QUOTE(Paladė @ 2014 03 17, 18:04)

tikiuos, kad dauguma juokus supranta
jei atsirastų pomidorietė, bekrapštanti plastmasinių maximinių sėklas, tai tikriausiai humanitarinės pagalbos laiškais būtų užmėtyta, kad paragautų geresnių
QUOTE(Avijacija @ 2014 03 17, 19:01)
nu pabandyt kokį daigą su tom iškrapštytom sėklom - nugi galima, šiaip iš sportinio intereso. Ale va tik nesuprantu jei žmogus išgali nusipirkti parduotuvinę papriką šiuo metu kam jam sėti tokias sėklas? nes tokiu metu paprika turi nemažą kainą. Tai net profesonalių sėklų galima įsigyti. O dar kažkam rekomenduoti kad tai taip gerai........ nu aš neragavau dar skanių parduotuvinių paprikų. Tinka tik iš bėdos....... nors kol neišbandai normalių veislių tai taip - atrodo viskas stebuklas tiesiog. Na kaip man prieš kokia 10 metų

kažkaip šitas forumas apšvietė mane šia tema

dabar pačiai juokinga kai pasako kokia draugė kad augina visame šiltnamyje vieną veislę pomidorų ar paprikų nuo bobutės laikų sėklų dar
jetus tik paklausiau

,o poniutės jai galetu tai paprikom užmetytu
atsakysiu ,visu pirma galiu ir istengiu nusipirti seklu,tik idomu pasidare ,nes esu jau kazkur girdejusi kad taip daro ,tad parupo ir man.
beje pomidorus sodinu jau 25 metus ir pasakysiu stai ka visokiu esu turejusi,bet pries 4metus kolege atsinese i darba pomidora ir pavaisino ,kai paklausiau koks tai pomidoras ,ji ranka numojo ir pasake kad mano mociute dar juos augino,ji kas metai paima seklu is pomidori ir taip sodinasi ,na ka ir as paprasiau seklyciu ,ir dabar ketveri metai ir sodinu ir dar sodinsiu ,tie senoviniai nera ka lyginti su brangiais siuolaikiskais pomidorais ,skonis

beje ir siemet vyras lakste is paskos kai sejau pomidorus ir inkste kad tik tu skaniuju beveisliu pasodinciau.
bet cia tik mano nuomone
SaVi aciu uz konkretu ir aisku atsakyma