyg ir pastypę darosi. Gal nuimti nuo palangės? Ką patarsite?

kaip tik arčiau stiklo, kur šviesiau ir vėsiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 17 vasario 2014 - 16:02
QUOTE(Paladė @ 2014 02 17, 16:01)
kaip tik arčiau stiklo, kur šviesiau ir vėsiau

Tai tada ir paliksiu ant palangės. Norisi, kad kotukai tvirtesni būtų.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 02 17, 16:08)
Tai tada ir paliksiu ant palangės. Norisi, kad kotukai tvirtesni būtų.

ne viskas iš karto smile.gif tik išdygo ir jau nori storo koto smile.gif
Atsakyti
su manim symet paprikos slepyniu zaidzia, pernai tai tikrai tokiu sposu nebuvo, kad nuo vasario 1-2d., tik kelios islindo unsure.gif Daugiau kaip puse "daiginasi" toliau. Su baklazanais irgi neaiskumai, tai jei ir pomidorai symet taip pat spyriosis, kur pernai dygo 100% visi, tai jau net nebezinau, turbut sesiu visus dviguba norma, nei numacius, nes liksiu be derliaus...
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 02 17, 16:51)
su manim symet paprikos slepyniu zaidzia, pernai tai tikrai tokiu sposu nebuvo, kad nuo vasario 1-2d., tik kelios islindo  unsure.gif Daugiau kaip puse "daiginasi" toliau. Su baklazanais irgi neaiskumai, tai jei ir pomidorai symet taip pat spyriosis, kur pernai dygo 100% visi, tai jau net nebezinau, turbut sesiu visus dviguba norma, nei numacius, nes liksiu be derliaus...

Pas mane irgi tas pats.Vasario 2 d. kisau i dregna popieriu, tai dar ir dabar kai kas nelenda.
Atsakyti
Perkeliau ciliuku sekliuktjes siltai, siltai, jau ketvirta para eina, bet dar gyvybes nematyti. O taip tai nuo sausio 22dienos vis laukiu doh.gif liks vyras be ciliuku, vienintelis jo pageidavimas buvo, ir dar geltonu pomidoru norejo smile.gif
Atsakyti
Tai pas mane irgi kazkaip ne kaip su tuo dygimu papriku. Pirma partija dygo neblogai, o dabar oziuojasi labai. Is Grekisk tik viena sekla is viso pokelio parode uodega, tai tas kitas turbut mesiu, nes toji su uodega pasirode po keliu dienu, o jau kokios dvi savaites daugiau zenklu jokiu, jau dalis ir supuvo. Dabar ir radiatoriaus temperatura sunkiau reguliuoti,kai baigesi karsciai, tai ismeciau jau viena su uodega ikista sekla zemen, nes elementariai supuvo. Nors salygos pas visas vienodos. Nezinau... gerai,akd kaip beprote pridejau seklu daigintis, nes irgi butu beda...
Atsakyti
Aš ir šiandien džiūgavau prie pasirodžiusių kilpelių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 02 17, 18:24)
Tai pas mane irgi kazkaip ne kaip su tuo dygimu papriku. Pirma partija dygo neblogai, o dabar oziuojasi labai. Dabar ir radiatoriaus temperatura sunkiau reguliuoti,kai baigesi karsciai...

Tai va dažniausiai ta temperatūra,ypač svyruojanti stipriai, ir pakiša koją,o ne sėklų daigumas, netinkamas substratas ar tabletės.Pas mani irgi,kai radiatoriai pleškėjo,migom dygo,o dabar jau prasčiau...Televizorius ant sienos kabo,niekaip ten neprikrausiu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 02 17, 18:24)
...Is Grekisk tik viena sekla is viso pokelio parode uodega, tai tas kitas turbut mesiu, nes toji su uodega pasirode po keliu dienu, o jau kokios dvi savaites daugiau zenklu jokiu, jau dalis ir supuvo...

Daiginu Cayenne doh.gif Iš 20 užmerktų vasario pradžioje viena greitai išleido uodegytę, bet visos likusios pasidengė tankiu pelėsiu blink.gif (sėklos šiemet pirktos, sterilūs vatos diskeliai, daiginimo temperatūra 28.6 C, vėdinu 2x dienoje po gerą valandą, šiandien atidarau, o ten- staigmena).
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 02 17, 19:42)
Tai va dažniausiai ta temperatūra,ypač svyruojanti stipriai, ir pakiša koją,o ne sėklų daigumas, netinkamas substratas ar tabletės.Pas mani irgi,kai radiatoriai pleškėjo,migom dygo,o dabar jau prasčiau...Televizorius ant sienos kabo,niekaip ten neprikrausiu  biggrin.gif

nelabai paaskinu as savo nedygimo, temperatura pastovi, nes gyvatuka atsuku ant kiek noriu, padetas termometras ant ranksluoscio, rodo apytiksliai 27( nemanau, kad tas vienas laipsnis kazka labai lemia, galeciau dar labiau padidinti, bet kad karsta jau ziauriai vonios kambary, nes dar ir grindys sildomos doh.gif As jau duris praviras laikau, man silpna darosi, kai i tokia pekla ieini, kai durys uzdarytos, itariu ir temperatura dar pakyla) Kas dygo, tas isdygo, gan greitai, o kiti ne krust, net ne tabletej dalis guli, tarp patalu, uodegu net nematyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 02 17, 19:42)
Tai va dažniausiai ta temperatūra,ypač svyruojanti stipriai, ir pakiša koją,o ne sėklų daigumas, netinkamas substratas ar tabletės.Pas mani irgi,kai radiatoriai pleškėjo,migom dygo,o dabar jau prasčiau...Televizorius ant sienos kabo,niekaip ten neprikrausiu  biggrin.gif

Kas nenorejo dygti, tai ir prie stabilios temperaturos nedygo,o kas norejo, tai bedu nebuvo.
Su televizorium pas mane beda. Vienas ale LED, tai visai nesyla, o kitas "sylantis" ant sienos kabo, tai tokia ten nauda is jo.
Atsakyti